Νέα

συμβουλη σε φανταρο!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα rouKoun13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 169
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
6 Νοε 2009
Κριτικές
10
Like
2.671
Πόντοι
4.125
Πέταξε το πουλάκι φιλε μου. Τώρα η παλάμη σου ν ναι καλά και οι τσοντούλες της Σειρήνας που στο στρατό υπάρχουν άφθονες. Ειδικά σε κάτι απομακρυσμένα φυλάκια οι παλλινδρομούσες κινήσεις του δεξιού χειρός επί του γεννητικού οργάνου προς ανάμνηση προσφυλούς προσώπου είναι άφθονες. Τώρα η κοπελιά θα έχει βρει κάποιον άλλο ο οποίος θα την φλέρταρε από καιρό. Όταν με το καλό τελειώσεις το στρατό βρες τον και γέμισε του το αμάξι γρατζουνιές. Όσο γι αυτήν... ξέρεις τι θα της γράψεις στο Facebook δεν χρειάζεται να στ αναλύω όλα. Βάλτο το ρυμάδι να δουλέψει και λιγάκι! :uglystupid:

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
δεν το καταλαβα αυτο! :huh: :huh:

εν τω μεταξυ γαμω την γκινια μου πηγα να παρω τον κολλητο μου και απο συνηθεια πηρα εκεινη!
ευτυχως δεν το σηκωσε! :tickedoff: :tickedoff:

τεσπα επειδη πολυ το κουρασαμε το θεμα ναι εκανα πολλα λαθη.Θα δειξω οτι θελω να επανορθωσω-αν δεχτει δεχτηε.Ευτυχως στην ρουτινα του στρατου δεν πολυσκεφτεσαι και ιδιαιτερα οποτε θα μου κανει καλο.

ήταν πολύ όμορφη  ?

OP
OP
rouKoun13

rouKoun13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Κριτικές
2
Like
62
Πόντοι
16
γιατι ρε τυπε? η γκομενα πιθανων τον ειχε ερωτευτει αλλα αυτος επαιζε το πουλακι του θεωροντας την δεδομενη....τι να φτυσει?
ακριβως αυτο!το να την φτυσω δεν εχει νοημα!η την διεκδικω η την αφηνω να φυγει.ε εγω επελεξα το πρωτο!

θάνατος

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2009
Like
5
Πόντοι
6
Κάνε τη προσπάθεια να τη διεκδικήσεις, αν και δε βλέπω φως γιατί θα έχεις πέσει πολύ στα μάτια της (είμαι παθών και μαθών), απλά μετά από χρόνια θα λες τα έδωσα όλα και αυτή δε φάνηκε αντάξια των προσδοκιών μου. Κοίτα όμως αν ξαναγυρίσει πίστεψε με δε θα είναι το ίδιο, κάτι θα έχει σπάσει μέσα σου, θα τη βλέπεις και δε θα λιώνεις όπως λιώνεις τώρα (είμαι παθών και μαθών) ξαναστεσταμένο φαγητό που λεν και οι άλλο. Επειδή είσαι μικρός σχετικά σε ηλικία θα δεις ότι όσο περνάνε τα χρόνια θα πέφτουν στη πλώρη σου πολλά μουνιά, γι αυτό χαλάρωσε κάνε το καθήκον σου προς τη μητέρα Πατρίδα και όταν με το καλό απολυθείς θα θυμάσαι όλα αυτά και θα γελάς!(είμαι παθών και μαθών)

Και να ξέρεις έφυγε γιατί βρήκε κάτι άλλο, ξέχασε την και κράτα μόνο ωραίες αναμνήσεις. Το γυαλί δε ξανακολάει, πάντα φιλικά γιατί έχω βιώσει το χωρισμό εν μέσο στρατού και ξέρω πως στην αρχή είναι δύσκολα

θάνατος

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2009
Like
5
Πόντοι
6
και κάτι τελευταίο, η προδοσία δε συγχωρήται πότε γιατί θα επαναληφθεί,

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
Τυπε εχε υποψη σου πως οι γυναικες ειναι σαν τις μαιμουδες, ποτε δεν αφηνουν το κλαδι απο το οποιο κρατιουνται παρα μονο αν εχουν βρει το επομενο. Να ξερεις βεβαια πως υπαρχει ελπιδα, δηλαδη να την απογοητευσει η νεα της επιλογη και να θελησει να γυρισει σε σενα. Γενικα, οι γκομενες για καποιον ανεξηγητο σε μενα λογο ελκονται απο αυτο που γνωριζουν, με αποτελεσμα οσο σε κουραζουν να τις πρωτογαμησεις τοσο να σε παρακαλανε να τις ξαναγαμησεις αμα τις γαμουσες παλια.

Δε νομιζω πως εσυ πρεπει να κανεις πολλα πραγματα, ασε το χρονο να δρασει, να φαει λιγο τα μουτρα της η τυπισσα με τον αλλον. Τα λουλουδια και τα δωρα και οι μαλακιες αυτες δε θα κανουν τη διαφορα.

Σκεψου παντως αν αξιζει μια γκομενα που σε παρατησε με το που μπηκες φανταρος και δεν μπορουσε να κανει υπομονη για λιγους μηνες.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
ακριβως αυτο!το να την φτυσω δεν εχει νοημα!η την διεκδικω η την αφηνω να φυγει.ε εγω επελεξα το πρωτο!
με αυτην την τακτικη θα γυρισει η απο οικτο η απο εκδικηση. διαλεξε και παρε...
Και φυσικα δεν διεκδικεις μια γυναικα που ειχατε σχεση και την ειχες κλεισμενη μεσα στελνοντας της εισιτηρια για συναυλια, εναν χωρο με φασαρια και ιδρωμενους τυπους που φωναζουν

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
παιδια καλημερα,
ειμαι φανταρος και οπως καταλαβαινετε τα χαλασα με την κοπελα μου και θελω μια γνωμη.Αυτη μου ελεγε να κανουμε πραγματα μαζιτον ρωτο χορνο της σχεσης μας αλλα καναμε ελαχιστα γιατι εμενα δεν μου εβγαινε.Τωρα που μπηκα στρατο και μ βγηκε να κανουμε πραγματα μαζι δεν της εβγαινε αυτηνης.Κ χωρισαμε λεγοντας μου οτι με εγαπαει ειμαι πολυ σημαντικος αλλα δεν ειναι ερωτευμενη.μετα απο 2 χρονια σχεσης!χθες βγηκαμε και της ειπα πολυ ωραια πραγματα και οτι θα την διεκδικησω γιατι ειναι η γυναικα της ζωης μου και την λατρευω.Μ ζητησε συγνωμη και μ ειπε οτι εχει παρει την αποφαση της και δεν γινεται διαφορετικα γιατι θα κοροιδευε και τους 2 μας.δεν μπορω να πιστεψω οτι εχει τελειωσει!ο,τι θα κατσω θεατης να την κοιταω να φευγει.Σκεφτηκα να της στειλω λουλουδια με μια προσκληση για ενα καλλιτεχνη που της αρεσει και που ηθελε να παμε αλλα δεν πηγαμε ποτε!γενικα να κανω κινησεις και να της δειξω οτι θελω να κανουμε πραγματα μαζι και οτι εχουμε πολλα να ζησουμε ακομα!εσας ποια η γνωμη σας?

Καλού κακού δεν ψάχνεις το κεφάλι σου;

xensurgeon

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
δεν το καταλαβα αυτο! :huh: :huh:

εν τω μεταξυ γαμω την γκινια μου πηγα να παρω τον κολλητο μου και απο συνηθεια πηρα εκεινη!
ευτυχως δεν το σηκωσε! :tickedoff: :tickedoff:

τεσπα επειδη πολυ το κουρ
για λέγε ρε τύπε να μαθαίνουμε  :think:
μεγαλε θα σου απαντησω απο πειρα ειμαι 40 χρονων φρεσκοχωρισμενος με παιδι! γραψτην στα αρχιδια σου παλικαρε....και θα δεις πως θα τρεχει μετα....οταν θα γινει η συγκριση με τον επομενο,παντα πιανει πιστεψε με....εγω τις κανω απιστευτα χουνερια και αποδιδουν μαλιστα.

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
παιδια καλημερα,
ειμαι φανταρος και οπως καταλαβαινετε τα χαλασα με την κοπελα μου και θελω μια γνωμη.Αυτη μου ελεγε να κανουμε πραγματα μαζιτον ρωτο χορνο της σχεσης μας αλλα καναμε ελαχιστα γιατι εμενα δεν μου εβγαινε.Τωρα που μπηκα στρατο και μ βγηκε να κανουμε πραγματα μαζι δεν της εβγαινε αυτηνης.Κ χωρισαμε λεγοντας μου οτι με εγαπαει ειμαι πολυ σημαντικος αλλα δεν ειναι ερωτευμενη.μετα απο 2 χρονια σχεσης!χθες βγηκαμε και της ειπα πολυ ωραια πραγματα και οτι θα την διεκδικησω γιατι ειναι η γυναικα της ζωης μου και την λατρευω.Μ ζητησε συγνωμη και μ ειπε οτι εχει παρει την αποφαση της και δεν γινεται διαφορετικα γιατι θα κοροιδευε και τους 2 μας.δεν μπορω να πιστεψω οτι εχει τελειωσει!ο,τι θα κατσω θεατης να την κοιταω να φευγει.Σκεφτηκα να της στειλω λουλουδια με μια προσκληση για ενα καλλιτεχνη που της αρεσει και που ηθελε να παμε αλλα δεν πηγαμε ποτε!γενικα να κανω κινησεις και να της δειξω οτι θελω να κανουμε πραγματα μαζι και οτι εχουμε πολλα να ζησουμε ακομα!εσας ποια η γνωμη σας?
images

[size=50pt]ΠΙΡΦΌΡΟΣ;;;;;;;;;;;;;;ΠΙΡΦΌΡΟΣ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;[/size]

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
παιδια καλημερα,

ξεχασε την..της τελειωσες..

πηγαινε γι αλλα κολεγιαλα

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16

" Σε κάθε σχέση, όποια κι αν είναι αυτή, ερωτική ή επαγγελματική, το πάνω χέρι το χει αυτός που νοιάζεται λιγότερο."

ΠΟΔΟΛΑΓΝΟΣ.

;)

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66