Νέα

Συλλήψεις Citytours Στην Αθήνα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jules_Jordan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 104
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
242
Πόντοι
86
Εγω αναρωτιεμαι ποσο μ@λ@κες ειναι
οι φιλοι μας οι μπατσοι, [sup]βλεπε: οι φιλοι μας τα ζωα[/sup] που παγιδεψανε και πιασανε τους εγκληματιες,
τους στυγερους  και αδιστακτους αυτους τυπους,
που ειχανε ρημαξει τη κοινωνια μας  με τα στυγερα εγκληματα τους.

Οι κομπλεξικοι και αγαμητοι αυτοι τυποι, το λύσανε  το
προβλημα της κοινωνιας, καθαρισανε το τοπο..

Επισκέπτης
Εγω αναρωτιεμαι ποσο μ@λ@κες ειναι
οι φιλοι μας οι μπατσοι, [sup]βλεπε: οι φιλοι μας τα ζωα[/sup] που παγιδεψανε και πιασανε τους εγκληματιες,
τους στυγερους  και αδιστακτους αυτους τυπους,
που ειχανε ρημαξει τη κοινωνια μας  με τα στυγερα εγκληματα τους.

Οι κομπλεξικοι και αγαμητοι αυτοι τυποι, το λύσανε  το
προβλημα της κοινωνιας, καθαρισανε το τοπο..
μονο μαλακες δεν ειναι οι μπατσοι που τους επιασαν γιατι προφανως το εκαναν για να περνουν στο εξης την μιζα τους & απο αυτους & οχι βεβαια για τους λογους που αναφερεις..

The Lover

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2005
Like
415
Πόντοι
36
καλα τους ξηγηθηκαν...
;)..;)..;)

DIMPIM

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Πρακτορίο ειδήσεων το Βουρδέλα ?
Συνεργασεία με το Ρώυτερ ?
Χαχαχαχαχαχα

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
242
Πόντοι
86
μονο μαλακες δεν ειναι οι μπατσοι που τους επιασαν γιατι προφανως το εκαναν για να περνουν στο εξης την μιζα τους & απο αυτους & οχι βεβαια για τους λογους που αναφερεις..

Αυτα περι μιζας φιλε, δε ξερω ποσο και αν παιζουν
αυτο που ξερω ειναι οτι οι επιτυχιες της αστυνομιας
που πληρωνουμε ολοι απο τη τσεπη μας, περιοριζεται
σε τιποτε εξευτελισμους σε μικροπαραβατες, και σε συληψεις Citytours,
στα πιο ευκολα θυματα δηλαδη μεχρι εκει φτανη η μαγκια τους.

imperialdemon1821

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2005
Like
62
Πόντοι
1
Ειναι η πραγματικοτητα ειναι μαλακες αντι να πιανουν κανεναν εμπορο ναρκωτικων η κανεναν κουκουλοφορο πανε και πιανουν κοριτσια που οχι μονο μας κανουν την χαρη και ερχονται απο την πατριδα τους και γαμαμε κανα μουνι καποιον προδιαγραφων με 250 ευρω τωρα θα πρεπει να παμε στη χωρα τους και να δωσουμε κανα 1000 για σεξοτουρισμο βαλε ποσα λεφτα που με δυσκολια μαζευουμε το καλοκαιρι φευγουν και πανε πισω υπονομευουν την οικονομια της πατριδας ειναι προδοτες αντι να γινουν νομιμα ειναι μαλακες δεν υπαρχει αμφιβολια :jerking: ,υπαρχουν τοσα πραγματα που πρεπει να κανουν και παντα κανουν τα λαθος.

Επισκέπτης
δεν είναι μόνο οι μίζες πολλές φορές είναι και θέμα εσωτερικού πολέμου μεταξύ των μαγαζιών και πέφτουν καρφωτές.

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
δουλειά δεν έχει ο διάολος...γαμάει τα παιδιά του....πάντως για πόλεμο μεταξύ πρακτορείων και μίζες μου φαίνεται...

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Εμένα μου κάνει εντύπωση το εξής στην είδηση:

"και οι πέντε εργάζονταν για λογαριασμό αγνώστου προσώπου, το οποίο δεν είχαν συναντήσει ποτέ, και το οποίο τις εξωθούσε στην πορνεία."

Ο νταβατζής (προαγωγός, προστάτης, κλπ) είχε συγκεκριμένες προδιαγραφές απ' όσο ξέρω εγώ για να κάνει αυτή τη δουλειά. Βάραγε, απειλούσε, μάζευε την είσπραξη, και απ την άλλη ήταν γλυκός και υποσχόταν γάμο άμα "ξεπεράσουμε τις δυσκολίες", τέτοια. Και η νομοθεσία αυτό καταδικάζει για μαστρωπεία.
(Τις καλύτερες περιγραφές της "ατμόσφαιρας" τις έχω διαβάσει στα βιβλία του Τσιφόρου).

Τώρα τι σόϊ είναι αυτός ο νέος, ηλεκτρονικός νταβατζής που η κοπέλλα δε τον έχει συναντήσει ποτέ?

Ρε πως αλλάζουν οι καιροί...

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Δε θυμάμαι, είναι χρόνια που ταέχω διαβάσει, αλλά τα έχω διαβάσει σχεδόν όλα.

Να μερικά απο τα βιβλία του:

Ελληνική μυθολογία
Μίλων Φιρίκης
Σταυροφορίες
Εμείς και οι Φράγκοι
Τα ρεμάλια ήρωες
Τα παιδιά της πιάτσας
Παραμύθια πίσω από τα κάγκελα
Η πινακοθήκη των ηλιθίων
Τα παλιόπαιδα τ' ατίθασα
Άνθρωποι και ανθρωπάκια
Χρονογραφήματα
Ιστορία της Αγγλίας
Ιστορία της Γαλλίας
Ιστορία των Ηνωμένων Πολιτειών
Η Ιστορία της Αθήνας
Μυστικές εταιρείες
Ο Γκιούλιβερ στη χώρα των Γιγάντων - Ο Γκιούλιβερ στη χώρα των Νάνων

Όποιο και να βρεις, όρμα.

Τα περισσότερα είναι χρονογραφήματα (ιστορίες 2-3 σελίδων) που δημοσιευόντουσαν σε εφημερίδες της εποχής του...

loverboy

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Thanks. Τον Τσιφόρο τον ξερω αλλά δεν εχω διαβάσει βιβλία του .Θα την  ψαξω

markhsiosdesand

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
0
τωρα κλαινε ολα τ αλανια που θα μεινουνε χαρμανια. :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
Όλο παπαριές κάνουν ρε πούστη μου ... αντί να ασχοληθούν με το trafficking που ζει και βασιλεύει κάθονται και τη πέφτουν στα CT ... που στο φινάλε - φινάλε είναι και τελείως εθελοντικά!!
Μη ξεχνάμε ότι το CT στις περισσότερες περιπτώσεις ΔΕΝ έχει νταβά. Η κοπέλλα είναι που έρχεται σε επαφή με το πρακτορείο που αναλαμβάνει το marketing/management. Μη ξεχνάμε επίσης ότι ΔΕΝ υπάρχει ο οδηγός από κάτω να περιμένει και να κάνει και το collection κσι ότι τους εμπιστεύονται όλη τη διαδικασία: πάνε σε μια πόλη, "δουλεύουν" και μετά στέλνουν και το ποσοστό στο πρακτορείο ..... σιγά τα αυγά! "Its  business between partners" ... το να ψάχνουν νταβάδες και άλλα απλά δεν παίζει, ως συνήθως είναι βαθιά νυχτωμένοι. Για αυτό εξάλλου βλέπουμε την ίδια πουτάνα τη μια να έρχεται με ένα πρακτορείο και την άλλη με άλλο.... βρήκε "better terms" and thats about it.

pipinolatris12

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2006
Κριτικές
17
Like
12
Πόντοι
1.997
Όλο παπαριές κάνουν ρε πούστη μου ... αντί να ασχοληθούν με το trafficking που ζει και βασιλεύει κάθονται και τη πέφτουν στα CT ... που στο φινάλε - φινάλε είναι και τελείως εθελοντικά!!
Μη ξεχνάμε ότι το CT στις περισσότερες περιπτώσεις ΔΕΝ έχει νταβά. Η κοπέλλα είναι που έρχεται σε επαφή με το πρακτορείο που αναλαμβάνει το marketing/management. Μη ξεχνάμε επίσης ότι ΔΕΝ υπάρχει ο οδηγός από κάτω να περιμένει και να κάνει και το collection κσι ότι τους εμπιστεύονται όλη τη διαδικασία: πάνε σε μια πόλη, "δουλεύουν" και μετά στέλνουν και το ποσοστό στο πρακτορείο ..... σιγά τα αυγά! "Its  business between partners" ... το να ψάχνουν νταβάδες και άλλα απλά δεν παίζει, ως συνήθως είναι βαθιά νυχτωμένοι. Για αυτό εξάλλου βλέπουμε την ίδια πουτάνα τη μια να έρχεται με ένα πρακτορείο και την άλλη με άλλο.... βρήκε "better terms" and thats about it.

Πολύ αγνά,αθώα και απλά τα παρουσιαζεις τα πραγματα

YuraManiakos

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
16
δουλειά δεν έχει ο διάολος...γαμάει τα παιδιά του....πάντως για πόλεμο μεταξύ πρακτορείων και μίζες μου φαίνεται...

Iδίως απο κάτι ελληνικών/ξένων συμφερόντων, είχει αποσχολήσει και το λάο με "μαχαίρια" και άλλες ιστορίες διότι
το τελευτάιο καιρό εκλεινε δεν εκλεινε 1 ραντεβού την ημέρα και μεγάλο κλάμαααα...

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
Iδίως απο κάτι ελληνικών/ξένων συμφερόντων, είχει αποσχολήσει και το λάο με "μαχαίρια" και άλλες ιστορίες διότι
το τελευτάιο καιρό εκλεινε δεν εκλεινε 1 ραντεβού την ημέρα και μεγάλο κλάμαααα...
Ας ψαχτούν με τα μπάζα και τα άσχημα services που έκαναν.....ποιός τους φταίει?....

YuraManiakos

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
16
Ας ψαχτούν με τα μπάζα και τα άσχημα services που έκαναν.....ποιός τους φταίει?....

AΛΛΑ το είχα δέσει σχοινί κορδόνι είμαστε χαι και ήρθαν τα "φτηνά" και κάπως καλά και πηραν την πελατεία? Γιατί μόνο
σε newcomers μπουκάραν? Τους άλλους δεν τους είδαν προφανώς  :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom