pilofori
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 19
- Like
- 9.917
- Πόντοι
- 9.095
Διομήδη σε προτείνω για moderator,εγω δεν έχω υπομονή θα τους αρχίσω στα καντήλιααφου το λεει το ονομα του ρε troublemaker
Διομήδη σε προτείνω για moderator,εγω δεν έχω υπομονή θα τους αρχίσω στα καντήλιααφου το λεει το ονομα του ρε troublemaker
Η Αλίσια έμαθα ότι κάνει δουλίτσα και μόνη της σε σπίτια και ξενοδοχεία...
Σε πελάτες που ξέρει από το μαγαζί.
ΔιομήδηηηηηηηηηΚραξτε με όσο θέλετε .
Ειναι δικαίωμά της μετά το ωράριο να κάνει ότι θέλει.
Εγώ σήμερα το έμαθα και το έγραψα
εχω κανει αναφοραΔιομήδηηηηηηηηη
Η πιθανότητα αυτό που έμαθες να είναι μούφα σου πέρασε από το μυαλό ??Κραξτε με όσο θέλετε .
φίλε μου δεν έχω την παραμικρή πρόθεση να σου μιλήσω άσχημα, σκέφτηκες όμως καθόλου ότι πέρα απο ότι το καις ως επιλογή, μπορεί να δημιουργήσεις πρόβλημα κ στην κοπέλα σε σχέση με τον χώρο που εργάζεται;θεωρείς ότι είναι η μοναδική που το κάνει η ότι δεν υπάρχουν κάποιες "ειδικές" μεταχειρισεις σε πελάτες που οι κοπέλες γνωρίζουν χρόνια;Δεν υπάρχει λόγος να κοινοποιούνται ολα.πραγματικά φιλικάΚραξτε με όσο θέλετε .
Την είδε καλός μου φίλος σε ξενοδοχείο ημιδιαμονης και μίλησαν.Η πιθανότητα αυτό που έμαθες να είναι μούφα σου πέρασε από το μυαλό ??
Απο περιέργεια πόσων χρονών είσαι ??
εγω σου εκανα κ ο Διομηδης! τιτλος αναφορας: "ασκοπη προσωπικη πληροφορια"Την είδε καλός μου φίλος σε ξενοδοχείο ημιδιαμονης και μίλησαν.
40 είμαι...
Όσο για την αναφορά που μου έκανε κάποιος , δε νομίζω να έχω παραβεί τους κανόνες του site.
Αναγνωρίζω ότι ίσως να μην ήταν δεοντολογικό να το γράψω αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι κάτι το οποίο αντίκειται στους κανόνες
ρε παπαρα το προβλημα δεν ειναι οτι ανεφερες οτι κανει εξωτερικες δουλειεςΤην είδε καλός μου φίλος σε ξενοδοχείο ημιδιαμονης και μίλησαν.
40 είμαι...
Όσο για την αναφορά που μου έκανε κάποιος , δε νομίζω να έχω παραβεί τους κανόνες του site.
Αναγνωρίζω ότι ίσως να μην ήταν δεοντολογικό να το γράψω αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι κάτι το οποίο αντίκειται στους κανόνες
Επισκεψη πριν απο λιγο....Στον 6ο οροφο η Μονικα η γνωστη μελαχρινη,η Ρεγγινα σε προγραμμα,η Σαρα ανανεωμενη σε σχεση με πριν δυο μηνες οπου ξεκινησε.Η Αλεξανδρα η γνωστη καλλιγραμμη.Η Βασιλικη η ναζιαρα....Και η Ευα με φουλ προγραμμα και αρκετη τσαχπινια στο σαλοναρισμα...!Πιο κατω στον 3ο οροφο....Η Αλεσια,η Τζεσικα σε προγραμμα,Η Μαρινα και αυτη σε προγραμμα,η Λευλα,η Γκλορια πρωην Αντριαννα,η Αγαπη με σεξυ εσωρουχα οπως παντα και η Βικυ η μελαχρινη που τιμηθηκε προσφαρα με πολυ θετικες εντυπωσεις!
χαχαχα συνηθισα πλεον....ωραιες ενημερωσεις. ολη την γυρω περιοχη οργωσες.
που τα θυμασαι ολα τα ονοματα ρε? εγω ξεχναω τι εφαγα χθες
Πολύ καλή ενημέρωση...!!!Επισκεψη πριν απο λιγο....Στον 6ο οροφο η Μονικα η γνωστη μελαχρινη,η Ρεγγινα σε προγραμμα,η Σαρα ανανεωμενη σε σχεση με πριν δυο μηνες οπου ξεκινησε.Η Αλεξανδρα η γνωστη καλλιγραμμη.Η Βασιλικη η ναζιαρα....Και η Ευα με φουλ προγραμμα και αρκετη τσαχπινια στο σαλοναρισμα...!Πιο κατω στον 3ο οροφο....Η Αλεσια,η Τζεσικα σε προγραμμα,Η Μαρινα και αυτη σε προγραμμα,η Λευλα,η Γκλορια πρωην Αντριαννα,η Αγαπη με σεξυ εσωρουχα οπως παντα και η Βικυ η μελαχρινη που τιμηθηκε προσφαρα με πολυ θετικες εντυπωσεις!
Πολύ καλή ενημέρωση...!!!
Τα σέβη μου.....
Βίκυ είναι πολύ ωραία κατά τα δικά μου γούστα,πέρασα βέβαια με λειλα πριν 2 εβδομάδες περίπου που ήταν και εκείνη διαθέσιμη. Εκτός αναλ που δεν κάνει η Βίκυ αν κάνει cim θα τιμηθεί άμεσα.αν ξέρει κάποιος ας μας ενημερώσει.
παρε τηλ. απλο ειναιΚαλησπερα παιδες ροστερ σημερινο 3ου 6ου γνωριζει κανεις?