Νέα

Συγγρού 40-42 3ος/6ος όροφος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pastan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

feragamo

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
31 Οκτ 2015
Κριτικές
98
Like
26.501
Πόντοι
26.236
Αυτός ο πανιβλακας ο Τριανταφυλλόπουλος τότε είχε κλείσει πολλά μαγαζιά.
Θυμάμαι εκείνη την εποχή πήγαινα συνέχεια σε ένα στην Κυψέλη στην Κεφαλληνίας χαμηλά κοντά στην Πατησίων.
Τι γυναίκες ήταν αυτές ρε εκεί μέσα.
Είχα κόλλημα με μια τότε εκεί. Ρωσίδαρα με κορμί λαμπάδα και πολύ καλό Τυπακι κόλαση σκέτη στο σεξ. Βικτώρια την έλεγαν.
Σορυ για το σπαμ
Υπήρχε κ μια βικτωρια που δούλευε τότε αμοριου κ αχαρνων .υπηρχε κ ένα στριπτιτζαδικο τότε εκει . Ο μουναρος !
Αλλα η αξέχαστη στιγμή ήταν το 1992 αχαρνων 30 σε ένα μασατζηδικο που όταν βγήκε μια με τον πιο θεϊκό κωλο που ακόμα κ σήμερα δεν έχω ξαναβρεί άρχισα να την ακολουθώ κ σχεδόν να την κυνηγάω στο διάδρομο !
Φγαινει κ ένα άλλο θεϊκό από δωμάτιο κ της λεω εσένα μετά !
Αξέχαστες στιγμές !
Και λεωφόρο Κηφησιάς κάπου στο 65-67 είχε κάτι ρωσικα κανόνια .
Τότε άξιζε να τα γυρίσεις όλα γιατί υπήρχαν κάθε μέρα θεϊκές γκόμενες .
Τώρα βολευόμαστε με τριτοτεταρτες δυστυχώς .
Ποσο μαλακας ο τριανταφυλλοπουλος .

Sandro86

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2018
Κριτικές
22
Like
2.268
Πόντοι
1.191
H σημερινή βόλτα στο μαγαζί ήταν απογοητευτική..Ειχα καιρό να περάσω με αυτά που διάβαζα και καλά έκανα απ οτι φαίνεται..Καλά τι νταβριά ήταν αυτά ρε σεις?πω πω φίλε τιγκα στην κυτταρίτιδα και το λίπος ήταν όλες!Μονη εξαίρεση η πιτσιρικα αντριάννα που την είδα από τύχη γτ κάτι ήρθε να ρωτήσει τη σερίφισσα και έμπαινε σε πρόγραμμα.Μεταβολή και γειά σας επιτόπου!Ούτε και να με πληρώνανε δεν έμπαινα.είναι πολλά τα κυβικά άρη. :vomit:

geroksouras

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
290
Like
37.864
Πόντοι
34.478
2000δρχ μπουρδέλο φυλής, μιλάμε για πριν το 1992. (μετάξι πιθανόν πιο αργά).
Βίζιτες όμως κάτω από 20.000 δρχ , μιλάμε για πριν το 1995. 1998 μέχρι 2000 ήταν 20.000δρχ οι συνηθισμένες βίζιτες και τα μοντέλα, ήταν 35.000δρχ.

Στην κατηγορία μοντέλα όμως, πήδαγα αποκλειστικά από 1,75 και πάνω εώς πολύ ... πάνω !
Σε γνωστό γραφείο τότε, όποτε έπαιρνα .... μου έλεγαν ...

"Α ... εσύ που θες μπασκεμπολίστριες και βολευμπολίστριες ... ναι ... έχουμε μία 1,85 .... "

Όλα πριν την αποφράδα μέρα του 2007 ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΟΙ ΓΑΜΗΜΕΝΕΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΚΑΙ ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΣΤΗΝ Ε.Ε.

και γαμήθηκε η πιάτσα
Αν θυμαμε καλα, αν και λιγη σημασια εχει πια 2000 δραχμες στη φυλης ειχε μεχρι το 1993 που απολυθηκα απο φανταρος
αλλα ακομα και μεταξι ειχε εργαλεια οχι αστεια

εκεινη την εποχη απο 1993 εως το 2000 η βασικη τιμη στις εφημεριδες ηταν 20.000 αλλα εβρισκες και με 15000 και με 50000δρχ η βαση ομως ηταν τα 20χιλιαρικακια
Υπήρχε κ μια βικτωρια που δούλευε τότε αμοριου κ αχαρνων .υπηρχε κ ένα στριπτιτζαδικο τότε εκει . Ο μουναρος !
Αλλα η αξέχαστη στιγμή ήταν το 1992 αχαρνων 30 σε ένα μασατζηδικο που όταν βγήκε μια με τον πιο θεϊκό κωλο που ακόμα κ σήμερα δεν έχω ξαναβρεί άρχισα να την ακολουθώ κ σχεδόν να την κυνηγάω στο διάδρομο !
Φγαινει κ ένα άλλο θεϊκό από δωμάτιο κ της λεω εσένα μετά !
Αξέχαστες στιγμές !
Και λεωφόρο Κηφησιάς κάπου στο 65-67 είχε κάτι ρωσικα κανόνια .
Τότε άξιζε να τα γυρίσεις όλα γιατί υπήρχαν κάθε μέρα θεϊκές γκόμενες .
Τώρα βολευόμαστε με τριτοτεταρτες δυστυχώς .
Ποσο μαλακας ο τριανταφυλλοπουλος .
ειχε τοτε εκει στο 2000 και κατω 2 θεϊκα στουντιο πριν ακομα τα πουν στουντιο που ειχε το καθενα μια διμοιρια απο μουναρους απο 5000 εως 10000 ενα στη πειραιως στον οροφο και μια μονοκατοικια στη βουλιαγμενης
καλες εποχες αλλα τοτε ημουν στην αρχη της επαγγελματικης μου καριερας και δεν πηρα οσες θα ηθελα να παρω σε συνολο

τι εποχες ομως,,,,,,

feragamo

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
31 Οκτ 2015
Κριτικές
98
Like
26.501
Πόντοι
26.236
Αν θυμαμε καλα, αν και λιγη σημασια εχει πια 2000 δραχμες στη φυλης ειχε μεχρι το 1993 που απολυθηκα απο φανταρος
αλλα ακομα και μεταξι ειχε εργαλεια οχι αστεια

εκεινη την εποχη απο 1993 εως το 2000 η βασικη τιμη στις εφημεριδες ηταν 20.000 αλλα εβρισκες και με 15000 και με 50000δρχ η βαση ομως ηταν τα 20χιλιαρικακιαειχε τοτε εκει στο 2000 και κατω 2 θεϊκα στουντιο πριν ακομα τα πουν στουντιο που ειχε το καθενα μια διμοιρια απο μουναρους απο 5000 εως 10000 ενα στη πειραιως στον οροφο και μια μονοκατοικια στη βουλιαγμενης
καλες εποχες αλλα τοτε ημουν στην αρχη της επαγγελματικης μου καριερας και δεν πηρα οσες θα ηθελα να παρω σε συνολο

τι εποχες ομως,,,,,,
Πολλά , πολλά και στο Πανόραμα Βούλας είχε σπίτι κυριλε με ρωσιδάρες κ στο Παγκράτι κ στην Ποσειδώνος αν θυμάμαι καλά που ανέβαινες με το ασανσέρ κ στον όροφο που σταμάταγε έμπαινες κατευθείαν μέσα στο γαμιστρώνα !Ούτε διάδρομο να χτυπάς κουδούνια ούτε τίποτα . Άρχοντες ήμσσταν τότε .

Hatsumi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
17
Like
2.015
Πόντοι
496
Πέρασα το Σάββατο στο μαγαζί και δοκίμασα για μια ώρα την Ρεγγίνα, μια μιλφ ξανθιά με ίσιο μαλλί, σέξυ προσωπάκι και πιασήματα...Μασάζ δεν δοκιμάσαμε καθόλου και της έριξα τρία μπαλάκια μέχρι την λήξη της ώρας. Μέσα στο δωμάτιο κάναμε τα πάντα και κωλαράκι πήρα. Θερμή γυναίκα και σε αφήνει να την καθοδηγείς χωρίς να δυσανασχετεί...

gpap@13

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Νοε 2018
Κριτικές
7
Like
9.126
Πόντοι
1.336
Πάντως  κάνα δυο φορές που έχω πάει τελευταία , πραγματικά έχω απογοητευτεί με αυτά που έχω δει.Ίσως να έτυχε την ώρα που πήγα αλλά οι κοπέλες τίγκα στην κυτταρίτιδα. Μπορεί να κάνουν καλό πρόγραμμα αλλά τι να το κάνεις. Αντριαννα δεν είδα για να έχω γνώμη αλλά ότι είδα για τα μπάζα. Ακόμα και η λειλα έγινε μπουτου. Θα δώσω άλλη μια ευκαιρία μήπως είμαι πιο τυχερός. Κρίμα πάντως γιατί στο εν λόγω ίδρυμα έχω περάσει αξέχαστες στιγμές.

aaa1980

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2015
Κριτικές
11
Like
464
Πόντοι
326
Πάντως  κάνα δυο φορές που έχω πάει τελευταία , πραγματικά έχω απογοητευτεί με αυτά που έχω δει.Ίσως να έτυχε την ώρα που πήγα αλλά οι κοπέλες τίγκα στην κυτταρίτιδα. Μπορεί να κάνουν καλό πρόγραμμα αλλά τι να το κάνεις. Αντριαννα δεν είδα για να έχω γνώμη αλλά ότι είδα για τα μπάζα. Ακόμα και η λειλα έγινε μπουτου. Θα δώσω άλλη μια ευκαιρία μήπως είμαι πιο τυχερός. Κρίμα πάντως γιατί στο εν λόγω ίδρυμα έχω περάσει αξέχαστες στιγμές.
περασμένα μεγαλεία... :'( :'( :'( :headbang: :headbang:

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.745
Πόντοι
41.813

flynow

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Απρ 2007
Κριτικές
36
Like
1.566
Πόντοι
8.165
Τα μεγαλεία επιστρέφουν όπως μαθαίνω. :dancing:
Παίζει σύντομα να έχουμε πάλι δόξες στο μαγαζί.
Η ουρά θα φτάσει στο Σύνταγμα  :2funny:
Ωραία! θα κλείνουμε ραντεβού από την προηγούμενη μέρα :rockon:

gpap@13

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Νοε 2018
Κριτικές
7
Like
9.126
Πόντοι
1.336
Τα μεγαλεία επιστρέφουν όπως μαθαίνω. :dancing:
Παίζει σύντομα να έχουμε πάλι δόξες στο μαγαζί.
Η ουρά θα φτάσει στο Σύνταγμα  :2funny:

Για να δούμε . Πως και πως το περιμένουμε. Καινούργιες υπάρξεις ή η μεγάλη επιστροφή?

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.676
Πόντοι
6.495
Πάω να πιάσω θέση στο καφενείο από κάτω....

Φοιβος9

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2018
Like
391
Πόντοι
21
Ανεβαινα με τα ποδια πριν λιγο τη συγγρου και εβαζαν μηχανημα με χαρτακια για σειρα προτεραιοτητας εξω απο το 40-42 σε ερωτηση μου τι γινεται, μου ειπαν περιμενουμε λαοθαλασσα :heavymetalbig:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom