master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
τωρα βρηκαν στοιχεια τυπε. ;)Είμαστε εντελώς ηλίθιοι σαν λαός Αυτό το ξέρουνε και οι κότες ΠΡΙΝ βγούν από το αυγό και εμείς το βρήκαμε σήμερα
τωρα βρηκαν στοιχεια τυπε. ;)Είμαστε εντελώς ηλίθιοι σαν λαός Αυτό το ξέρουνε και οι κότες ΠΡΙΝ βγούν από το αυγό και εμείς το βρήκαμε σήμερα
Εδω δεν τον εχωσαν μεσα οταν τα εκανε τυπε θα τον χωσουν τωρα;Οσο μπηκε μεσα ο αλλος μεγαλος επενδυτης ο κοκκαλης αλλο τοσο θα μπει και ο μελισσανιδης....θα έρθει κι'αυτουνού η σειρά ;)
Εκτος απο τον ακη που ηταν απροσεκτος και τη γυναικα του ποιος αλλος μπηκε φυλακη;Εδω κοντευουν να αθωωσουν τον ψωμιαδη.Τους "μεγάλους" δεν τους αγγvίζουν συνήθως.
Όμως επί τωρινής κυβέρνησης είδαμε για πρώτη φορά να μπαίνουν φυλακή υπουργοί και λαμόγια γενικότερα.
Ο Λαυρεντιάδης μέσα,ο άλλος με το ΤΤ για κει πάει,ο Κοντομηνάς το ίδιο,ο Σπανός τώρα...Εκτος απο τον ακη που ηταν απροσεκτος και τη γυναικα του ποιος αλλος μπηκε φυλακη;Εδω κοντευουν να αθωωσουν τον ψωμιαδη.
Τους "μεγάλους" δεν τους αγγίζουν συνήθως.
Όμως επί τωρινής κυβέρνησης είδαμε για πρώτη φορά να μπαίνουν φυλακή υπουργοί και λαμόγια γενικότερα.
Δεν θέλω να παρεξηγηθώ.Είπα απλώς ότι κάποιοι όπως ο Λαυρεντιάδης ας πούμε ή ο Σπανός τώρα έχουν συλληφθεί,κάτι που παλιότερα ήταν αδιανόητο.Πρώτη φορά μπήκε πολιτικός μέσα για λαμογιά,δεν είχε ξαναγίνει νομίζω...μόνο με πολιτικά πτώματα ασχολούντε.
Τσιχατζόπουλος, παπαντωνίου είναι καμμένα χαρτιά. ΓΑΠ, βενιζέλος, παπακωνσταντίνου και λοιπούς δεν τους ακουμπάνε για να μην πέσει η κτβέρνηση.
Λαυρεντιαδης,κοντομηνας ειναι εξω,για λογους υγειας....Ο Λαυρεντιάδης μέσα,ο άλλος με το ΤΤ για κει πάει,ο Κοντομηνάς το ίδιο,ο Σπανός τώρα...
Μέχρι τη δίκη.Λαυρεντιαδης,κοντομηνας ειναι εξω,για λογους υγειας....
Με ενα τσουχτερο προστιμο θα δεις οτι θα την βγαλουν καθαρη.Μέχρι τη δίκη.
Μα γι αυτό είπα ότι τους μεγάλους δεν τους αγγίζουν συνήθως.Όμως κάτι έχει αρχίσει και γίνεται,αυτό λέω.Ο Βωβός ας πούμε φαλίρισε,ο Κοντομηνάς κατά κει πάει,τους δεσμεύουν τις καταθέσεις τώρα ώστε να φανεί μόλις πάνε να πληρώσουν ότι τα έχουν μαύρα τα λεφτά...Με ενα τσουχτερο προστιμο θα δεις οτι θα την βγαλουν καθαρη.
Και οι δυο εχασαν πολλα λογω κρισης και εχασαν την δυναμη που ειχαν και
δεν μπορουσε να τους αγγιξει κανεις.Εδω ο μαρινακης ειναι υποδικος και
του ειχε απαγορευτει η εξοδος απο την χωρα και 2 μερες μετα την απαγορευση
ταξιδευε για αμερικη
Ακούστε και αυτο γιατι λίγοι το θυμόσαστε και μαλλον οι πιο μεγάλοι στην ηλικίαΔεν θέλω να παρεξηγηθώ.Είπα απλώς ότι κάποιοι όπως ο Λαυρεντιάδης ας πούμε ή ο Σπανός τώρα έχουν συλληφθεί,κάτι που παλιότερα ήταν αδιανόητο.Πρώτη φορά μπήκε πολιτικός μέσα για λαμογιά,δεν είχε ξαναγίνει νομίζω...
Δεν διαφωνώ καθόλου.Θέλω να ελπίζω όμως ότι με τη δέσμευση των λογαριασμών τους θα τους "τσιμπίσουν" και θα τους βάλουν μέσα παραδειγματικά για να δείξουν ότι η κυβέρνηση δουλεύει...Ακούστε και αυτο γιατι λίγοι το θυμόσαστε και μαλλον οι πιο μεγάλοι στην ηλικία
Πριν πολλα χρονια η τριάδα Μελισσανιδης , Καρας και Σπανος(πατέρας) είχαν συλληφθεί παλι για το ιδιο αδίκημα, λαθρεμπόριο....θυμάστε την φωτό με τον Μελισσαν να βγαίνει απο τον κορυδαλλο με την πουρακλα? ξέρετε τότε με τί αιτιολογία βγήκε? σκλήρυνση κατα πλάκας......όσοι δεν ξέρετε την νόσο ανοίξτε κανά βιβλίο, οταν το αντιληφθητε, ή θα κλέψετε η θα γελασετε......ο Καρας τότε την κοπάνησε στην Τασκένδη μετα πολλα ξανά ειναι εδώ Ελλάδα , αλλα δεν πολυεμφανιζεται, ο Σπανος (πατήρ) προ φυλακίστηκε, αλλα τέτοιος προφυλακισμενος θα ήθελα να ήμουν και εγω......με τα πολλα και αφού δικάστηκε 14 χρονια , φυσικά δεν έκατσε μια μερα φυλακή, αλλα ηταν φυγοποινος, άλλη λέγανε ότι ηταν έξω , άλλοι εδώ τελικά, και πιθανόν λόγω υγείας τελειωσε(sic) η περιπέτεια του με τον νόμο......αυτά ειναι πασίγνωστο στους ναυτιλιακούς κύκλους.....φυσικά όλοι ήξεραν αυτές τις ιστορίες του παρελθόντος όπως και τις τωρινές ιστορίες, απλά και απο τα συναγομενα, κάπου στράβωσε η δουλεια και ο νοών νοείτο........το τι θα γίνει? η γνωστή πρακτική, παρελκυστική πολιτική, αναβολές επι αναβολών, πιθανών και "ελάφρυνση"φακέλων κατα την μεταφορά ας πούμε, απο γραφείο σε γραφειο(sic) και οταν και αμα έρθει η ωρα των δικών, στα μαλακά, η αθώωση......παίζει και η σύνθεση του δικαστηρίου......δεν λέω τίποτα καινούργιο.....απλά κανω την σούμα.......
σε τετοια μεγεθη "το φαλιρισε" ειναι σχετικο.....Μα γι αυτό είπα ότι τους μεγάλους δεν τους αγγίζουν συνήθως.Όμως κάτι έχει αρχίσει και γίνεται,αυτό λέω.Ο Βωβός ας πούμε φαλίρισε,ο Κοντομηνάς κατά κει πάει,τους δεσμεύουν τις καταθέσεις τώρα ώστε να φανεί μόλις πάνε να πληρώσουν ότι τα έχουν μαύρα τα λεφτά...
Όντως.Αυτός του ΤΤ διάβασα έφαγε συνολικά 900μύρια οπότε τα 100 που ζήτησαν ως εγγύηση είναι τρίχες ΑΛΛΑ για να τα βγάλει θα πρέπει να κινήσει λογαριασμούς.Εκεί θέλουν να πατήσουν για να αποδείξουν την ενοχή.σε τετοια μεγεθη "το φαλιρισε" ειναι σχετικο.....
Όντως.Αυτός τουΤΤProton Bank διάβασα έφαγε συνολικά 900μύρια οπότε τα 100 που ζήτησαν ως εγγύηση είναι τρίχες ΑΛΛΑ για να τα βγάλει θα πρέπει να κινήσει λογαριασμούς.Εκεί θέλουν να πατήσουν για να αποδείξουν την ενοχή.