Νέα

Συμβουλες για καμακι σε (γυναικα) dealer (σε οnline καζινο)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kaligoulas28
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Kaligoulas28

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Συναγωνιστες τα φωτα σας!!!Εχω φαει κολλημα σε γκομενακι dealer σε online καζινο οπου παιζω που και που καμια ρουλετα και κανενα black jack.Με το γκομενακι τα λεμε την ωρα του παιχνιδιου αλλλα εννοειται πως με βλεπει σαν πελατη οτι κι αν μου λεει.Εχει κανενας καμια παρομοια εμπειρια και κανενα καλο tip να μου δωσει? :erection:

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
ξερω οτι αυτες ειναι μεγαλες καριολες

ηταν ενας που δουλευε η μανα του σε καζινο κ σε οτι τυχερο παιχνιδι κ αν στηνοτανε χαρτια ζαρια κλπ σε σπιτια καταληψεις σχολειων κλπ κερδιζε παντα

OP
OP
Kaligoulas28

Kaligoulas28

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2013
Like
6
Πόντοι
16
ξερω οτι αυτες ειναι μεγαλες καριολες

ηταν ενας που δουλευε η μανα του σε καζινο κ σε οτι τυχερο παιχνιδι κ αν στηνοτανε χαρτια ζαρια κλπ σε σπιτια καταληψεις σχολειων κλπ κερδιζε παντα

Για πες τυπε καμια ιστορια

OP
OP
Kaligoulas28

Kaligoulas28

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2013
Like
6
Πόντοι
16
A ξεχασα να αναφερω οτι ειναι ελληνιδα η μουνιτσα....

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Συναγωνιστες τα φωτα σας!!!Εχω φαει κολλημα σε γκομενακι dealer σε online καζινο οπου παιζω που και που καμια ρουλετα και κανενα black jack.Με το γκομενακι τα λεμε την ωρα του παιχνιδιου αλλλα εννοειται πως με βλεπει σαν πελατη οτι κι αν μου λεει.Εχει κανενας καμια παρομοια εμπειρια και κανενα καλο tip να μου δωσει? :erection:

Τη βλέπεις στο on-line καζίνο ;
Πως έχεις φάει κόλλημα ;

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Σιγουρα είναι γκόμενα;Μην είναι κανενας μουστακαλής πρόσεχε!!!!!

OP
OP
Kaligoulas28

Kaligoulas28

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2013
Like
6
Πόντοι
16
AXAXaxAXaxAXaxAXax οχι ρε τυπε το καζινο ειναι live και τους βλεπεις τους dealers.Eιναι ξανθο το μωρο απο Σαλονικα οπως μου ειπε

OP
OP
Kaligoulas28

Kaligoulas28

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Το μωρακι ντιλαρει αυτη τη στιγμη..... :wanker:

nick26

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Ρε φίλε κερδίζεις; Πραγματικά πιστεύω πως το Ον-λινε καζίνο είναι λίγο απάτη!

Nacho Vidal

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Like
12
Πόντοι
16
Ρε φίλε κερδίζεις; Πραγματικά πιστεύω πως το Ον-λινε καζίνο είναι λίγο απάτη!
Ειναι οπως και το πραγματικο......

Τιποτα περισσοτερο τιποτα λιγοτερο......

Οσον αφορα την απατη.....

Μην ακουτε μαλακιες......

nick26

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Έχω τις αμφιβολίες μου, τεσπα, αν κερδίσεις μπορείς να της αφήσεις τιπς; Αν ναι σου εύχομαι να βγάλεις φράγκα να τις αφήσεις τιπς και να της πεις να φάτε τα αλλά μαζί!

OP
OP
Kaligoulas28

Kaligoulas28

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Έχω τις αμφιβολίες μου, τεσπα, αν κερδίσεις μπορείς να της αφήσεις τιπς; Αν ναι σου εύχομαι να βγάλεις φράγκα να τις αφήσεις τιπς και να της πεις να φάτε τα αλλά μαζί!

Ωραια ιδεα τυπε μου!!!Αλλα δυστηχως τα tips εχουν καταργηθει.Εγω γενικα δεν ειμαι μανιακος με το τζογο αλλα καμια φορα μπαινω να χαλαρωσω να παιξω κανενα 20ευρω και να πω καμια μαλακια με καμια dealer.Στην εταιρεια που παιζω οι dealers ειναι ολοι ξενοι εκτος απο το μωρακι που σας λεω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom