You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Συλλογή από φίδια
- Μέλος που άνοιξε το νήμα gizaha
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 178
- Εμφανίσεις 13K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 12.599
- Πόντοι
- 5.060
Ωπα, για βάλε!συλλογή από φίδια, ε;
Για να μην κάθομαι να γράφω, να βάλω μερικά link από κριτικές που έχω διαβάσει εδώ μέσα από σεβαστούς φιδέμπορες;
Μήπως τον έλεγαν Βλαδίμηρο;Εμένα μου το είπε ταριφας αυτό...
Του λεω ρε μεγάλε άμα σου το έλεγα εγώ αυτό τι θα μου έλεγες;
Με κοιταγε...
Θα σου πω εγώ τι θα μου έλεγες πλήρωσε με να σηκωθώ να φύγω!
sirodoht
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2019
- Κριτικές
- 4
- Like
- 742
- Πόντοι
- 361
Λες? Να ήταν αυτός πάνε βέβαια αρκετά χρόνια πίσω.Μήπως τον έλεγαν Βλαδίμηρο;
Όντως όμως που χάθηκε αυτή η ψυχή να σου πω από τα λίγα που διάβαζα δεν τον είχα κόψει για φίδια
Μπας και ήταν;
Δεν θα μάθουμε ποτέ. Έφυγε μέσα στο απόβραδο και αυτός...Όντως όμως που χάθηκε αυτή η ψυχή να σου πω από τα λίγα που διάβαζα δεν τον είχα κόψει για φίδια
Μπας και ήταν;
ε μα ξέρω γω τώρα, ας μη δημιουργήσουμε έχθρες κι αντιπαραθέσεις...Ωπα, για βάλε!
Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.836
- Πόντοι
- 6.536
vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 12.599
- Πόντοι
- 5.060
Γράψε εσύ και όποιος ενοχληθεί, ξύδι.ε μα ξέρω γω τώρα, ας μη δημιουργήσουμε έχθρες κι αντιπαραθέσεις...
Ελληνικός Στρατός: ιστορίες σεξουαλικής τρέλας - Page 3
οσοι εχουμε παει στον ελληνικο στρατο ας θυμηθουμε τα βιωματα μας απο την θητεια μας σε αυτον γεγονοτα που θυμομαστε ειδικα σεξουαλικης φυσεως.
www.bourdela.com
Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 20.944
- Πόντοι
- 6.946
Σε παρακαλώ τύπε μου... Sponsoring λέγεται...Ποιός ήταν εκείνος που σχετικά πρόσφατα είχε γράψει ότι πήγαινε στα Πυρηναία και γαμούσε πανέμορφες νέας κοπής Γαλλίδες hipster βοσκοπούλες;
Η 20χρονη βοσκοπούλα είχε ΑΝΑΓΚΗ εκεί αψηλά στα βουνά, και ανάμεσα στα πρόβατα, τα γίδια και τη στάνη, το σπόνσορινγκ από 65++ σεβαστό
Βέβαια, και ο σεβαστός
Δεν είμαι εγώ λαμόγιο, επειδή εσύ είσαι ένας άχρηστος που δεν τα καταφέρνει στη ζωή του.Σε παρακαλώ τύπε μου... Sponsoring λέγεται...
Η 20χρονη βοσκοπούλα είχε ΑΝΑΓΚΗ εκεί αψηλά στα βουνά, και ανάμεσα στα πρόβατα, τα γίδια και τη στάνη, το σπόνσορινγκ από 65++ σεβαστόλαμόγιοκύριο.
Βέβαια, και ο σεβαστόςλαμόγιοςκύριος πού βρήκε μια 20χρονη πάνω στα βουνά, μόνη της στις ερημιές, ατρόμητη, αλλά και με τις ορμόνες της να βράζουν, μόνο ο Τζέμις-Μποντ-θα-γίνω ξέρει!
Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 20.944
- Πόντοι
- 6.946
Δεν λέω ότι είσαι αποτυχημένος επαγγελματικά, δεν σε ξέρω κιόλας.Δεν είμαι εγώ λαμόγιο, επειδή εσύ είσαι ένας άχρηστος που δεν τα καταφέρνει στη ζωή του.
Αλλά όσον αφορά τις περιπέτειές σου τις ερωτικές και τις ιστορίες σου, σίγουρα αμφιβάλλω τι και πώς. Βέβαια... αν εσύ είσαι ικανοποιημένος με όσα καταφέρνεις, αυτό μετράει.
dem
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2005
- Κριτικές
- 15
- Like
- 6.476
- Πόντοι
- 8.345
Είμαι από εκεί που γαμάνε καλαματιανούς κ Μανιάτες κ για του λόγου το αληθές, μου ήρθε Καλαματιανός υφιστάμενος φέτος στο καράβι κ μανιατης προϊστάμενος , ο Καλαματιανός χαϊβάνι μαλακομπουκομα που τον έκανε ότι ήθελε ο μανιατης κ χαλβαδιαζε την θέση μου , ο μανιατης σκατοψυχος ρουφιάνος τεμπελεχανας κάνανε κόμμα να με φάνε γιατί δεν ήμουν καταβλακιωτης 2 μήνες μετά δεν βρέθηκαν απλά εκτός πλοίου κ οι δυο αλλά κ εκτός εταιρίας! Επίσης τώρα με τα χιόνια έχω πάει διακοπές σε χειμερινό θέρετρο για πολύ κακή του τύχη πέφτει πάνω μου ο μανιατης , μάζεψε κ τις ψιλές τους μπροστά στην οικογένεια του ο σκληρό μανιατης κ ούτε η γυναίκα του δεν το υπερασπιστικά!
Μόνο την γυναίκα δεν του γαμησε
Black Panther91
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 33.667
- Πόντοι
- 6.186
Δεν μου έφταιξε σε τίποτα!Μόνο την γυναίκα δεν του γαμησε
Γινεται τυπε....εχω κανει το ιδιο με τορπιλη σε υποβρυχιο....Λοιπόν μαζευτείτε να σας πως για τον καπταραμπο, καπετάνιος περνώντας από την Σομαλία του την πέσαν πειρατές, μη μπορώντας αυτοί να ανεβούν στο καράβι λέει έβγαλαν το RGB στοχεύοντας την γέφυρα του πλοίου, βλέποντας τώρα ο καπταραμπο την ρουκέτα να έρχεται τρέχει κ ανοίγει δεξιά κ αριστερά τις πόρτες στη γέφυρα! Όπως καταλαβαίνεται η ρουκέτα μπήκε μέσα από την μια κ βγήκε από την άλλη κ έτσι ο φίλος μας έσωσε το πλοίο !!! to be continue σε αεροπλάνο
dem
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2005
- Κριτικές
- 15
- Like
- 6.476
- Πόντοι
- 8.345
Δεν μου έφταιξε σε τίποτα!
Και του καπταραμπο το rgb δεν του έκανε τπτ αλλά το γαμησε
Black Panther91
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 33.667
- Πόντοι
- 6.186
Τι να κάνουμε! Εγώ λέω αλήθειες εάν εσυ τώρα έχεις την μύγα δεν σου φταίω εγώ!Και του καπταραμπο το rgb δεν του έκανε τπτ αλλά το γαμησε