Νέα

Συμπεριφορά Μελών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα analskipper
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 52
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

analskipper

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
32
Like
3.625
Πόντοι
2.660
Πριν από 2-3 μέρες διάβασα μία κριτική για μία κοπέλα και έκανα την άθλια σκέψη ότι το μέλος που την έγραψε ίσως να ήθελε να μου δώσει το τηλέφωνό της. Έτσι λοιπόν έκανα το θανάσιμο λάθος να του στείλω το παρακάτω μήνυμα :

"Καλησπέρα κ. συνάδερφε.
Μήπως υπάρχει καμία περίπτωση να μου στείλεις το τηλ της ....... ?
Σ' ευχαριστώ"

Μετά από 2 ημέρες έλαβα τα παρακάτω 2 μηνύματα

"Κατ'αρχας ειναι απαράδεκτο αυτο που ζητάς...Γνωριζόμαστε απο πρίν φιλαράκο?Κατα δεύτερον δεν το έχω.Και κατά τρίτον και να το ειχα δεν 8α στο έδινα...Δεν είσαι ούτε κολλήτος μου ουτε μίλαμε για κανονική κοπέλα...Μην το συνεχίσεις γιατί θα σε αναφέρω"

"Καταρχας είναι απαράδεκτο που ζητάς κάτι τέτοιο.Απο που κι ωσπου έχεις το θράσσος να ζητάς κάτι τέτοιο φιλαράκο...Κατά δεύτερον δεν το έχω αλλά και να το είχα 8α ήταν για προσωπική χρήση και όχι να το μοιράζομαι με άγνωστους τύπους...Αν γουσταρείς κλείσε ραντεβού απο το πρακτορείο και ζήτα το κινητό απο την κοπελα...Είσαι και 41 μην χέσω"

Τα συμπεράσματα δικά σας.

ΥΓ. 1ον : Πιστεύω ότι ένα όχι θα αρκούσε, εκτός και εάν τον τσίμπησε μύγα.
2ον : Πού θα με αναφέρει και για ποιό παράπτωμα και πόσο θα με τιμωρήσει ο κ. Λοχαγός ?????
3ον : Όποιος νομίζει ότι κρεμόμαστε από τα αρχίδια του, να τα κόψει να πέσουμε

Bastounovlaxos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2007
Like
21
Πόντοι
16
Κανας elteftp κλπ θα ήταν.
Αυτος πάντα εγραφε κάτι τετοιες μαλακίες σε οποιον του ζητουσε info  :sunglasses:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Πριν από 2-3 μέρες διάβασα μία κριτική για μία κοπέλα και έκανα την άθλια σκέψη ότι το μέλος που την έγραψε ίσως να ήθελε να μου δώσει το τηλέφωνό της. Έτσι λοιπόν έκανα το θανάσιμο λάθος να του στείλω το παρακάτω μήνυμα :

"Καλησπέρα κ. συνάδερφε.
Σ' ευχαριστώ"

"Κατ'αρχας ειναι απαράδεκτο αυτο που ζητάς...Γνωριζόμαστε απο πρίν φιλαράκο?Κατα δεύτερον δεν το έχω.Και κατά τρίτον και να το ειχα δεν 8α στο έδινα...Δεν είσαι ούτε κολλήτος μου ουτε μίλαμε για κανονική κοπέλα...Μην το συνεχίσεις γιατί θα σε αναφέρω"

"Καταρχας είναι απαράδεκτο που ζητάς κάτι τέτοιο.Απο που κι ωσπου έχεις το θράσσος να ζητάς κάτι τέτοιο φιλαράκο...Κατά δεύτερον δεν το έχω αλλά και να το είχα 8α ήταν για προσωπική χρήση και όχι να το μοιράζομαι με άγνωστους τύπους...Αν γουσταρείς κλείσε ραντεβού απο το πρακτορείο και ζήτα το κινητό απο την κοπελα...Είσαι και 41 μην χέσω"

2ον : Πού θα με αναφέρει και για ποιό παράπτωμα και πόσο θα με τιμωρήσει ο κ. Λοχαγός ?????
Και εμενα μου εχουν ζητησει τηλεφωνο με πμ.
Και φυσικα το εδωσα.
Ο φίλος μάλλον θα ειχε περίοδο. Δεν εξηγειται τετοια γκαουγκίαση.

sargath

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Εγω παντως οσες φορες (και ειναι αρκετες) που εχω ενοχλησει μελη με τις αποριες μου παντα ολοι τους ηταν προθυμοι να με βοηθησουν.Χαιρομαι ιδιαιτερως που ο εγωκεντρισμος/εγωισμος δεν ειναι σημα κατατεθεν για ολα τα ατομα αυτης της γαμημενης κοινωνιας,μιας και ειμαι της αποψης οτι οπως συμπεριφερεται καποιος σε ενα φορουμ ετσι συμπεριφερεται και στην real life αφου παντα θα εμφανιζονται μερικα στοιχεια του χαρακτηρα του εστω και στο ιντερνετ.
Για να πουμε του στραβου το δικιο ομως,ναι μεν  το site φτιαχτηκε για να μοιραζονται τα μελη του τις εμπειριες/προτασεις τους αλλα οπως και να το κανεις χρηστες με 0 προσφορα στο site ειναι εκνευριστικο να ζητανε τηλεφωνα και μετα να εξαφανιζονται.
Δεν αναφερομαι στον θεματοθετη (που προφανως επεσε στη περιπτωση) απλα παρεθεσα τη δικη μου αποψη.
Ας ειναι παντα καλα οσοι βοηθουν τους αλλους,να ειναι σιγουροι οτι το καλο θα το βρουν μπροστα τους...

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.102
Πόντοι
17.085
Off-topic σβήστηκαν για να μη χαθεί το point του analskipper.

H1927

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2008
Κριτικές
50
Like
33
Πόντοι
671
O φίλος προφανώς ήθελε το τηλ του πρακτορείου για να κλείσει ραντεβού και ο άλλος νόμιζε μάλλον ότι του ζητήθηκε να δώσει το προσωπικό τηλ της κοπέλας.Ηρεμήστε συμβαίνουν αυτά

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Για να πουμε του στραβου το δικιο ομως,ναι μεν  το site φτιαχτηκε για να μοιραζονται τα μελη του τις εμπειριες/προτασεις τους αλλα οπως και να το κανεις χρηστες με 0 προσφορα στο site ειναι εκνευριστικο να ζητανε τηλεφωνα και μετα να εξαφανιζονται.
...

μπα γιατι? δηλαδη αν καποιος γραφτει σε φορουμ για αυτοκινητα επειδη ψαχνει ενα καλο μοντελο ή ενα καλο μηχανικο και δεν εχει ποστ να μη του πουνε κουβεντα?
αυτο ειναι αλλο βεβαια ε, το πουτανιζειν ο ελληνας τοχει αναγαγει σε κατορθωμα και γαλονια στον ωμο  :2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
μπα γιατι? δηλαδη αν καποιος γραφτει σε φορουμ για αυτοκινητα επειδη ψαχνει ενα καλο μοντελο ή ενα καλο μηχανικο και δεν εχει ποστ να μη του πουνε κουβεντα?
αυτο ειναι αλλο βεβαια ε, το πουτανιζειν ο ελληνας τοχει αναγαγει σε κατορθωμα και γαλονια στον ωμο  :2funny:
Εννοεις οτι δεν ειναι????????????????
:new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Εννοεις οτι δεν ειναι????????????????
:new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

τυπε δε ξερω αλλο τομεα οπου η εμπειρια οδηγει σε αποβλακωση αντι σε ξεστραβωμα. εμπειροι πουτανιαρηδες να δικαιολογουνται σε πουτανες οτι δε γαμανε αλλη για να μη τους βαλουν χερι (!) και αλλα τετοια ομορφα  :2funny:

sargath

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Δεν καταλαβα το αστειο που ειναι.Αν ο καθενας σε αυτο το forum απλα επαιρνε πληροφοριες και ποτε δεν ενημερωνε/πληφορουσε τα αλλα μελη τοτε αυτο το site θα σταματαγε να υπαρχει.Και ημουν ξεκαθαρος γιατι αναφερθηκα στα Π.Μ.Δεν ειπα τιποτα οταν ενα νεο μελος ανοιγει ενα καινουριο θρεαντ για να ζητησει κατι,οπως εκανες εσυ στο αποτυχημενο παραδειγμα σου.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Δεν καταλαβα το αστειο που ειναι.Αν ο καθενας σε αυτο το forum απλα επαιρνε πληροφοριες και ποτε δεν ενημερωνε/πληφορουσε τα αλλα μελη τοτε αυτο το site θα σταματαγε να υπαρχει.

νομιζεις.

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Εγω παντως οσες φορες (και ειναι αρκετες) που εχω ενοχλησει μελη με τις αποριες μου παντα ολοι τους ηταν προθυμοι να με βοηθησουν.Χαιρομαι ιδιαιτερως που ο εγωκεντρισμος/εγωισμος δεν ειναι σημα κατατεθεν για ολα τα ατομα αυτης της γαμημενης κοινωνιας,μιας και ειμαι της αποψης οτι οπως συμπεριφερεται καποιος σε ενα φορουμ ετσι συμπεριφερεται και στην real life αφου παντα θα εμφανιζονται μερικα στοιχεια του χαρακτηρα του εστω και στο ιντερνετ.
Δεν αναφερομαι στον θεματοθετη (που προφανως επεσε στη περιπτωση) απλα παρεθεσα τη δικη μου αποψη.
Ας ειναι παντα καλα οσοι βοηθουν τους αλλους,να ειναι σιγουροι οτι το καλο θα το βρουν μπροστα τους...
Μην το δενης ομως σχοινι κορδονι,οτι θα σε βοηθησουν και θα σου πουν αληθειες,υπαρχουν μελη που προσπαθουν να συνησφερουν,βριστηκαν απο αλλους και σταματησαν να βοηθανε και να δινουν πληροφοριες,σωστο ειναι βεβαια να υπαρχη ενημερωση των μελων ως προς το σαιτ,για να μαθαινουν ολοι οσοι ενδιαφερονται.

OP
OP
analskipper

analskipper

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
32
Like
3.625
Πόντοι
2.660
Μηπως ειχε προηγηθει καμμια παρεξηγηση μεταξυ σας?

Πρώτη φορά του μίλησα του ανθρώπου. Άλλωστε είναι και νέο μέλος με μόλις 2 posts.

Πάντως σε γενικές γραμμές έχω να πω ότι όσο πιό παλιό μέλος, τόσο πιό πρόθυμο να βοηθήσει ή να δώσει σωστές κατευθύνσεις.

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Πρώτη φορά του μίλησα του ανθρώπου. Άλλωστε είναι και νέο μέλος με μόλις 2 posts.

Πάντως σε γενικές γραμμές έχω να πω ότι όσο πιό παλιό μέλος, τόσο πιό πρόθυμο να βοηθήσει ή να δώσει σωστές κατευθύνσεις.
Εεεεμ...έτσι εξηγείται..
Τη βρήκες μόνος σου την απάντηση..ΝΕΟΣ
Ο "παλιός..είναι αλλιώς"
Αλλά "παλιό" που έχει ουσιαστική συμμετοχή στις θεματολογίες
του site και όχι επειδή έχει ποστάρει χιλιάδες ιμότικον
και πάλιωσε..!!! ;)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366

"Καλησπέρα κ. συνάδερφε.
Σ' ευχαριστώ"

τυπε παρεξηγηθηκε που τον ειπες συναδερφο.

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Εεεεμ...έτσι εξηγείται..
Τη βρήκες μόνος σου την απάντηση..ΝΕΟΣ
Ο "παλιός..είναι αλλιώς"
Αλλά "παλιό" που έχει ουσιαστική συμμετοχή στις θεματολογίες
του site και όχι επειδή έχει ποστάρει χιλιάδες ιμότικον
και πάλιωσε..!!! ;)

:zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Καλα αδερφε μη ψαχνεις και πολλε ευγενιες ..
αφου ξερεις τι γινετε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom