Νέα

Σύνδεση συσκευης video (vhs) σε καινούργια LCD τηλεόραση;;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTAS_23
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

KOSTAS_23

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
Γεια σας.Αγόρασε προχτες η κυρία μου μια τηλεόραση LCD Philips 32" model 32PFL5604H.Ήταν πολύ καλή ευακιρία μαις και η τηλεόραση έχει Full HD,Mpeg 4,USB,και άλλα καλούδια και ήταν προσφορά μόνο 370 λιρες.Ωστόσο έχουμε πρόβλημα μιας και έχει video Panasonic 4 κεφαλών από το 2000 το οποίο δεν ξέρουμε πως να συνδέσουμε.Στην παλιά που είχε συνέδεε 1 καλώδιο την κεραία και το scart.τώρα που κάναμε το ίδιο δεν έπαιζε..

Κανένας με LCD TV και VHS να μου δώσει τα φώτα του πως μπορούμε να επιτύχουμε σύνδεση;;Δεν ξέρω και κάναν ηλεκτρονικό της προκοπής αλλιώς εκεί θα απευθυνόμουν..

OP
OP
K

KOSTAS_23

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
To διαβάσαμε εξονυχιστικά φίλε μου το manual αλλά λέει μόνο περιγραφικά τις εξόδους.Και απο κει προσπαθήσαμε και τίποτα.Αν δεν ξέρει κανείς απο δω και τεχνολογικό site που στειλα θα αναγκαστώ να ψάξω στα yellow pages για κανεναν..

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
To διαβάσαμε εξονυχιστικά φίλε μου το manual αλλά λέει μόνο περιγραφικά τις εξόδους.Και απο κει προσπαθήσαμε και τίποτα.Αν δεν ξέρει κανείς απο δω και τεχνολογικό site που στειλα θα αναγκαστώ να ψάξω στα yellow pages για κανεναν..

μήπως πρέπει να ρυθμίσεις και από ποιά είσοδο θα έχεις σήμα.? πρέπει τη τηλεκοντρόλ να έχει ένα κουμπί με την ένδειξη INPUT .. και να σου ανοίγει ένα παράθυρο με τις εισόδους της τηλεόρασης. .πρέπει να επιλέξεις την είσοδο AV

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16
Επιλέγεις από το τηλεκοντρόλ φίλε ποια είσοδος η ποιο κανάλι θα παίξει.
Έχω μια παρόμοια Philips και έχω πάνω της και 2 παλιές συσκευές συνδεδεμένες με SCART
Παίζουν κανονικά!

eibmart

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
7
Like
115
Πόντοι
1
Χωρίς να θέλω να σε απογοητεύσω ή να σου πουλήσω πνεύμα, video του 2000 σε LCD τηλεόραση!!! Τι θα δεις; Παρόλα αυτά σίγουρα η LCD έχει scart εισόδου. Αν δεν έχει δες τι είσοδο έχει (component, composite) και αγόρασε καλώδιο από scart σε μορφή της αντίστοιχης εισόδου. Πάντως συμβουλή μου είναι να αντικαταστήσεις το video πλέον.

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
Γεια σας.Αγόρασε προχτες η κυρία μου μια τηλεόραση LCD Philips 32" model 32PFL5604H.Ήταν πολύ καλή ευακιρία μαις και η τηλεόραση έχει Full HD,Mpeg 4,USB,και άλλα καλούδια και ήταν προσφορά μόνο 370 λιρες.Ωστόσο έχουμε πρόβλημα μιας και έχει video Panasonic 4 κεφαλών από το 2000 το οποίο δεν ξέρουμε πως να συνδέσουμε.Στην παλιά που είχε συνέδεε 1 καλώδιο την κεραία και το scart.τώρα που κάναμε το ίδιο δεν έπαιζε..

Κανένας με LCD TV και VHS να μου δώσει τα φώτα του πως μπορούμε να επιτύχουμε σύνδεση;;Δεν ξέρω και κάναν ηλεκτρονικό της προκοπής αλλιώς εκεί θα απευθυνόμουν..
το καλώδιο rf κεραία απο τον τοιχο στο video,k apo to video στην τηλεόραση,βαζεις το βίντεο στην θέση τεστ (είναι απο πίσω ένα διακοπτάκη) είναι το σήμα που βγάζει τις 2 κάθετες μπάρες στην ουθόνη και κάνοντασ tuning τα κάνάλια θα παρουσιαστή και αύτο σε κάποια Θέση . Aλλος τρόπος είναι με το σκαρτ καλώδιο (Kαλύτερος) αλλα θα αναζητήσης πλέον το σήμα στις Θέσεις ext 1, ext2 ext3 άνάλογα με το ποιά θέση το συνέδεσες πίσω απο την tv

OP
OP
K

KOSTAS_23

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
Το χρειάζεται φίλε το βίντεο γιατί κάνει διδακτορικό και έχει σε βιντεοκασέτες υλικό.Αλλά πέραν αυτού έχει και αρχείο από γιορτές, την ορκωμοσία της και άλλα πράγματα κειμήλια.

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
καλά θα κάνεις να τα γράψεις σε DVD.. μπορείς πολύ εύκολα είτε με ένα DVD player/writer ή αν έχεις κάρτα τηλεόρασης σε pc να τα μετατρέψεις όλα σε avi ....

SOKEROS

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2006
Κριτικές
2
Like
14
Πόντοι
0
Συνδέεις με ένα ομοαξονικό καλώδιο  την πρίζα της κεντρικής κεραίας με το βίντεο στην υποδοχή που είναι θυληκωτή(να με συγχωρέσουν οι τεχνικοί αν το λέω λάθος) :huh:και με ενα αλλο επίσης ομοαξονικό την τηλεόραση πάλι με το βίντεο στην υποδοχή που είναι ''αρσενική''

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
ΕΛΕΟΣ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΟΥ..
ΒΙΝΤΕΟ 10ΕΤΙΑς ΣΕ lcd-full hd???
σα να βαζεις ταμπουρα σε φεραρι!!! :headbang: :headbang: :headbang:

φυστικης

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
εμ! αφου σε βιντεοκασσετες 10ετιας κι 20ετιας εχει "την Παπαρηγα την καλη" το παλικαρι! Τι να κανει?

OP
OP
K

KOSTAS_23

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
εμ! αφου σε βιντεοκασσετες 10ετιας κι 20ετιας εχει "την Παπαρηγα την καλη" το παλικαρι! Τι να κανει?

χαχαχαχαχα.Είσαι Θεός!!Είδες όμως δεν το σκέφτηκα αυτό!!Και τώρα που το λες στην Αθήνα έχω καμια 30αρια κασέτες με ταινίες επιπέδου της μεταμεσονύχτιας ζώνης του Filmnet και τότε πήγαινα Λύκειο.Τι μου θύμισες!!!

baklavatzioglou

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Like
60
Πόντοι
6
Κωσταντή δες πίσω από το βίντεο αν έχει κάποια βύσματα πχ κανονικά πρέπει να έχει εκτός από σκαρτ και εξόδους RCA  Το κίτρινο είναι το βίντεο το κόκκινο είναι το λεφτ.. και το ραϊτ..  πρέπει να είναι το άσπρο.. λογικά έχει και υσοδους και στην ΤV .Όσο για αυτό που σου λένε να μετατρέψεις τις κασέτες σε DVD Θα χάσεις πολύ στην ποιότητα.  ..

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
ρε παιδια ειναι απλο!

συνδεεις τα ψιψιψινια με τα ψωψωψωκια!

Stories

Νέο!