Νέα

Σύλληψη «μοντέλων»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
www.bourdela.com/content/view/1349/1/]Το thread αυτό αναφέρεται στο άρθρο[/url]

Δεν έχουν τι να κάνουν οι αστυνομικοί αντί να πιάσουν κανένα κλέφτη ή κανέναν πιστολέρο ή κανέναν απατεώνα,πάνε και πιάνουν τα κοριτσάκια. Όπως λέει και ο Λαζόπουλος,που να πάνε στα Zωνιανά κλάνουνε μέντες,ενώ εδώ κάνουν άνετα φιγούρα στα μουνάκια. Eίδα ένα περιπολικό την Kυριακή στην Πειραιώς εκεί που συχνάζουν οι οικονομικοί μετανάστες στο ρεπό τους και ο μουστάκιας ο οδηγός του είχε ένα είδος γκλομπ να "εξέχει" η λαβή από το παράθυρό του,ενώ κοίταζε με ύφος 500 καρδιναλίων...Όταν όμως τρώνε καμιά μολοτωφιά τρέχουν σαν τις μουρλές...Ψηφίζετε NΔ εσείς και θα σας πω σε λίγο αν βρίσκουμε CG ή Oίκο Aνοχής να ξεχαρμανιάζουμε...

SinBarr

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Ιαν 2007
Κριτικές
18
Like
199
Πόντοι
5.775
Αμάν... Για ποιες χτύπησε η καμπάνα;...

Ελπίζω να μη αρχίσουμε να έχουμε τα "καλά" της συμπρωτεύουσας...

Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
Και στάνταρ ο ανακριτής στην αρχή της ανάκρισης θα αναψε τσιγάρο, με στυλάκι σουξουμουξου και θα αρχισε να τους λέει μαλακίες του στυλ "εδω αυτα δ επερνανε" και τέτοια. Οπου μπορούν πουλάνε μαγκιά οι κακομοίρηδες, οπου δε μπορούν...γαργάαααααρεεεςςς!!! :2funny: :2funny: :2funny:

pipinolatris12

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2006
Κριτικές
17
Like
12
Πόντοι
1.997
Αύριο πουρνό-πουρνό θα είναι έξω.

YuraManiakos

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
16
Αμάν... Για ποιες χτύπησε η καμπάνα;...

Ελπίζω να μη αρχίσουμε να έχουμε τα "καλά" της συμπρωτεύουσας...

To είπανε για πια πρακτορεία περίπου πάει.... μοιαζει με δακτυλο εκ τσιγκανορου :think:  η κάνω λάθος? Μήπωε φάγανε και το τύπο με το χαλούμι? Ο έχων
γνώσεις καταλαβαίνει... :think:

allen221

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
8
Πόντοι
1
www.bourdela.com/content/view/1349/1/]

Ψηφίζετε NΔ εσείς και θα σας πω σε λίγο αν βρίσκουμε CG ή Oίκο Aνοχής να ξεχαρμανιάζουμε...
Με οποιαδηποτε κυβερνηση  :think: (οποιο χρώμα και αν κυβερνα) οι μπατσοι δεν αλλάζουν  :idiot:  :headbang: παραμένουν ιδιοι  :helpplea: ισχύει τον αραπη όσο και να τον πλένεις το σαπούνι σου χαλας.  :jerking:  :2funny: 

SinBarr

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Ιαν 2007
Κριτικές
18
Like
199
Πόντοι
5.775
To είπανε για πια πρακτορεία περίπου πάει.... μοιαζει με δακτυλο εκ τσιγκανορου :think:  η κάνω λάθος? Μήπωε φάγανε και το τύπο με το χαλούμι? Ο έχων
γνώσεις καταλαβαίνει... :think:

Τις ματιάσατε τις κοπέλες!  :cheesy: ...

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Βρε παλικάρια μισό λεπτό.

Εδώ κάτω οι  :police: παραπονιούνται που δεν τους επιτρέπεται να κάνουν τους πελάτες για να συλλάβουν εμπόρους ναρκωτικών.
Τις κοπέλες πως τις μάζεψαν?

gambit(1)

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2006
Like
68
Πόντοι
1
Αν εισαι με την κοπελα στο δωματιο και κανουνε ντου οι μπατσοι σε βαζουνε και σε σενα μεσα ή σου καλνουν τα @@?

Δ

Διαγραμμένο μέλος 10728

Επισκέπτης
Βαση νομου πας μεσα,απλα δεν γινετε αυτο γιατι οταν τις πιανουν οι ιδιοι προσποιουνται τους πελατες,αρα δυσκολο νασαι μεσα και εσυ.

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.042
Πόντοι
5.975
Ti έγινε ο .... δικός μας με το... χαλούμι  ?  τον στρίμωξαν και τον ίδιον ?
τις έστειλε τελικά όντως  αμέσως στο παρίσι ,
ή είναι εδώ ακόμα αυτές οι 3, κάπου .. κρυφά ..

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
4.545
Εγω πιστευω οτι τουλαχιστον τις πουτανες απο το δρομο πρεπει να τις μαζεψουν. Ειναι πολυ επικινδυνες.

Επισκέπτης
Τα φαγανε τα Ρωσσακια γιατι καναν καλα την δουλια τους και τους τρωγαν τους πελατες .
Δακτυλος Αθιγγανου βρωμαει.
Τωρα ο χαλουμις μαλλων την γλυτωσε μιας και εχει ακομα δυο κορασιδες εδω.

Giannaros_13

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
:(Δεν ντρέπονται λεω γω, οι παλιοκαραγκιόζηδες αφού θέλουν να λέγονται τμήμα ηθών να συνεργαστούν με τη δίωξη και να πιάσουν τους εμπόρους πρέζας οχι τα κορίτσια!  πρέπει καποιοι να καταλάβουν οτι αρχαιότερο επάγγελμα πρέπει να είναι σεβαστό απο όλους, απαντήστε μου ρε μάγκες της δεκάρας αμα τις πιάσετε όλες, τις βάλετε φυλακή κλείσετε και τα μπουρδέλα νομίζετε οτι κάτι καταφέρατε? Το ξέρετε ρε οτι επιτελούν κοινωνικό έργο, χωρίς αυτές οσοι δεν εχουν γκόμενες θα σφαζόντουσαν μεταξύ τους απο τα νεύρα και την αγαμία! και ελάτε πέστε μου μετά αν περιορίσατε την εγκληματικότητα! Εχουμε μετανάστες, άτομα που για το α,β λόγο δεν βρίσκουν η δεν θέλουν να βρούν γκόμενα, πρέπει όμως να πάνε με γυναίκα εστω επι πληρωμή, η σεξουαλική ικανοποίηση είναι δικαίωμα όλων ειναι φυσιολογική  ανάγκη αλλιώς να είστε σίγουροι θα αρχίζουν να βιάζουν! Πείτε μου αν δεν έχετε πάει και σεις οι ίδιοι με πουτάνα?  τι να μου πείτε ..... εδω τις βιάζετε στα κρατητήρια με το πρόσχημα οτι θα τις αφήσετε ελεύθερες και τις διακινέιτε κιόλας να βγάλετε και κατι παραπάνω! Αφού λέτε οταν τις πιάνετε στα κανάλια και τα δικαστήρια οτι κάνετε απλά τη δουλεία σας γιατί τα κάνετε όλα αυτα ρε? ε? ξέχασα γιατι έχει και μπόνους η ιστορία!! κολοπαίδια     

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
αντι να πανε να μαζεψουν κανενα πρεζεμπορα που γινεται πανικος τους πειραξαν οι πουτανες.βρε δεν πανε στο διαολο οι καραγκιοζηδες λεω εγω?περασα απο σωκρατους προχτες και αλλαζανε ναρκωτικα χερι με χερι και πιασανε τις πουτανες

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
πρέπει καποιοι να καταλάβουν οτι αρχαιότερο επάγγελμα πρέπει να είναι σεβαστό απο όλους,Το ξέρετε ρε οτι επιτελούν κοινωνικό έργο, χωρίς αυτές οσοι δεν εχουν γκόμενες θα σφαζόντουσαν μεταξύ τους απο τα νεύρα και την αγαμία! 

Αρχαιοτερο επαγγελμα δεν ειναι η πορνεια μη τα παραλεμε.

Δεν ξερω αλλους κοινωνικους λειτουργους που να φευγουν με ενα 300-500-1000αρι τη μερα στην τσεπη φιλε. Δεν το κανουν για την ψυχη της μανας τους αυτο που κανουν, στον πουτσο τους οι πουτανες για τον καθε ενα που εχει να γαμησει χιλια χρονια, τα λεφτα ειναι αυτο που τους ενδιαφερει ;)

Οσο για τους μπατσους, και αυτοι πιονια ειναι δυστυχως.

Giannaros_13

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Οσον αφορά το αρχαιότερο επάγγελμα έχω διαβάσει σε πολλά βιβλία οτι όντως είναι, χαρακτηριστικά ανα φέρεται σαν "το πρώτο γυναικείο επάγγελμα"  :think:  Να σου πω και τάτι άλλο μάγκα μία πουτάνα το κάνει για τα λεφτά και μόνο συμφωνώ μαζι σου, όπως απ'όλες τις δουλειές περιμένεις κάποιο αντίτιμο έτσι δεν έιναι?  Απλά η δουλεία τους για πάρα πολύ κόσμο είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ! Θέλω με λίγα λόγια να σου πω οτι αξίζουν σεβασμό για αυτό που κάνουν και μην ξεχνάς οτι πάρα πολλές δεν το διάλεξαν ως επάγγελμα αλλα τις ανάγκασαν!! Τωρα για τους μπάτσους δεν θέλω να ασχοληθώ με το τι κάνουν σωστο και τι λάθος ετσι και αλλιώς πιόνια είναι όπως πολύ σωστά είπες  αλλα γιατι τις βιάζουν ρε φίλε για πές μου? Τα ναρκωτικά γιατί πρώτα τα κατάσχουν και μετά τα ξαναπουλάνε? Η πουτάνα πάει με 5 εως και 200 άντρες τη μέρα για να ζήσει  οι Μπάτσοι παίρνουν μισθό του δημοσίου είναι ασφαλισμένοι και αντι να σεβαστούν τα λεφτά που παίρνουν απο τη τσέπη των φορολογούμενων κοιτάνε να τα αρπάξουν και απο αλλού!       

o palios

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
6
Οσον αφορά το αρχαιότερο επάγγελμα έχω διαβάσει σε πολλά βιβλία οτι όντως είναι, χαρακτηριστικά ανα φέρεται σαν "το πρώτο γυναικείο επάγγελμα"  :think:  Να σου πω και τάτι άλλο μάγκα μία πουτάνα το κάνει για τα λεφτά και μόνο συμφωνώ μαζι σου, όπως απ'όλες τις δουλειές περιμένεις κάποιο αντίτιμο έτσι δεν έιναι?  Απλά η δουλεία τους για πάρα πολύ κόσμο είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ! Θέλω με λίγα λόγια να σου πω οτι αξίζουν σεβασμό για αυτό που κάνουν και μην ξεχνάς οτι πάρα πολλές δεν το διάλεξαν ως επάγγελμα αλλα τις ανάγκασαν!! Τωρα για τους μπάτσους δεν θέλω να ασχοληθώ με το τι κάνουν σωστο και τι λάθος ετσι και αλλιώς πιόνια είναι όπως πολύ σωστά είπες  αλλα γιατι τις βιάζουν ρε φίλε για πές μου? Τα ναρκωτικά γιατί πρώτα τα κατάσχουν και μετά τα ξαναπουλάνε? Η πουτάνα πάει με 5 εως και 200 άντρες τη μέρα για να ζήσει  οι Μπάτσοι παίρνουν μισθό του δημοσίου είναι ασφαλισμένοι και αντι να σεβαστούν τα λεφτά που παίρνουν απο τη τσέπη των φορολογούμενων κοιτάνε να τα αρπάξουν και απο αλλού!       
σορυ ρε μαγκες εμενα τελικα μου φαινεται οτι τους αρεσει και το γαμισι....

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
ε δεν ειναι και ολλες αναγκασμενες....!πολλες το κανουνε για τα χρηματα και την καλη ζωη...!εστι οπως παει το θεματακι θα τις βγαλουμε και παπαδιες στο τελος.......

omorfopedo

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
1
Το αρχαιοτερο επαγγελμα ειναι αυτο του... πολιτικου

Stories

Νέο!

Stories