Νέα

Συνδεση laptop με tv.....?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα MANOU
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

MANOU

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
66
καλησπερα παιδες.......θα ηθελα να μου δωσετε τα φωτα σας να συνδεσω το laptop με μια tv lcd και ουτ καθεξης :huh: :huh:......το λαπτοπ εχει xp και το καλωδιο που εχω στην διαθεση μου ειναι εκεινο με τις πολλες ακιδες και με τις δυο βιδες στις δυο ακρες.......το κλασικο διλαδις του μονιτορ που μπαινει στην καρτα γραφικων.... :helpplea: :helpplea:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
κανα καδο σκουπιδιων εχεις κοντα;

FanisChristo

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Like
6
Πόντοι
6
Θύρα hdmi έχει το laptop και η τηλεότασή σου;Αν ναι κανένα πρόβλημα.Αγοράζεις ένα καλώδιο και τα συνδέεις.Αλλιώς φοβάμαι πως δεν γίνεται.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.639
Πόντοι
5.097
καλησπερα παιδες.......θα ηθελα να μου δωσετε τα φωτα σας να συνδεσω το laptop με μια tv lcd και ουτ καθεξης :huh: :huh:......το λαπτοπ εχει xp και το καλωδιο που εχω στην διαθεση μου ειναι εκεινο με τις πολλες ακιδες και με τις δυο βιδες στις δυο ακρες.......το κλασικο διλαδις του μονιτορ που μπαινει στην καρτα γραφικων.... :helpplea: :helpplea:
μια χαρα συνδεεται αρκει και η τηλεοραση να εχει εισοδο vga(σχεδον ολες οι lcd εχουν)
μονο επειδη ειναι λαπτοπ πρεπει να κανεις επιλογη οθονης

OP
OP
MANOU

MANOU

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
66
Θύρα hdmi έχει το laptop και η τηλεότασή σου;Αν ναι κανένα πρόβλημα.Αγοράζεις ένα καλώδιο και τα συνδέεις.Αλλιώς φοβάμαι πως δεν γίνεται. :- :-
μπα οχι hdmi δεν εχει....το περιεργο ειναι πως στην αρχη οταν φωρτονουν τα windows το λογοτυπο εμφανίζεται  και στην οθονη της τηλεορασης αλλα μετα παπαλα....
κανα καδο σκουπιδιων εχεις κοντα;
master....τραβα τα αρχιδια σου παλικαρι μου :P :P

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
14
Πόντοι
16
μπα οχι hdmi δεν εχει....το περιεργο ειναι πως στην αρχη οταν φωρτονουν τα windows το λογοτυπο εμφανίζεται  και στην οθονη της τηλεορασης αλλα μετα παπαλα....
Αυτο γινεται γιατι η οθονη τουο λαπτοπ εχει μεγαλυτερη αναλυση απο αυτην της TV. Ξεκινα με την μινιμουμ αναλυση και το διορθωνεις στην πορεια

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.639
Πόντοι
5.097
μπα οχι hdmi δεν εχει....το περιεργο ειναι πως στην αρχη οταν φωρτονουν τα windows το λογοτυπο εμφανίζεται  και στην οθονη της τηλεορασης αλλα μετα παπαλα....master....τραβα τα αρχιδια σου παλικαρι μου :P :P
η τηλεοραση σου ειναι επεκταση της οθονης του λαπτοπ
τσακωσε την εικονα με δεξι κλικ και κανε την μεταφορα στην τηλεοραση
με το ποντικι κοινως σα να μεταφερεις εικονα

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.639
Πόντοι
5.097
Αυτο γινεται γιατι το λαπτοπ εχει μεγαλυτερη αναλυση απο αυτην της TV. Ξεκινα με την μινιμουμ αναλυση και το διορθωνεις στην πορεια
δε νομιζω να ειναι θεμα αναλυσεις επειδη βλεπει δυο οθονες τωρα το λαπτοπ

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.639
Πόντοι
5.097
μπα οχι hdmi δεν εχει....το περιεργο ειναι πως στην αρχη οταν φωρτονουν τα windows το λογοτυπο εμφανίζεται  και στην οθονη της τηλεορασης αλλα μετα παπαλα....master....τραβα τα αρχιδια σου παλικαρι μου :P :P
ερωτηση αν κανεις κινηση δεξια βλεπεις το κορσορα στη τηλεοραση  :think:

johniexxx

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2007
Κριτικές
1
Like
148
Πόντοι
1
Δεν έχει ρυθμιστεί η δεύτερη οθόνη

δεξί κλικ στο desktop

ρυθμίσεις οθόνης

θέτεις κύρια την οθόνη του laptop και την άλλη δευτερεύουσα

και επιλέγεις είτε επέκταση είτε αναπαραγωγή και των δύο (έτσι το λένε τα 7άρια, αντίστοιχο στα xp είναι να δείχνουν το ίδιο και οι δύο)

το laptop παίζει να έχει και πλήκτρο με ένα σηματάκι σαν οθόνη που μαζί με το πλήκτρο fn (αν υπάρχει) το ρυθμίζει αυτόματα

OP
OP
MANOU

MANOU

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
66
Αυτο γινεται γιατι η οθονη τουο λαπτοπ εχει μεγαλυτερη αναλυση απο αυτην της TV. Ξεκινα με την μινιμουμ αναλυση και το διορθωνεις στην πορεια
συνδεθηκε με το vga....τελικα οπως ειπες η tv εχει μικροτερη αναλυση απο αυτη του λαπτοπ και και για αυτο μου λεγε δεν υποστηριζεται ...ορισα και και κυρια οθονη της τηλεορασης ......
bou.com το μεγαλειο σου :dancing: :dancing:

σιγα μην βλεπει και καναν κοκκορα ρε  :2funny: :2funny: :2funny:
:birdman: :birdman:

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.123
Πόντοι
216
Απλα νομιζω πως θα εχεις ηχο απο το λαπτοπ και οχι απο την τηλεοραση...

nixermanie

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Όπως λέει και ο Thessalon θα έχεις ήχο απο το λάπτοπ και είναι λογικό αφού το vga μεταφέρει μόνο εικόνα και όχι ήχο. Τελικά κατάφερες να το συνδέσεις; Όλο το τρικ είναι να μπορέσεις να ενεργοποιήσεις την 2η οθόνη, στην προκειμένη περίπτωση την tv σου. Αναλόγως της κάρτας γραφικών που διαθέτει το λάπτοπ τροποποιείται ελάχιστα η διαδικασία αλλά αν ανατρέξεις σε manual της κάρτας σου στο ίντερνετ δε θα έχεις κανένα πρόβλημα. Αν θες να έχεις ήχο απο την tv τότε θα πρέπει να ρίξεις ένα καλώδιο από το λάπτοπ στην tv. Το καλώδιο αυτό θα πρέπει να έχει ένα καρφί όπως λέμε ή minijack όπως αποκαλείται στο εμπόριο στη μια άκρη και θα συνδεθεί στην θύρα των ακουστικών του λάπτοπ, ενώ απο την άλλη μεριά θα έχει 2 αρσενικά RCA τα οποία θα συνδέσεις στο audio in της tv (άσπρο και κόκκινο). Είναι μια να τα κάνεις την πρώτη φορά. Καμία δυσκολία. Ελπίζω να βοήθησα.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306

δίπλα στο αριστερό πλήκτρο Ctrl υπάρχει το πλήκτρο Fn ... πατάς αυτό και το F8 ταυτόχρονα μια ή δύο φορές μέχρι να δείς στην τηλεοραση την οθόνη του λάπτοπ...

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
δίπλα στο αριστερό πλήκτρο Ctrl υπάρχει το πλήκτρο Fn ... πατάς αυτό και το F8 ταυτόχρονα μια ή δύο φορές μέχρι να δείς στην τηλεοραση την οθόνη του λάπτοπ...
Νομίζω το F4.
Τουλάχιστον στο δικό μου αυτο πατάω!

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Νομίζω το F4.
Τουλάχιστον στο δικό μου αυτο πατάω!

μπορεί... πρέπει να γράφει με μπλέ γράμματα CRT/LCD

αυτά φυσικά για σύνδεση VGA (με καλώδιο οθόνης)...

επίσης πρέπει να συνδέσει και τον ήχο .. από την έξοδο των ακουστικών στο λάπτοτ στην σχετική είσοδο της τηλεόρασης (συνηθως είναι με πράσινο χρώμα)...

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
μπορεί... πρέπει να γράφει με μπλέ γράμματα CRT/LCD

αυτά φυσικά για σύνδεση VGA (με καλώδιο οθόνης)...

επίσης πρέπει να συνδέσει και τον ήχο .. από την έξοδο των ακουστικών στο λάπτοτ στην σχετική είσοδο της τηλεόρασης (συνηθως είναι με πράσινο χρώμα)...

Συνήθως οι tv για είσοδο στον αναλογικό ήχο έχουν το κόκκινο και το άσπρο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom