Νέα

Συλλογη Νομισματων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2
  • Εμφανίσεις 830
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.135
Πόντοι
17.436
Καταρχην χρονια πολλα σε ολους.

Εχω ενα ψιλοχομπυ, μου αρεσει να μαζευω νομισματα απο διαφορες χωρες. Ειναι καποιος απο δω που ασχολειται με κατι παρομοιο? Μηπως θα μπορουσε να μου δωσει συμβουλες για το που να τα φυλαω τα νομισματα (σε θησαυροφυλακιο σαν το Σκρουτζ Μακ Ντακ  :dancing: ) και για το πως μπορω να τα καθαρισω γιατι μερικα ειναι μεσα στην μπιχλα και καποια εχουν σκουριασει  :S .

Επειδη το θεμα ειναι λιγο εως πολυ εκτος θεματολογιας του μπου.κομ αν μπορειτε να με παραπεμψετε σε κανα σχετικα εξειδικευμενο site ακομα καλυτερα.

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
Καταρχην χρονια πολλα σε ολους.

Εχω ενα ψιλοχομπυ, μου αρεσει να μαζευω νομισματα απο διαφορες χωρες. Ειναι καποιος απο δω που ασχολειται με κατι παρομοιο? Μηπως θα μπορουσε να μου δωσει συμβουλες για το που να τα φυλαω τα νομισματα (σε θησαυροφυλακιο σαν το Σκρουτζ Μακ Ντακ  :dancing: ) και για το πως μπορω να τα καθαρισω γιατι μερικα ειναι μεσα στην μπιχλα και καποια εχουν σκουριασει  :S .

Επειδη το θεμα ειναι λιγο εως πολυ εκτος θεματολογιας του μπου.κομ αν μπορειτε να με παραπεμψετε σε κανα σχετικα εξειδικευμενο site ακομα καλυτερα.
πσσ τι ψαχνεις και συ τυπε

εχω ενα γνωστο που συλλεγει παλια νομισματα,αλλα παιζει με κατι ενεχυροδανιστες στο κεντρο :sunglasses:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom