analskipper
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 32
- Like
- 3.625
- Πόντοι
- 2.660
Πριν από 2-3 μέρες διάβασα μία κριτική για μία κοπέλα και έκανα την άθλια σκέψη ότι το μέλος που την έγραψε ίσως να ήθελε να μου δώσει το τηλέφωνό της. Έτσι λοιπόν έκανα το θανάσιμο λάθος να του στείλω το παρακάτω μήνυμα :
"Καλησπέρα κ. συνάδερφε.
Μήπως υπάρχει καμία περίπτωση να μου στείλεις το τηλ της ....... ?
Σ' ευχαριστώ"
Μετά από 2 ημέρες έλαβα τα παρακάτω 2 μηνύματα
"Κατ'αρχας ειναι απαράδεκτο αυτο που ζητάς...Γνωριζόμαστε απο πρίν φιλαράκο?Κατα δεύτερον δεν το έχω.Και κατά τρίτον και να το ειχα δεν 8α στο έδινα...Δεν είσαι ούτε κολλήτος μου ουτε μίλαμε για κανονική κοπέλα...Μην το συνεχίσεις γιατί θα σε αναφέρω"
"Καταρχας είναι απαράδεκτο που ζητάς κάτι τέτοιο.Απο που κι ωσπου έχεις το θράσσος να ζητάς κάτι τέτοιο φιλαράκο...Κατά δεύτερον δεν το έχω αλλά και να το είχα 8α ήταν για προσωπική χρήση και όχι να το μοιράζομαι με άγνωστους τύπους...Αν γουσταρείς κλείσε ραντεβού απο το πρακτορείο και ζήτα το κινητό απο την κοπελα...Είσαι και 41 μην χέσω"
Τα συμπεράσματα δικά σας.
ΥΓ. 1ον : Πιστεύω ότι ένα όχι θα αρκούσε, εκτός και εάν τον τσίμπησε μύγα.
2ον : Πού θα με αναφέρει και για ποιό παράπτωμα και πόσο θα με τιμωρήσει ο κ. Λοχαγός ?????
3ον : Όποιος νομίζει ότι κρεμόμαστε από τα αρχίδια του, να τα κόψει να πέσουμε
"Καλησπέρα κ. συνάδερφε.
Μήπως υπάρχει καμία περίπτωση να μου στείλεις το τηλ της ....... ?
Σ' ευχαριστώ"
Μετά από 2 ημέρες έλαβα τα παρακάτω 2 μηνύματα
"Κατ'αρχας ειναι απαράδεκτο αυτο που ζητάς...Γνωριζόμαστε απο πρίν φιλαράκο?Κατα δεύτερον δεν το έχω.Και κατά τρίτον και να το ειχα δεν 8α στο έδινα...Δεν είσαι ούτε κολλήτος μου ουτε μίλαμε για κανονική κοπέλα...Μην το συνεχίσεις γιατί θα σε αναφέρω"
"Καταρχας είναι απαράδεκτο που ζητάς κάτι τέτοιο.Απο που κι ωσπου έχεις το θράσσος να ζητάς κάτι τέτοιο φιλαράκο...Κατά δεύτερον δεν το έχω αλλά και να το είχα 8α ήταν για προσωπική χρήση και όχι να το μοιράζομαι με άγνωστους τύπους...Αν γουσταρείς κλείσε ραντεβού απο το πρακτορείο και ζήτα το κινητό απο την κοπελα...Είσαι και 41 μην χέσω"
Τα συμπεράσματα δικά σας.
ΥΓ. 1ον : Πιστεύω ότι ένα όχι θα αρκούσε, εκτός και εάν τον τσίμπησε μύγα.
2ον : Πού θα με αναφέρει και για ποιό παράπτωμα και πόσο θα με τιμωρήσει ο κ. Λοχαγός ?????
3ον : Όποιος νομίζει ότι κρεμόμαστε από τα αρχίδια του, να τα κόψει να πέσουμε