Νέα

Συγγρού 40-42 3ος/6ος όροφος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pastan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.709
Πόντοι
7.715
πολλα εγιναν εκεινη την ημερα στο δωματιο.  :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
ακομα τα θυμαμαι.
τα κοριτσια τα εδωσαν ολα πραγματικα. ηταν απο τις καλυτερες εμπειριες που ειχα ποτε.
μετα μαζευα τα κομματια μου για να καταφερω να φυγω ορθιος  :grin: :grin: :cheesy: :cheesy:
για πολιτικο,η θρησκευτικο,σκεφτεσαι?...κουμπαρο βρηκες?...
αυτα επρεπε να λες,οχι ακομα τα θυμαμαι,και λοιπες πιπες...αιντε,αρλεκιν καταντησες...

lavro

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Απρ 2018
Κριτικές
47
Like
7.380
Πόντοι
5.646

εισαι νεο προφιλ και μαλλον αν δεν παρακολουθουσες το νημα αλλα και το κοριτσι απο πολυ παλια δε θα το ξερεις.

η Τζεσικα σε ολη τη διαρκεια της καριερας της ειχε παντα ανα περιοδους μεγαλα διαστηματα απουσιας απο το εκαστοτε μαγαζι που εργαζοταν.
παντα υπηρχαν καποιες μεγαλες περιοδοι που ολοι την ψαχναμε για πολυ καιρο.
μετα επεστρεφε ανανεωμενη και παντα αξιομαχη και κορυφαια στο σερβις της.  :rockon: :rockon:

αναμενουμε λοιπον για την κοριτσαρα και τωρα.
μαιστα......μια ημερομηνια περιμενω,εγω να μου πεις...καλοκαιρι να κανετε τον γαμο..να φορεσεις και σορτσακι.... :happy: :dancing: :shower: :inlove:
αν να παντρευτείς Δοκιμάζε  η πεθερά  Συνεργάστηκαν στη Γλυφάδα
Χαιρετισμός

manmegas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2018
Κριτικές
16
Like
1.078
Πόντοι
371
Έχει κανείς εικόνα από μια όμορφη κοπελιά με το όνομα Τατιάνα?
Φάνηκε ωραίο και γυμνασμένο κορμί με ωραίο τατουάζ στο δεξί πόδι, απλά μ είπε η υποδοχή ότι δεν κάνει πρωκτικό.
έχει κάποιος περασει μαζί της?

iliasiliasilias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2013
Κριτικές
14
Like
607
Πόντοι
290
Αν μιλάμε για την ξανθιά πιτσιρίκα έχω περάσει εγώ και είχα μείνει πολύ ευχαριστημένος. Το μοναδικό που έχω να πω είναι πως προφανώς λόγω ανατομίας, ένιωθα λίγο οτι κολύμπαγα μέσα της αλλά και εγώ δεν φημίζομαι για το χοντρό μου πέος. Το κορίτσι είχε όλο το πακέτο. Συμμετοχή, προσιτή, δε βιαζόταν, με καλή τεχνική. Μου έβγαζε μια ζεστασιά, μια οικειότητα. Πολύ ωραία επιδερμίδα και ωραίος νεανικός κώλος. Είχε γράψει και ένας συναγωνιστής πιο πάνω οτι είχε περάσει πολύ καλά. Εκ τοτε βέβαια δεν την έχω ξαναπετύχει, δυστυχώς,αν και έχω ξαναπάει και αποκλειστικά για αυτήν. Αν έχει κάποιος κανένα τηλέφωνο του καταστήματος ας μου το στείλει σε pm να παίρνω κανένα τηλέφωνο πριν.

xronakis

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2018
Like
343
Πόντοι
21
Να γραψω κ εγω κατι γιατι οταν ειπα σε εναν συναγωνιστης οτι δεν γραφω γιατι δεν εχω κατι νεο να γραψω, ολες οσες εχω παρει ειναι χιλιοειπωμενες αυτος μου ειπε γραψε κ δεν πειραζει.Αυτη την φορα εχω να γραψω για κατι νεο κ πραγματικα καλο.Περασμα λοιπον εχθες απο το μαγαζι για την Αλισια κ μονο αφου ειναι οτι καλυτερο απο service αλλα δυστυχως ηταν κλεισμενη  κ για την επομενη ωρα οποτε επρεπε η να κανω κασκαντεριλικι η να φυγω, τελικα εκατσα κ επελεξα την ΤΖΙΑΝΑ μιας κ μου ειπε η ευγενικη κυρια της εισοδου οτι κανει το ιδιο ακριβως προγραμα με της Αλισιας.Για να μην μακρυγορησω αλλο η κοπελα ειναι καταπληκτικη σωματοτυπος σαν της Αλισιας αλλα λιγοτερα κιλα, επιδερμιδα λευκη κ πολυ απαλη εκ Λευκορωσιας ορμωμενη.Μπαινω για το μπανακι μου κ οταν βγαινω ημουν σε διλημα για το εαν εκανα καλα που εκατσα αλλα μολις ηρθε η κοπελια εσπασε αμεσως ο παγος.Ανοιγει το τσαντακι με τα αξεσουαρ της κ βγαζει μια πλαστικη πουτσα διπλασια απο την δικη μου, με ειδε λοιπον που γουρλωσα κ με ρωταει, Σου αρεσει? Εαν δεν ειναι για μενα μια χαρα ειναι της λεω κ μου απαντα Μη φοβασε μωρο μου απκλα μου αρεσει να με γαμανε δυο πουτσες μαζι.Στα του αγωνα λοιπον παιχτηκαν δυο γυροι που κανεις οτι γουσταρεις κ οσο αντεχεις δεν κολλαει πουθενα η τυπισα κ θελει κι αλλο.Μασαζακι στο ημιχρονο αλλα οταν εφυγα δεν μπορουσα να παρω τα ποδια μου, οταν ξαναπερασω σιγουρα θα την επιλεξω παλι γιατι περασα υπεροχα, περιμενω τα σχολια συναγωνιστων να δουμε εαν συμφωνουν με τα λεγομενα μου.

petsakas79sp

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιουλ 2016
Κριτικές
26
Like
1.210
Πόντοι
1.076
Να γραψω κ εγω κατι γιατι οταν ειπα σε εναν συναγωνιστης οτι δεν γραφω γιατι δεν εχω κατι νεο να γραψω, ολες οσες εχω παρει ειναι χιλιοειπωμενες αυτος μου ειπε γραψε κ δεν πειραζει.Αυτη την φορα εχω να γραψω για κατι νεο κ πραγματικα καλο.Περασμα λοιπον εχθες απο το μαγαζι για την Αλισια κ μονο αφου ειναι οτι καλυτερο απο service αλλα δυστυχως ηταν κλεισμενη  κ για την επομενη ωρα οποτε επρεπε η να κανω κασκαντεριλικι η να φυγω, τελικα εκατσα κ επελεξα την ΤΖΙΑΝΑ μιας κ μου ειπε η ευγενικη κυρια της εισοδου οτι κανει το ιδιο ακριβως προγραμα με της Αλισιας.Για να μην μακρυγορησω αλλο η κοπελα ειναι καταπληκτικη σωματοτυπος σαν της Αλισιας αλλα λιγοτερα κιλα, επιδερμιδα λευκη κ πολυ απαλη εκ Λευκορωσιας ορμωμενη.Μπαινω για το μπανακι μου κ οταν βγαινω ημουν σε διλημα για το εαν εκανα καλα που εκατσα αλλα μολις ηρθε η κοπελια εσπασε αμεσως ο παγος.Ανοιγει το τσαντακι με τα αξεσουαρ της κ βγαζει μια πλαστικη πουτσα διπλασια απο την δικη μου, με ειδε λοιπον που γουρλωσα κ με ρωταει, Σου αρεσει? Εαν δεν ειναι για μενα μια χαρα ειναι της λεω κ μου απαντα Μη φοβασε μωρο μου απκλα μου αρεσει να με γαμανε δυο πουτσες μαζι.Στα του αγωνα λοιπον παιχτηκαν δυο γυροι που κανεις οτι γουσταρεις κ οσο αντεχεις δεν κολλαει πουθενα η τυπισα κ θελει κι αλλο.Μασαζακι στο ημιχρονο αλλα οταν εφυγα δεν μπορουσα να παρω τα ποδια μου, οταν ξαναπερασω σιγουρα θα την επιλεξω παλι γιατι περασα υπεροχα, περιμενω τα σχολια συναγωνιστων να δουμε εαν συμφωνουν με τα λεγομενα μου.
όταν λες σωματότυπος σαν της Αλίσια αλλά πιο αδύνατη, μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένος. Η αγαπημένη μου Αλίσια που την έχω τιμήσει πολλές πολλές φορές, αν και εκπληκτική στο κομμάτι υπηρεσιών και συμπεριφοράς, υστερεί σημαντικά στο σώμα από την μέση και κάτω, όπου η πλαδαρότητα πλέον είναι πολύ έντονη, Ειδικά όταν αφαιρέσει τα ψηλοτάκουνα που σώζουν αρχικά σε ένα βαθμό. Η ηλικία της κοπέλας; έχει αντίστοιχα μικρό στήθος ;ότι περισσότερο μπορείς να διευκρινήσεις θα εκτιμηθεί

tthanoss

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
62
Πόντοι
1
Έχει κανείς εικόνα από μια όμορφη κοπελιά με το όνομα Τατιάνα?
Φάνηκε ωραίο και γυμνασμένο κορμί με ωραίο τατουάζ στο δεξί πόδι, απλά μ είπε η υποδοχή ότι δεν κάνει πρωκτικό.
έχει κάποιος περάσει μαζί της?
είναι όμορφη ανάβει εύκολα αλλά κοιτάει να σου φάει την ώρα με το να καθυστερεί να έρθει στο ενδιάμεσο μετα τον πρώτο γύρο εφόσον πάρεις ώρα. την πρώτη φορά που την είχα πάρει ηταν ποιο χαλαρή μετά πονήρεψε γιατι είναι συνήθεια του μαγαζιού και από άλλες κοπέλες .πρώτη φορά βλέπω να βγαίνει εξω η κοπελα απο την συνεδρία και να καθυστερεί να έρθει 10 λεπτα τουλάχιστον. μου εχει τυχει και με άλλη κοπέλα απο το μαγαζί .εκανα παράπονα στην μαντάμ και μου ειπε δεν φταιει αυτη.τησς απάντησα οτι ειναι υπεύθυνη για το πως δουλευει το μαγαζι με τις κοπελες .μου ειπε να γράψω κριτική .για μενα τελος το συγκεκριμένο μαγαζί ,υπάρχουν πιο φιλότιμες κοπέλες και καλύτερες υπηρεσίες αλλού.

xronakis

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2018
Like
343
Πόντοι
21
Ηλικια την κανω κοντα στο 40 γιατι δεν την ρωτησα, κοντουλα κ αυτη αλλα μαζεμενη περιφερεια  οχι σαν της Αλισιας κ εχει λιγο κοιλιτσα αλλα χωρις ιχνος πλαδαροτητας κ με πολυ απαλη επιδερμιδα σαν μωρου.Βυζακι Νο2 στητο κ ωραιο σου γεμιζει την παλαμη, γενικα πιστευω οτι οποιος την επιλεξει θα περασει πολυ ωραια γιατι ειναι κ πολυ προσχαρος χαρακτηρας,

petsakas79sp

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιουλ 2016
Κριτικές
26
Like
1.210
Πόντοι
1.076
Ηλικια την κανω κοντα στο 40 γιατι δεν την ρωτησα, κοντουλα κ αυτη αλλα μαζεμενη περιφερεια  οχι σαν της Αλισιας κ εχει λιγο κοιλιτσα αλλα χωρις ιχνος πλαδαροτητας κ με πολυ απαλη επιδερμιδα σαν μωρου.Βυζακι Νο2 στητο κ ωραιο σου γεμιζει την παλαμη, γενικα πιστευω οτι οποιος την επιλεξει θα περασει πολυ ωραια γιατι ειναι κ πολυ προσχαρος χαρακτηρας,

Δηλαδή αντίστοιχες υπηρεσίες με την Αλισια αλλά με ωραιότερο αμπαλαζ...Δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι η νέα άφιξη μπορεί να φτάσει στο επίπεδο της βετεράνου Άλις. Το ξέρω ότι θα διαφωνήσουν αρκετοί κ θα θεωρήσουν "βλασφημία" αυτο που θα πω, αλλά τις συνεδρίες μαζί της, της απόλαυσα περισσότερο απο ότι με την Τζέσικα κ την Μαρίνα...!!!περιμένω τον λιθοβολισμο τώρα...!!!

El Duderino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2018
Κριτικές
2
Like
2.690
Πόντοι
456
Χαχα γιατί λιθοβολισμό ρε φίλε, ο καθένας με όποια κάνει κέφι εννοείται, και φυσικά όλοι λίγο πολύ αντιλαμβάνονται το γνωστό correlation εμφάνισης - υπηρεσιών, εννοώντας πως όσο υποδεέστερη είναι εμφανισιακά η γυναίκα συγκριτικά με την ανταγωνιστρια συνάδελφό της, τόσο καλύτερη σε υπηρεσίες θα είναι από αυτήν προκειμένου να μπορέσει να σταθεί στον σκληρό ανταγωνισμό. Και γω το λαμβάνω υπόψιν όταν πρόκειται να διαλέξω με ποια θα περάσω, μέσα σε κάποια όρια όμως φυσικά στο θέμα εμφάνισης.

kafricanos

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους. γνωρίζει κανείς αν η τζέσικα επέστρεψε?

kafricanos

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Like
0
Πόντοι
0
έχω πάρει τηλέφωνο απο τις 5 του μήνα και μου λένε συνέχεια ότι λείπει και απο χτες/προχτές το κινητό που έχω για να ρωτάω είναι κλειστό... :/

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.145
Πόντοι
42.697
ΦΟΛΑ ALERT!!! >:(

Ελενα, ελληνιδα, γυρω στα 38-40, ξανθια μετριου αναστηματος, ελαφρως τσουπωτη, αλλα εχει μεγαλουτσικη κοιλια τελικα. Εχει ωραια βυζια, στητα και μεγαλουτσικα, αλλα θελει μονο να τις χαιδευεις τις ρωγες. Γενικα, ψοφια, βαριεται να γαμηθει, πιπα αεροπιπα ρηχη για 2 λεπτα μονο και λεει συνεχεια ποσο γαματη ειναι και που εχει πολυ ζητηση κ λοιπες πιπες... Ουτε φιλαει, παντου "γαργαλιεται" και το μασαζ που το διαφημισε οτι το κατεχει γιατι ειναι αισθητικος  :rolleyes: και καλα, μετριο κι αυτο. Πολυ μαπα συνεδρια

:-(

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
28
Like
20.739
Πόντοι
5.946
Πήρα Ντάρια, όπως ακριβώς τα λέει ο συνάδελφος πέτρος στην πρόσφατη κριτική του, κρίμα που δεν δίνει κώλο...

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
116
Like
19.216
Πόντοι
20.686
ΦΟΛΑ ALERT!!! >:(

Ελενα, ελληνιδα, γυρω στα 38-40, ξανθια μετριου αναστηματος, ελαφρως τσουπωτη, αλλα εχει μεγαλουτσικη κοιλια τελικα. Εχει ωραια βυζια, στητα και μεγαλουτσικα, αλλα θελει μονο να τις χαιδευεις τις ρωγες. Γενικα, ψοφια, βαριεται να γαμηθει, πιπα αεροπιπα ρηχη για 2 λεπτα μονο και λεει συνεχεια ποσο γαματη ειναι και που εχει πολυ ζητηση κ λοιπες πιπες... Ουτε φιλαει, παντου "γαργαλιεται" και το μασαζ που το διαφημισε οτι το κατεχει γιατι ειναι αισθητικος  :rolleyes: και καλα, μετριο κι αυτο. Πολυ μαπα συνεδρια

:-(
Μηπως μια αναλυτικη κριτικη ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom