Νέα

Σύγκριση Νέας Δημοκρατίας - Πα.Σο.Κ.

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα Kemal
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 42K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Greek

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2005
Μηνύματα
100
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
(ειδικα για το βενιζελο)μηπως η αντιμετωπιση που τυγχανει εχει σχεση με το γεγονος οτι ειναι απο θεσ/κη;γιατι δε νομιζω να αμφισβητεις και το δικο του μυαλο-ικανοτητες
δεν νομίζω να οφείλεται στο ότι είναι από θεσ/κη, σίγουρα η σκέψη του είναι πιο αναλυτική και έχει "πολιτικό" τρόπο σκέψης αλλά ο Βενιζέλος έχω την αίσθηση ότι δεν κάνει κλίκες μέσα στο κόμμα όπως άλλοι και είναι μονος του και για ατό και δεν τυγχάνει σημαντικής υποστήριξης

όσον αφορά τον κωστάκη αυτός σίγουρα δεν έγινε από στρατιώτης  - στρατηγός όπως πολλοί είπαν
Ανέβηκε στην ιεραρχία της ΝΔ περνώντας μέσα από τις διαδικασίες που όριζε το καταστατικό της ΝΔ  ανελίχθηκε γρήγορα γιατί ήταν ικανότατος (σε αυτό βοήθησε βέβαια και το όνομα καθώς δεν πέρναγε απαρατήρητος) και τελικά εκλέχθηκε αρχηγός μέσα από συνέδριο μέσα στο οποίο υπήρχαν και άλλοι υποψήφιοι με ψηφοφορία διότι όλοι διέκριναν σε αυτόν ότι θα μπορούσε να βγάλει την ΝΔ από το τέλμα μετά την εκλογή του Σημίτη στην πρωθυπουργία κάτι που το έκανε βέβαια με απόλυτη επιτυχία.

Εξάλλου κατάφερε να φέρει την ΝΔ στην εξουσία παρά τον λυσσαλέο πόλεμο που του είχε κυρήξει το κετεστημένο. Στις εκλογές του 2000 καο του 2004 δεν νομίζω ναυπήρχε ούτε ένα μέσο πανελλήιας εμβέλειας που να τον υποστήριζε. Και εάν δεν είχαν γίνει και οι κομπίνες με τους παλινοστούντες
έλληνες και τις ψήφους που έδωσαν στο ΠΑΣΟΚ το 2000 θα ήταν από τότε πρωθυπουργός.! 
 

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Μηνύματα
2.016
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Καλό λαμόγιο κι αυτός. Ακόμη τον κυνηγάνε οι άνθρωποι που έχασαν τα λεφτά τους όταν διέγραψε τα χρέη των ομάδων της περιφέρειας του.
οπωσ αεκ(αληθεια δημιουργησε νεα χρεη;),οσφπ,νεος πανωνιος.ασε που για τα χρεη αυτα καθαρισε ο ορφανος
 

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Μηνύματα
6.870
Like
60
Πόντοι
66
Εμένα ρε παιδιά μου κάνει μεγάλη εντύπωση (διαβάζοντας αυτό το thread) το μέγεθος της φανατίλας που εκδηλώνουν μερικοί σε σχέση με το "εν θέματι αντικείμενο".

ΝΔ - ΠΑΣΟΚ, σύγκριση.

Σιγά τις διαφορές!

Και οι δυό διαχειριστές είναι και (όποιος και να βγει) θα ασκήσει την ίδια πολιτική με τον άλλον. Δεν υπάρχουν περιθώρια για αλλαγές ή καινοτομίες.

Το μόνο που παίζει είναι οι αλλαγές προσώπων.

Προσωπικά δε θα ψηφίσω κανένα απο τα δυο μεγάλα κόμματα. Το έκανα μέχρι το 1996, τέρμα πια. Το "ακλόνητο" επιχείρημα: "Ψήφισε Α γιατί αν δε ψηφίσεις Α θα βγεί ο Β" δεν περνάει πια (σε μένα). Ας βγει ο Β. Αφού ίδιος είναι κι αυτός, τι με νοιάζει εμένα ποιος απ τους δυο θα βγει?

Μένουν τα "μικρά" κόμματα (4), και τα πολύ μικρά (γραφικοί).
Από τα 4 "μικρά" (ΚΚΕ, ΛΑΟΣ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΠΑΘΕΜΕΛΗΣ) όποιος και να δυνάμωνε (ώστε να έχει λόγο στην εξουσία), θα εντασσόταν στο σύστημα. Αυτοί δε έχουν και το πλεονέκτημα να λένε ό,τι θέλουν, γιατί μήπως και θα τους καλέσει ο λαός αύριο να τους πει "Τώρα που βγήκες κάνε αυτά που έλεγες!"? Αφού δε θα βγουν. Άρα βαράτε βιολιτζήδες.

Οι υπόλοιποι (Λεβέντης, Βεργής, Ολυμπισμός, Κυνηγοί κλπ δε ξέρω πόσοι άλλοι κατεβαίνουν) έχουν ο καθ' ένας το χρώμα του. Αυτοί κι αν λένε ΤΑ ωραία!

Και τέλος μένει και η επιλογή ["Λευκό", "Άκυρο", και "Δεν πάω να ψηφίσω"].
Σε αυτή την τελευταία επιλογή είμαι εναντίον. Ναι, δεν έχει καμία σπουδαία σημασία η ψήφος μου, αλλά έχει κάποια ελάχιστη. Το να πω "Δε με ενδιαφέρει ποιός θα βγει, άρα δε πάω", σημαίνει ότι αποδέχομαι, (εγκρίνω και ενισχύω) τη γνώμη της πλειοψηφίας. Ισχύει? Όχι βέβαια. Η πλειοψηφία ψηφίζει [ΝΔ+ΠΑΣΟΚ] κατα 85%! Αυτό θέλω? ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ, το είπα.
Άρα, ΠΑΩ να ψηφίσω, και ψηφίζω κάτι απο τους υπόλοιπους.
Να πέσει επι τέλους αυτό το 85%!

"Αποτελεσματικά", οι πολύ μικροί δε κάνουν κάτι, δηλαδή ψηφίζοντας αυτούς είναι σα να ρίχνεις λευκό (και να προσθέσω ότι αντιπαθώ το κόμμα των κυνηγών γιατί θεωρώ ότι καταστρέφουν τα λίγα ζωντανά πλάσματα που έχουν μείνει ακόμα να ομορφαίνουν την ύπαιθρο). Άρα μοιραία πάω πρός τους 4 "μικρούς".

Δε θα συνεχίσω άλλο, ούτε έχω σκοπό να επιρεάσω κανέναν προς το "ψήφισε αυτό" ή "ψήφισε εκείνο". Αυτό που νομίζω σημαντικό (μόνο) και αυτό διακηρύσσω, είναι το "ΟΧΙ ΨΗΦΟ ΣΤΑ 2 ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ". Και σταματάω εδώ.
 

akis35

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2006
Μηνύματα
128
Like
2
Πόντοι
1
Καλά...διάβασε το παρακάτω mail που μόλις έλαβα:

ότι η ελληνική δημοσιογραφία είναι απόλυτα αναξιόπιστη και καθοδηγούμενη, είναι νομίζω γνωστό.

Το γεγονός ότι η λέξη αλήθεια είναι άγνωστη στους Έλληνες εκδότες, είναι επίσης γνωστό.
Αυτό όμως που προκαλεί εντύπωση και φαίνεται απίστευτο είναι ότι ακόμα και οι υποτιθέμενες φωτογραφίες-ντοκουμέντα είναι πλαστές!
Δεν έχει κανείς παρά να ρίξει μια ματιά στο εξώφυλλο της εφημερίδας 'ΕΘΝΟΣ' της 26ης Ιουλίου 2007 για να καταλάβει.
<>
Στο εξώφυλλο βλέπουμε τρεις ανθρώπους να δίνουν κυριολεκτικά μάχη με τις φλόγες πάνω στην σκεπή του σπιτιού τους. Μέχρι εδώ καλά...
Για κακή τύχη των δημοσιογράφων και των συντακτών της εφημερίδας, η ίδια φωτογραφία δημοσιεύτηκε και σε άλλα έντυπα (όπως η εφημερίδα city press) με τη μόνη διαφορά ότι η τεράστια φωτιά δεν υπήρχε!!!
<>
Προφανώς οι κύριοι της εφημερίδας 'ΕΘΝΟΣ' για να δημιουργήσουν μεγαλύτερη εντύπωση (και αγανάκτηση) στο αναγνωστικό κοινό θεώρησαν σκόπιμο να κάνουν χρήση των δυνατοτήτων του γνωστού λογισμικού Photoshop και ομολογώ ότι έκαναν καλή δουλειά.
Το ερώτημα φυσικά που γεννάται είναι εάν ακόμα και μια απλή φωτογραφία από μια πυρκαγιά αποδεικνύεται ότι είναι πλαστή και προσπαθεί να δημιουργήσει ψεύτικες εντυπώσεις, τι γενικότερη αξιοπιστία μπορεί να θεωρηθεί ότι έχουν τα έντυπα σε άλλα πολύ πιο σημαντικά θέματα;

και δες και τις 2 φωτό να μην ψάχνεις....

Για σου ρε γατε
 

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Μηνύματα
6.904
Like
14
Πόντοι
66
Πόσο ΤΕΛΕΙΩΜΈΝΟΣ-ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΤΟ.....ΠΑΙΝΤΙ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΑΚΗ?

Δεν είναι ο Γιωργάκης, φίλε wobasor, το κριτήριο για να καταταγείς στους τελειωμένους-απελπισμένους!!!
Μια ματιά στην κουστωδία που υπάρχει πίσω του (οι ίδιοι εδώ καί 10ετίες!!!) είναι αρκετή για να μην πιστέψεις ΤΙΠΟΤΑ από όσα σκίζονται να φωνάζουν :idiot:


Κατά τα άλλα, η  "χροιά" του thread  δικαιώνει τον ισχυρισμό μου σε πολλά άλλα threads, ότι δηλαδή τίποτα δε θα αλλάξει ποτέ στην Ελλάδα! Μια ματιά μερικές σελίδες πίσω και βλέπουμε το thread να κυριαρχείται από τις φωτιές...Τώρα, για μία ακόμα φορά, τα μέλη πλακώνονται για το ποιός δεινόσαυρος θα τους κατασπαράξει λιγότερο επώδυνα...

Όπως είχε προβλέψει ο andreug, μέσα σε 3 ημέρες όλα ξεχάστηκαν-ισοπεδώθηκαν από τη μυλόπετρα της καθημερινότητας, όπως αυτή εκφράζεται μέσα από τα ΜΜΕ :idiot:

Διαβάστε με προσοχή το ποστ του stavros51, είναι προϊόν διαυγούς σκέψης και λογικής...
Αλλά τί λέω!!!Τα σημαντικά ποστς περνάνε στο ντούκου και διαβάζονται μετά μανίας και προσοχής τα υβριστικά, για να μπορούμε να συγκρατήσουμε τα critical points, ώστε να μπορέσουμε να ανταπαντήσουμε και να συνεχιστεί ο ατέρμων και φαύλος κύκλος του ΤΙΠΟΤΑ :think:
 

akis35

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2006
Μηνύματα
128
Like
2
Πόντοι
1
Όσο και αν στεναχωρέσω τους φίλους Πασόκους αυτού του thread θα πρέπει να τους πω ότι όσο και αν λυσσασμένα το επιθυμούν και παρόλο που τους παρουσιάστηκε αυτή η μοναδική ευκαιρία που ούτε την ονειρευόντουσαν με τις πυρκαγιές που κατακαίουν αυτόν τον ταλαίπωρο τόπο, δυστυχώς για αυτούς η ΝΔουλα προς μεγάλη τους έκπληξη θα είναι και πάλι στην εξουσία και μάλιστα βάζω και στοίχημα με οποιονδήποτε εδώ μέσα για την διαφορά από τον δεύτερο Γιωργάκη με πάνω από τρεις εκατοστιαίες μονάδες. Θα πρέπει να καταλάβουν οι φίλοι Πασόκοι το επίπεδο των οποίων πολύ γλαφυρά αποτυπώνεται σε αυτό thread, ότι υπάρχει ένα σημαντικό κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας το οποίο δεν τρώει το κουτόχορτο που το ταίζαν τόσα χρόνια, που δεν έχει βολευτεί στην κρατική μηχανή όπως τόσοι και τόσοι πασόκοι οι οποίοι και αυτή την στιγμή αποτελούν την ραχοκοκαλιά όλου αυτού του μηχανισμού που αποκαλούμε κρατικό με την γνωστή του αποτελεσματικότητα και όχι μόνο, που αποτελεί το δυναμικό και συνάμα το πιο ελπιδοφόρο κομμάτι αυτού του τόπου και το οποίο δεν πρόκειται να αφήσει αυτή την λαίλαπα (την πασοκική εννοώ) παρόλες τις μαμακίες που έχει κάνει αυτή η κυβέρνηση, να επανέλθει στα πράματα για να συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε ευτυχώς το 2004

Συγγνωμη ρε φιλε ποσο χρονον εισαι;Μαλλον νεος και μαλλιστα πολυ.Οπως ειπα στο προηγουμενο ολοι τους ειναι για κλαμματα ,ΑΛΛΑ μεταβαση πολιτισμικη κοινονικη και οικονομικη νομιζω εγινε σε πρασινες ημερες .Αντι να κατηγωρης αφθαιρετα μεσα απο την φουσκα της αμαθειας πες μου στις μπλε μερες που εχουμε διαβη ειδες καμια ουσιοδη μεταβαση η καινοτομια .Γιατι εγω δεν ειδα και μιλαμε για αλλαγη με ουσια που εγινε και ικανοποιηθηκαν ολοι οι ελληνες .Το μονο που ακουγα απο τους μπλε ηταν τα λεφτα τα λεφτα τα λεφτα.Τιποτα αλλο .Το μοναδικο .Ενω στις πρασινες ,ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ εκατονταδες αλλαγες.Σχολεια νοσοκομεια  δρομοι ρευμα σε σπιτια τηλεφωνο(επι Ν.Δ. τηλεφωνο επαιρνες με αιτηση μετα 3-4 χρονια )Δανειο για σπιτια (μονο αν ησουν πιπα Ν.Δ.βουλευτη)στην δυτικη αττικη οποτε εβρεχε πνιγωταν καθε χειμωνα και ενας σημαθητης μας(μια μεγαλη αληθεια το αιγαλεω εχει κλαψει πολλα παιδακια χειμωνες )
Ρουφιανια συνεφο (μεχρι τα 13 μου 3φορες για εξακριβωση εξω απο το σπιτι μου διωτη η ωρα ειχε περαση τις 12μμ)
Αυτοκινητο ειδος πολυτελειας στην γειτονια μου ειχε μονο ενα
Το κρεας ηταν σαν τον αστακο 1 φορα την εβδομαδα και καναμε πανηγυρη(φτηνα ηταν μονο τα οσπρια και τα ζαρζαβατικα φαγητο του λαου)
Ο κοσμος εφαγε καλα τις πρασινες μερες χορτασε πειρε 2-3 αυτοκινητα σπιτια εβαλε τηλ. στο σπιτι του που επιτελους μπορουσε να αγωραση αρχισε να βγαινει εξω και να ξενιχταει (ενω πρωτα αυτο ηταν προνομιο λιγων)
Και εφαγε τοσο πολυ που το θεωρησε δεδομενο και ξεχασε ποιος τον ταισε και τον εβγαλε απο τον βουρκο της ρατσιστικης ταξικης Ελλαδος .Αυτες οι διαφορες σημερα ειναι μιδενικες σε σχεση με το τοτε .Τοτε εβλεπες τον οικονομημενο σημαθιτη σου να σκαει μυτη με το κεφαλοτυρι παραμασχαλα ( ρουσφετι εν ψυχρο στα ισα για τον δασκαλο )και αυτος να του χαιδευει ολο καμαρι το κεφαλι με ενα χαμογελο ικανοποιησης και οι δυο.ΑΥΤΕΣ ειναι αληθειες που τις ειδα με τα ματια μου παιδι πραμα.
Δεν θα σου διαφωνησω ομως οτι και οι πρασινοι με τα χρονια εγιναν αλαζωνες.Αλαζωνες ομως οχι βασιλικοι στην θεση του βασιλεια οπως οι μπλε και μαλιστα απλισιαστοι απο τον λαο εντελως απομακροι .
φιλικα..  


Edit από mod stavros51:
Ακης σου διόρθωσα λίγο τα "quotes" στο ποστ σου γιατι δεν έβγαινε νόημα.
 

σπατουλας

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2007
Μηνύματα
294
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
ενω η νδ σου δεν εχει ξεκολιασει τον α.σ.ε.π και βαζει οποιον γουσταρει οπου γουσταρει.ασε μεγαλε ασχολησου με τιποτα αλλο γιατι εχεις μαυρα μεσανυχτα.και γαμω και τους 300 για να μην νομιζεις οτι ειμαι κανα κοματοσκηλο ασε γιατι εκει που δουλευω εχω φριξει.και μαθε στην ζωη σου να μην υποστηριζεις κανενα αρχιδι που περνει 15000€ μηνιατικο κοιτα να δεις τι θα κανεις εσυ να βγαλεις κανα φραγκο εκτος αν εισαι κονομημενος και τους θες για να σου φτιαξουν κανα νομοσχεδιο πριβε σαν καποιους αλλους που ειναι και αφεντικα μου...γιαυτο σσσσσσσσ.
 

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Μηνύματα
4.286
Like
21
Πόντοι
16
καηκε ολη η Ελλάδα,απήγαγαν δεκάδες πακιστανών,ειχαμε τις υποκλοπές,ομόλογα,ΦΠΑ,παιδεία με τις μεγαλυτερες καταλήψεις, βιβλίο ιστορίας,κλεμένα πτυχία (ρουσσο-νατάσα κλπ),γιγαντώθηκε η διαφθορά(οι νταβατζήδες κερδιζουν περισσότερα), σεμνό και ταπεινό πλιάτσικο κλπ κλπ κλπ
σε 3,5 χρονια και ΑΚΟΜΑ σκεφτόμαστε τι θα γινει ΑΝ βγει ο νονός και τα κουμπάρια?
ε τοτε ειμαστε αξιοι και πρεπει να ειμαστε και τρισευτυχισμενοι για το αγριο σεξ που μας προσφέρουν τόσα χρόνια..
απο το 74 κ μετα η ΝΔ τι εχει κανει? αστυνομοκρατια,κλοπές,υπηρετεί το κεφάλαιο, αρπαχτές,χάρισμα χρωστούμενωνν σε τόσες εταιρίες, βρωμικα παιχνίδια στο παρασκήνιο(βρωμικο 89-υποκλοπές,απαγωγες,ρέιτζερς,ονεδ κολωνακιου με χατζηνικολαουαυτιαδες να τα σαρωνουν ολα)κ,τεμπονερας,Μακεδονικο κλπ...

ΜΑΥΡΟ ΣΤΗΝ ΝΔ και ας το ρίξετε και στην Σαρρή(που λέει ο λόγος)...
ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ,ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΗΤΕΣ!
Μην ψηφισετε ΠΑΣΟΚ αλλα ΜΕ ΤΠΤ ΜΗΝ ΤΟ ΡΙΞΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΚΑΡΧΑΡΙΕΣ/..
ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!
 

sas1977

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Μηνύματα
1.025
Κριτικές
2
Like
41
Πόντοι
16
καηκε ολη η Ελλάδα,απήγαγαν δεκάδες πακιστανών,ειχαμε τις υποκλοπές,ομόλογα,ΦΠΑ,παιδεία με τις μεγαλυτερες καταλήψεις, βιβλίο ιστορίας,κλεμένα πτυχία (ρουσσο-νατάσα κλπ),γιγαντώθηκε η διαφθορά(οι νταβατζήδες κερδιζουν περισσότερα), σεμνό και ταπεινό πλιάτσικο κλπ κλπ κλπ
σε 3,5 χρονια και ΑΚΟΜΑ σκεφτόμαστε τι θα γινει ΑΝ βγει ο νονός και τα κουμπάρια?
ε τοτε ειμαστε αξιοι και πρεπει να ειμαστε και τρισευτυχισμενοι για το αγριο σεξ που μας προσφέρουν τόσα χρόνια..
απο το 74 κ μετα η ΝΔ τι εχει κανει? αστυνομοκρατια,κλοπές,υπηρετεί το κεφάλαιο, αρπαχτές,χάρισμα χρωστούμενωνν σε τόσες εταιρίες, βρωμικα παιχνίδια στο παρασκήνιο(βρωμικο 89-υποκλοπές,απαγωγες,ρέιτζερς,ονεδ κολωνακιου με χατζηνικολαουαυτιαδες να τα σαρωνουν ολα)κ,τεμπονερας,Μακεδονικο κλπ...

ΜΑΥΡΟ ΣΤΗΝ ΝΔ και ας το ρίξετε και στην Σαρρή(που λέει ο λόγος)...
ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ,ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΗΤΕΣ!
Μην ψηφισετε ΠΑΣΟΚ αλλα ΜΕ ΤΠΤ ΜΗΝ ΤΟ ΡΙΞΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΚΑΡΧΑΡΙΕΣ/..
ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Μαύρο λοιπόν και στους δυο "Μαυρογιαλούρους" (Κωστάκη & Γιωργάκη)...

αλλά καλό θα ήταν να μην έχουμε επιλεκτική μνήμη όσον αφορά τα δεινά που έχει περάσει αυτός ο τόπος από τους πολιτικούς... ;)
αν θέλεις να είσαι αντικειμενικός πέστα όλα (κατά το Τσοβόλα δώστα όλα)...  ;)
 

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Μηνύματα
4.286
Like
21
Πόντοι
16
sas1977 τι να πρωτογραψω για πασοκ?αν αρχισω θα γραφω σελιδες..
το θεμα ειναι ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ..ΝΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ..ΝΑ ΜΗΝ ΝΙΩΘΟΥΝ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ..ΤΩΡΑ ΝΔ,ΑΥΡΙΟ ΠΑΣΟΚ,ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΣΥΝ ΜΕ ΠΑΣΟΚ,ΑΝΤΙΜΕΘΑΥΡΙΟ ΝΔ ΜΕ ΛΑΟΣ..ετσι βεντουζα..
για πασοκ τι να πρωτοπω?για το ξυλο στους αγροτες κ τους συνταξιουχους?για την ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ?ΠΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ απο 38000 εισαχθεους τους εκανε 100.000 1 μηνα πριν τις εκλογες και αλαλξε 2 φορες τις βασεις?ΠΟΥ ΚΑΤΑΡΓΗΣΑΝ ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΕΓΙΝΑΝ ΙΕΚ? που μας γαμησαν στην οικονομια?για οτσαλαν?που για να βρεις δουλεια ηθελες χαρτι κλαδικης?

ΑΛΛΑ υπαρχουν 2 πασοκ..το πασοκ των 80s και το πασοκ των 90s-00s..
ΝΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΗΤΑΝ ΛΑΜΟΓΙΑ..ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΗΤΑΝ ΓΑΜΑΤΟ ΚΑΙ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ..Εδωσαν λεφτα στον κοσμο,εστειλαν τον κοσμο σχολειο,μαζεψαν τα λουρια των μπατσων κλπ κλπ...Για πασοκ θα εγραφα ΑΙΩΝΕΣ..αλλα βαριεμαι  :P

ΕΝΩ Η ΔΕΞΙΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ ΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ!ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ!
ΜΑΥΡΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ,ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΤΟΥΣ!
Ψηφο στον ΓΛΟΜΠΕΟ!!!
 

Greek

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2005
Μηνύματα
100
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
καηκε ολη η Ελλάδα,απήγαγαν δεκάδες πακιστανών,ειχαμε τις υποκλοπές,ομόλογα,ΦΠΑ,παιδεία με τις μεγαλυτερες καταλήψεις, βιβλίο ιστορίας,κλεμένα πτυχία (ρουσσο-νατάσα κλπ),γιγαντώθηκε η διαφθορά(οι νταβατζήδες κερδιζουν περισσότερα), σεμνό και ταπεινό πλιάτσικο κλπ κλπ κλπ
σε 3,5 χρονια και ΑΚΟΜΑ σκεφτόμαστε τι θα γινει ΑΝ βγει ο νονός και τα κουμπάρια?
ε τοτε ειμαστε αξιοι και πρεπει να ειμαστε και τρισευτυχισμενοι για το αγριο σεξ που μας προσφέρουν τόσα χρόνια..
απο το 74 κ μετα η ΝΔ τι εχει κανει? αστυνομοκρατια,κλοπές,υπηρετεί το κεφάλαιο, αρπαχτές,χάρισμα χρωστούμενωνν σε τόσες εταιρίες, βρωμικα παιχνίδια στο παρασκήνιο(βρωμικο 89-υποκλοπές,απαγωγες,ρέιτζερς,ονεδ κολωνακιου με χατζηνικολαουαυτιαδες να τα σαρωνουν ολα)κ,τεμπονερας,Μακεδονικο κλπ...

ΜΑΥΡΟ ΣΤΗΝ ΝΔ και ας το ρίξετε και στην Σαρρή(που λέει ο λόγος)...
ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ,ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΗΤΕΣ!
Μην ψηφισετε ΠΑΣΟΚ αλλα ΜΕ ΤΠΤ ΜΗΝ ΤΟ ΡΙΞΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΚΑΡΧΑΡΙΕΣ/..
ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!
πολύ ωραία το λες αυτό το παραμυθάκι στο έχουν βάλει καλά μέσα στο μυαλουδάκι σου..
η ΝΔ ήλθε το 74 σε μια εποχή πολύ δύσκολη μετά την δικτατορία με τεράστια αποδοχή από τον ελληνικό λαό γιατί μόνο σε αυτή και στον Κ. Καραμανλή (τον θείο) και σε κανέναν αντιστασιακό
του εξωτερικού και του καναπέ (ΠαπανδρέουΠΑΚ, κτλ)δεν αναγνώριζε κάποιον ο οποίος θα του εξασφάλιζε την ειρήνη και την ομαλή μετάβαση στην Δημοκρατία. Και πράγματι με σημαντικότατες κινήσεις και χωρίς να ανοίξει ρουθούνι έγινε αυτή η διαδικασία. Και αυτό ηταν το ζητούμενο εκείνη την εποχή. Ήταν αυτός και η ΝΔ που έθεσε την Ελλάδα εκτός ΝΑΤΟ όταν κατάλαβε οι Αμερικάνοι έπαιζαν τα παιχνίδια τους. Ήταν αυτός και η ΝΔ που πάλεψε για τα ψηφίσματα στον ΟΗΕ που ακόμα επικαλούμαστε για την Κυπρο.
Ο Καραμανλής οραματίστηκε και τοποθέτησε την Ελλάδα στην Ευρώπη και στην Οικονομική ένωση γιατί εκεί έβλεπε ότι η Ελλάδα θα μπορούσε να περάσει στον εκσυγχρονισμό της και να αφήσει πίσω της όλα αυτές τις άρρωστες καταστάσεις που την ταλάνιζαν μετεμφυλιακά.
Ο Παπανδρέου εκείνη την εποχή οραματιζόταν την μέση Ανατολή και τον Αραφάτκαι τον τρίτο δρόμο προς τον σοσιαλισμό της αρπαχτής, καπηλευόταν τους αγώνες της αριστεράς αλλά και τα συνθήματα της με τα πλήθη που αλάλαζαν με το "ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο" χτυπώντας στην ψυχολογία του μέσου έλληνα πολίτη και κατάφερε έτσι να πάρει την εξουσία με ευκολία μπορώ να πω.
Ευτυχώς όμως ο Καραμανλής είχε καταφέρει να μπάσει την ελλαδίτσα στην ευρωπαΊκη ενωση και έτσι βρήκε έτοιμο το γήπεδο ο Παπ να κάνει παιχνίδι με τα 1,2,3 ΚΠΣ, ΜΟΠ, και όπου δεν του έφθαναν δανειζόταν μαζικά, και έτσι παράτησε τα σοσιαλιστικά του οράματα και επικεντρώθηκε στο πως αυτοί και οι δικοί και μόνο αυτοί θα φάνε από την μεγάλη πίτα. Και το ότι φάγανε δεν είναι κακό. το κακό είναι ότι τελικά η Ελλάδα δεν εκσυγχρονίστηκε αλλά ενθρονίστηκε αυτή η άρρωστη νοοτροπία στην κρατική μηχανή που την βλέπουμε όλοι παντού.
Η Ελλάδα πράγματι δεν είναι η Ελλάδα του 1974 και αλοίμονο εάν ήταν καθώς ο κόσμος παρόλα αυτά προχωρά μπροστά όπως και η Ιταλία δεν είναι όπως η Ιταλία του 1974, η Ισπανία, η Πορτογαλία, η Γερμανία κοκ.
 

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Μηνύματα
3.482
Like
33
Πόντοι
16
Βλέπω τον Γιωργάκη στον Άlpha...μιλάει στον Πύργο...ούτε πρόταση...ούτε λέξη δεν μπορεί να πεί χωρίς να διαβάσει....ρε τι πάθαμε......τάζει...τάζει...τάζει...και τόσα χρόνια το ΠΑΣΟΚ τον Πύργο,την Ηλεία την είχε στην απ'έξω.....
 

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Μηνύματα
1.636
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
ενω ο κωστακης πληρωνει cash ?
 

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Μηνύματα
1.636
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
greek το 1974 τοσυνθημα ηταν καραανλης η τανκς ? ξερεις γιατι εφιγε ο θεος πριν τη χουντα , για να κανει αγωνες κατα τις χουντας η  για τα κλεμενα , ψαρια ευριδικη μεγαλε , οσο για την κυπρο αυτος που φτεει ειναι ο παπανδρεου που εθαψε το πορισμα της κυπρου και καθαρισε ο καλος σας για να μπορειτε τωρα να το παιζετε και σωτηρες οι νεκροθαφτες της ΚΥΠΡΟΥ , υπαρχη και μνημη και δεν ειμαστε 10000000 μαλακες .
 

Fazer600

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2007
Μηνύματα
560
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
6
Βλέπω τον Γιωργάκη στον Άlpha...μιλάει στον Πύργο...ούτε πρόταση...ούτε λέξη δεν μπορεί να πεί χωρίς να διαβάσει....ρε τι πάθαμε......τάζει...τάζει...τάζει...και τόσα χρόνια το ΠΑΣΟΚ τον Πύργο,την Ηλεία την είχε στην απ'έξω.....

Ενώ ο απόγονος του Δημοσθένους,ο "Μέγας" Κωστάκης τα λέει από έξω.Ε ναι,ξέρει να διαβάσει;Του τα υπαγορεύουν,το παίζει και λίγο κ.Θάμνος,κουνάει και τα χέρια σαν τροχονόμος,και σου λέει "ελάτε μαλάκες να με ξαναψηφίσετε.Θα σας υποσχεθώ ότι και το 2004 και θα πάρετε και πάλι τ'αρχίδια μου.Εγώ τα δίδυμα θα τα έχω εξασφαλίσει.Εμένα το σπίτι μου στη Ραφήνα δεν κινδυνεύει.Επένδυσα σε πυροσβεστικά οχήματα.Εσένα μαλάκα και να καεί,στ'αρχίδια μου.Θα σου δώσω μερικά ψιλά από αυτά που σου έφαγα τόσα χρόνια,και θα είμαι άρχοντας.Ξέρεις,κάνω μνημόσυνα με ξένα κόλλυβα και πάλι αν θέλει ο "Καθηγητής"..."
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom