Νέα

Συνεχομενες Καυλες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα GKGR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 35
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

GKGR

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Ρε μαγκες καλησπερα.
Πριν κανενα μηνα ενω εκανα σεξ με την κοπελα μου,μου ειπε οτι ηθελε να την παρω απο κωλο.
Στα 5 χρονια που ειμαστε μαζι,ποτε δεν χρησιμοποιουμε προφυλακτικο.Τελικα ολα καλα.τελειωσα μεσα,βαθεια και βγηκα πεντακαθαρος.Υστερα απο λιγες ωρες παρατηρησα οτι η βαλανος ειχε σκληρυνει ελαφρως και ειχα ενα ειδος παρατεταμενης καυλας το οποιο κρατησε για 10 μερες περιπου.Ενα ειδος ημι-στυσης θα ελεγα.Ενιωθα ολο αυτο το 10ημερο οτι ηθελα συνεχως να πηδαω!
Εντονος ερεθισμος δηλαδη.
Τι μπορει να ηταν?
Οτι εγραψα ηταν απολυτα ειλικρινες και θα ειμαι υποχρεος αν ακουστουν σοβαρες αποψεις.Δεν το θεωρησα σημαντικο να ρωτησω γιατρο.Αν υπαρχει γιατρος αναμεσα μας,ας μας πει την αποψη του.

Επισκέπτης
παει ενας τυπος σ ενα φαρμακειο...
λεει στο φαρμακοποιο...

-τι θα δινατε για εναν πριαπισμο?

-αυτο το φαρμακειο κι ενα δυαρι στην κυψελη

:dancing:

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
OP
OP
G

GKGR

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Φιλε Νωντα δεν προκειται για πριαπισμο.
Δεν ηταν επωδυνο,αλλα και ειχα εντονη επιθυμια για σεξ.
Γενικα,καλα μου εκατσε.Το φχαριστηθηκα.
Στον πριαπισμο εχεις στυσεις μισης ωρας,επωδυνες,αλλα οχι με σεξουαλικη επιθυμια.
Ουτε καν κνησμος δεν ηταν,αλλα κατι σαν εντονη διεγερση της βαλανου,και ειχε γινει πιο "σκληροτραχηλη".

OP
OP
G

GKGR

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Δεν εχει κανεις καμια γνωμη?
Δεν ετυχε ποτε σε κανεναν?

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16
Παραλίγο νεκρός μετά από στύση τριών εβδομάδων !!!!!! :new_shocked:

Ένα σύμπτωμα κατάλληλο για να πρωταγωνιστήσει σε ταινίες με σαμπάνια είχε Ινδός επιχειρηματίας, ο οποίος λίγο έλειψε να χάσει τη ζωή του.

Ο άτυχος άνδρας είχε στύση για τρεις ολόκληρες εβδομάδες, με αποτέλεσμα να κριθεί αναγκαία η εισαγωγή του σε νοσοκομείο της Καλκούτας.

Όπως αναφέρει η Sun, o 55χρονος, μετά από επέμβαση 4 ωρών σώθηκε, αλλά η στύση αυτή ήταν και η τελευταία του, καθώς του προκάλεσε ανικανότητα.

Σύμφωνα με τον θεράποντα ιατρό Avishek Mukherjee "όταν ο άνδρας ζήτησε ιατρική βοήθεια, ήταν πλέον πολύ αργά".

Ο γιατρός δήλωσε ότι ο 55χρονος έπρεπε να πάει στο νοσοκομείο μέσα σε έξι ώρες, καθώς υπήρχε σοβαρός κίνδυνος να πεθάνει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο επιχειρηματίας, πατέρας δύο παιδιών, δεν είχε κάνει χρήση του μπλε χαπιού, αλλά πιθανότατα έπασχε από οξεία μορφή πριαπισμού, που προκαλείται από δυσλειτουργία του νευρικού συστήματος.

Η ασθένεια εμποδίζει το αίμα να φύγει από τους όρχεις, κάτι που συμβαίνει για λίγο κατά τη διάρκεια της στύσης.

"Αν η στύση διαρκεί περισσότερο από μία ώρα, μπορεί να προκληθεί ανικανότητα ή ακόμα και γάγγραινα στους όρχεις" πρόσθεσε ο δρ Mukherjee.

Οι γιατροί τράβηξαν το αίμα από το επίμαχο σημείο και έτσι ο επιχειρηματίας, του οποίου το όνομα δεν δόθηκε στη δημοσιότητα, σώθηκε.

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
Δεν εχει κανεις καμια γνωμη?
Δεν ετυχε ποτε σε κανεναν?

οχι φιλε.δεν το εχω ξανακουσει αυτο.εγω αμα χυνω ξεκαβλωνω και μου πεφτει

νεκρανάσταση καβλιου μήπως επαθες?

OP
OP
G

GKGR

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Παιδες,
δεν ειπα οτι ημουν καυλωμενος συνεχεια,
αλλα ειχα εναν ερεθισμο στη βαλανο που προκαλουσε στυση με το παραμικρο και εντονη επιθυμια για σεξ.
Μετα το δεκαημερο εβαλα λιγο bedatin και ολα επανηλθαν στη φυσιολογικη τους μορφη,κανονικα θα ελεγα.
Μου ειχε ξανασυμβει παλαιοτερα,με αλλη κοπελα,χωρις οθωμανικο.

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
its alive!!!!!!!!!!

μήπως κόλλησες κανα μύκητα σε ετρωγε και το έτριβες η σε ενοχλούσε (σκεφτόσουν και το αναλ) και καβλωνες?

samsung

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
...ενω εκανα σεξ με την κοπελα μου,μου ειπε οτι ηθελε να την παρω απο κωλο.
... και ειχα ενα ειδος παρατεταμενης καυλας το οποιο κρατησε για 10 μερες περιπου.
...
Ενιωθα ολο αυτο το 10ημερο οτι ηθελα συνεχως να πηδαω!

Τι μπορει να ηταν?
...θα ειμαι υποχρεος αν ακουστουν σοβαρες αποψεις.
Δεν το θεωρησα σημαντικο να ρωτησω γιατρο.

Φίλε, (δεν είμαι γιατρός), η εξήγηση που δίνω εγώ είναι ότι ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ η ροζέτα της δικιάς σου, που σε ανάμνηση του ότι την ξετρύπησες σε κράτησε 10 μέρες σε εγρήγορση.

Το εκμεταλεύτηκες το 10ήμερο?

OP
OP
G

GKGR

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Εχω παρει κωλο ακαποτο πολλες φορες.
Δεν ηταν αυτο.
Θεωρω οτι εγω γαμησει ανωτερα grovers!
Aπλα σαν να σκληρυνε το κελυφος της βαλανου,πηρε και λιγο πιο σκουρο χρωμα,και ενας ελαφρυτατος κνησμος που οδηγουσε σε ατελειτη καυλα.
Ναι,το γλεντησα το 10 ημερο κανονικα!

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
αρχηγε μηπως σου ειχε κολληση λιγο σκατο και την περασες ελαφρα με ψιλοφαγουρα.
ησουν κολοφαρδος δηλαδη.

OP
OP
G

GKGR

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Mπα,το ελεγξα σχολαστικα.
Και εννοειται οτι μετα πλυθηκα πολυ καλα.
Παντως νομιζω οτι η εντονη τριβη το προκαλεσε πιθανως...η καποιος μυκητας.

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
Αυτη ειναι η γλυκα του κωλου.
Αμαν πια με τις επιστημονικες απαντησεις.
Ο τυπος απο δω και περα δεν εχει γυρισμο.
ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗ ΠΑΡΕΑ ΤΩΝ ΚΩΛΟΓΑΜΙΑΔΩΝ!!!

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Ρε μαγκες καλησπερα.
Πριν κανενα μηνα ενω εκανα σεξ με την κοπελα μου,μου ειπε οτι ηθελε να την παρω απο κωλο.
Στα 5 χρονια που ειμαστε μαζι,ποτε δεν χρησιμοποιουμε προφυλακτικο.Τελικα ολα καλα.τελειωσα μεσα,βαθεια και βγηκα πεντακαθαρος.Υστερα απο λιγες ωρες παρατηρησα οτι η βαλανος ειχε σκληρυνει ελαφρως και ειχα ενα ειδος παρατεταμενης καυλας το οποιο κρατησε για 10 μερες περιπου.Ενα ειδος ημι-στυσης θα ελεγα.Ενιωθα ολο αυτο το 10ημερο οτι ηθελα συνεχως να πηδαω!
Εντονος ερεθισμος δηλαδη.
Τι μπορει να ηταν?
Οτι εγραψα ηταν απολυτα ειλικρινες και θα ειμαι υποχρεος αν ακουστουν σοβαρες αποψεις.Δεν το θεωρησα σημαντικο να ρωτησω γιατρο.Αν υπαρχει γιατρος αναμεσα μας,ας μας πει την αποψη του.
Το καλυτερο θρεντ ανοιξες..και εγω... εχω παρατεταμενες καβλες συνεχομενες το τελευταιο διαστημα και με ενδιαφερει το θρεντ σου!!!!!!!!

kanenas80

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Ιαν 2008
Κριτικές
34
Like
1
Πόντοι
1.230
Mπα,το ελεγξα σχολαστικα.
Και εννοειται οτι μετα πλυθηκα πολυ καλα.
Παντως νομιζω οτι η εντονη τριβη το προκαλεσε πιθανως...η καποιος μυκητας.

ρε μεγάλε να ρωτήσεις κανένα γιατρό δεν σκέφτηκες;;;...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom