Νέα

Συμβόλαιο μίσθωσης κατοικίας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kevinslipknot173
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kevinslipknot173

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2012
Κριτικές
4
Like
325
Πόντοι
21
Καλημέρα στην παρέα
Η μάνα μου νοικιαζει ένα σπίτι εδώ και 30 χρόνια με εμένα ως φιλοξενούμενο της μέσα στην φορολογική δήλωση και στο οποίο δεν έχει γίνει ανανέωση συμβολαίου μέσω λογιστή έχει γίνει μέσω σιωπηρής ανανέωσης. Θα φυγει απο το σπίτι και εγώ θέλω να παραμείνω σε αυτό λόγω χαμηλού ενοικιου.
Η ερωτηση μου ειναι για να αλλαξει το ονομα του ενοικιαστη απο της μανας μου στο δικο μου θα πρεπει να γινει εξαρχης συμβολαιο μεσω taxisnet και στο συμβολαιο αυτο θα χρειαστουν τα δικαιολογητηκα οπως πιστοποιητικο ενεργειακης αποδοσης κτλ ή επειδη ειναι πολλα χρονια νοικιασμενο απο μας με εμενα ως φιλοξενουμενο δεν ειναι απαραιτητα τα δικαιολογητικα η ακομα δεν ειναι απαραιτητο καινουργιο συμβολαιο και απλα στην φορολογικη δηλωση του επομενου χρονου αλλαζουμε εκει το ονομα απο της μανας μου στο δικο μου ως ενοκιαστη.

ririkonav

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
48
Like
6.548
Πόντοι
11.445
Καλημέρα στην παρέα
Η μάνα μου νοικιαζει ένα σπίτι εδώ και 30 χρόνια με εμένα ως φιλοξενούμενο της μέσα στην φορολογική δήλωση και στο οποίο δεν έχει γίνει ανανέωση συμβολαίου μέσω λογιστή έχει γίνει μέσω σιωπηρής ανανέωσης. Θα φυγει απο το σπίτι και εγώ θέλω να παραμείνω σε αυτό λόγω χαμηλού ενοικιου.
Η ερωτηση μου ειναι για να αλλαξει το ονομα του ενοικιαστη απο της μανας μου στο δικο μου θα πρεπει να γινει εξαρχης συμβολαιο μεσω taxisnet και στο συμβολαιο αυτο θα χρειαστουν τα δικαιολογητηκα οπως πιστοποιητικο ενεργειακης αποδοσης κτλ ή επειδη ειναι πολλα χρονια νοικιασμενο απο μας με εμενα ως φιλοξενουμενο δεν ειναι απαραιτητα τα δικαιολογητικα η ακομα δεν ειναι απαραιτητο καινουργιο συμβολαιο και απλα στην φορολογικη δηλωση του επομενου χρονου αλλαζουμε εκει το ονομα απο της μανας μου στο δικο μου ως ενοκιαστη.

ολα καινουργια απο την αρχη

STAVROS6969

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2015
Like
546
Πόντοι
36
Ολα καινουργια με ολα τα χαρτια που απαιτουνται για καθε νεο συμβολαιο !

Καστράτο

Μέγας
Εγγρ.
17 Αυγ 2018
Κριτικές
1
Like
11.899
Πόντοι
3.506
[quote author=enallaktikos notid=31812 θαlink=topic=298537.msg8903742#msg8903742 date=1558620412]
Παντρέψου τη Λουκριτία πρώτα κι άσε τις εξυπνάδες!
[/quote] Ζηλιάρη!!! :2funny: :thumbsup: :hi: :kneel:

pacwman

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Νοε 2005
Κριτικές
104
Like
573
Πόντοι
6.280
αφου αλλαζει ο αντισυμβαλλομενος ... πρεπει να γινει νεο συμβολαιο με τα ολα του.
Αλλα.... κανε εσυ το νεο συμβολαιο της μητερας σου στη νεα διευθυνση και ας παραμεινει το παλιο δλδ αυτο που μενεις εσυ στο ονομα της μητερας σου. Πληρωνε το εσυ κανονικα και ολα μια χαρα

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Το θέμα σ'αυτή την περίπτωση είναι να "βγαίνουν" λογιστικά τα εισοδήματα της μάνας για β' κύρια κατοικία + το "κόστος" φιλοξενίας του γιού

Colibri

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Νοε 2010
Κριτικές
31
Like
1.000
Πόντοι
2.992

Γιατί να μην το κρατήσεις στο όνομα τη μητέρας σου, και να πληρώνεις εσύ το ενοίκιο;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom