Νέα

Συγγρού 40-42 3ος/6ος όροφος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pastan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (1 μέλη και 3 επισκέπτες)

Troublemaker_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
11
Like
3.398
Πόντοι
736
Κραξτε με όσο θέλετε .
Ειναι δικαίωμά της μετά το ωράριο να κάνει ότι θέλει.
Εγώ σήμερα το έμαθα και το έγραψα

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Κραξτε με όσο θέλετε .
Η πιθανότητα αυτό που έμαθες να είναι μούφα σου πέρασε από το μυαλό ??

Απο περιέργεια πόσων χρονών είσαι ??

petsakas79sp

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιουλ 2016
Κριτικές
26
Like
1.210
Πόντοι
1.076
Κραξτε με όσο θέλετε .
φίλε μου δεν έχω την παραμικρή πρόθεση να σου μιλήσω άσχημα, σκέφτηκες όμως καθόλου ότι πέρα απο ότι το καις ως επιλογή, μπορεί να δημιουργήσεις πρόβλημα κ στην κοπέλα σε σχέση με τον χώρο που εργάζεται;θεωρείς ότι είναι η μοναδική που το κάνει η ότι δεν υπάρχουν κάποιες "ειδικές" μεταχειρισεις σε πελάτες που οι κοπέλες γνωρίζουν χρόνια;Δεν υπάρχει λόγος να κοινοποιούνται ολα.πραγματικά φιλικά

Troublemaker_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
11
Like
3.398
Πόντοι
736
Η πιθανότητα αυτό που έμαθες να είναι μούφα σου πέρασε από το μυαλό ??

Απο περιέργεια πόσων χρονών είσαι ??
Την είδε καλός μου φίλος σε ξενοδοχείο ημιδιαμονης και μίλησαν.
40 είμαι...

Όσο για την αναφορά που μου έκανε κάποιος , δε νομίζω να έχω παραβεί τους κανόνες του site.
Αναγνωρίζω ότι ίσως να μην ήταν δεοντολογικό να το γράψω αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι κάτι το οποίο αντίκειται στους κανόνες

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.917
Πόντοι
9.095
40 είμαι...

Όσο για την αναφορά που μου έκανε κάποιος , δε νομίζω να έχω παραβεί τους κανόνες του site.
Αναγνωρίζω ότι ίσως να μην ήταν δεοντολογικό να το γράψω αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι κάτι το οποίο αντίκειται στους κανόνες
εγω σου εκανα κ ο Διομηδης! τιτλος αναφορας: "ασκοπη προσωπικη πληροφορια"

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
40 είμαι...

ρε παπαρα το προβλημα δεν ειναι οτι ανεφερες οτι κανει εξωτερικες δουλειες

το προβλημα ειναι οτι ανεφερες οτι το κανει με πελατες του μαγαζιου

μας δουλευεις ή εισαι καθυστερημενος;

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
739
Like
51.994
Πόντοι
36.618
Επισκεψη πριν απο λιγο....Στον 6ο οροφο η Μονικα η γνωστη μελαχρινη,η Ρεγγινα σε προγραμμα,η Σαρα ανανεωμενη σε σχεση με πριν δυο μηνες οπου ξεκινησε.Η Αλεξανδρα η γνωστη καλλιγραμμη.Η Βασιλικη η ναζιαρα....Και η Ευα με φουλ προγραμμα και αρκετη τσαχπινια στο σαλοναρισμα...!Πιο κατω στον 3ο οροφο....Η Αλεσια,η Τζεσικα σε προγραμμα,Η Μαρινα και αυτη σε προγραμμα,η Λευλα,η Γκλορια πρωην Αντριαννα,η Αγαπη με σεξυ εσωρουχα οπως παντα και η Βικυ η μελαχρινη που τιμηθηκε προσφαρα με πολυ θετικες εντυπωσεις!

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.749
Πόντοι
41.813
Επισκεψη πριν απο λιγο....Στον 6ο οροφο η Μονικα η γνωστη μελαχρινη,η Ρεγγινα σε προγραμμα,η Σαρα ανανεωμενη σε σχεση με πριν δυο μηνες οπου ξεκινησε.Η Αλεξανδρα η γνωστη καλλιγραμμη.Η Βασιλικη η ναζιαρα....Και η Ευα με φουλ προγραμμα και αρκετη τσαχπινια στο σαλοναρισμα...!Πιο κατω στον 3ο οροφο....Η Αλεσια,η Τζεσικα σε προγραμμα,Η Μαρινα και αυτη σε προγραμμα,η Λευλα,η Γκλορια πρωην Αντριαννα,η Αγαπη με σεξυ εσωρουχα οπως παντα και η Βικυ η μελαχρινη που τιμηθηκε προσφαρα με πολυ θετικες εντυπωσεις!

ωραιες ενημερωσεις. ολη την γυρω περιοχη οργωσες. :rockon: :rockon:

που τα θυμασαι ολα τα ονοματα ρε? εγω ξεχναω τι εφαγα χθες  :2funny: :2funny:

muffer35

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2014
Like
56
Πόντοι
0
Πολύ καλή ενημέρωση...!!!
Τα σέβη μου..... :respect: :hi:

gk1981

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2016
Κριτικές
14
Like
507
Πόντοι
326
Βίκυ είναι πολύ ωραία κατά τα δικά μου γούστα,πέρασα βέβαια με λειλα πριν 2 εβδομάδες περίπου που ήταν και εκείνη διαθέσιμη. Εκτός αναλ που δεν κάνει η Βίκυ αν κάνει cim θα τιμηθεί άμεσα.αν ξέρει κάποιος ας μας ενημερώσει.

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
739
Like
51.994
Πόντοι
36.618
Βίκυ είναι πολύ ωραία κατά τα δικά μου γούστα,πέρασα βέβαια με λειλα πριν 2 εβδομάδες περίπου που ήταν και εκείνη διαθέσιμη. Εκτός αναλ που δεν κάνει η Βίκυ αν κάνει cim θα τιμηθεί άμεσα.αν ξέρει κάποιος ας μας ενημερώσει.

Την επέλεξα πριν λίγες μέρες αφήνοντας μου πολύ θετικές εντυπώσεις.Πολύ γλυκό κορίτσι και πρόθυμη...όσο για τελειωτικό που αναφέρεις δεν το επιχείρησα αλλά την "ψέκασα" στο πλούσιο στήθος της...Χθες που την είδα πάλι με ίσιο το μαλλί της κάτω ήταν ακόμη πιο όμορφη... :tits:

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
47
Like
878
Πόντοι
6.755
Καλησπερα παιδες ροστερ σημερινο 3ου 6ου γνωριζει κανεις?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom