Νέα

Συγγρού 40-42 3ος/6ος όροφος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pastan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

gejgi

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2009
Κριτικές
13
Like
2.026
Πόντοι
3.425
την κοπέλλα δεν την ξερω,ουτε καν εμφανισιακά.......πως ειναι δυνατόμ όμως καποιοι να την λένε παλτό και καποιοι αλλοι να ειναι ενθουσιασμένοι μαζί της?  :think: :think: :think:

φιλε μου πρεπει κανεις να ειναι πολυ δυσκολος εως παραξενος ή βαλτος, προκειμενου να πει την μονινα παλτο ή δεν ξερω κι εγω τί άλλο

η κυρια ειναι δυναμη...εκτος πισωπορτας

gejgi

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2009
Κριτικές
13
Like
2.026
Πόντοι
3.425
Το Λιζάκι τα σπάει!Την είχα πάρει προ μηνών και πέρασα σούπερ!Μινιον όπως το λες και με εξαιρετικές υπηρεσίες στα ενδότερα...Επίσης η Νικόλ αν σου αρέσουν πετιτ!Και από τις νεες αφίξεις προ ημερών είδα την Κέιτυ στον 6ο!Μελαχρινή με σπαστά μαλλιά,λευκή επιδερμίδα και γλυκό πρόσωπο.

καλο το Λιζακι, ειδιαιτέρως στο κλαρινο...απαιχτη

ομως πολυ πετιτ...μα παρα πολυ

gejgi

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2009
Κριτικές
13
Like
2.026
Πόντοι
3.425
νταξ μας επεισες.... :2funny:
εκανες λογαριασμος πριν κατι ημερες και πρωτο μηνυμα μπηκες να μας αποθεωσεις το Αλβανο παλτο που δεν έχει δουλεια και βαζει τους αγαπητικους να γραψουνε ...

για πες που αλλου εχεις παει? :rolleyes: :grin:

αλβανιδα η Μόνικα? δεν την εκοβα...

αλλα ρε συ...αλήθεια τώρα, δεν είναι οσο κακη υπαινισεσαι...

petralona1967

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2017
Κριτικές
2
Like
39
Πόντοι
0
φιλε μου πρεπει κανεις να ειναι πολυ δυσκολος εως παραξενος ή βαλτος, προκειμενου να πει την μονινα παλτο ή δεν ξερω κι εγω τί άλλο

Αγορίνα μου τι δεν καταλαβαίνεις? Με την Μόνικα έχω περάσει άπειρες φορές, και είναι αρκετά καλή έως πολύ καλή. Δες τις κριτικές για να έχεις μία ιδέα. Απλώς βρίσκεσαι σε ένα regulated forum, που ο καθένας (και οι πουτάνες πλαγίως αλλά και οι υπόλοιποι (promoters, pimps, stakeholders, ανώμαλοι, αγαπούληδες, και άλλα ωραία)), το χρησιμοποιούν για να πετύχουν τον σκοπό τους. Καταλαβαίνεις τώρα?

adventure1290

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Like
994
Πόντοι
81
Παντως και εγω εχω περασει πολυ ωραια με τη Μονικα,Τι να πω, ισως ειναι θεμα χημειας

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.170
Πόντοι
5.916

διαφωνώ κάθετα...μιλάμε για παλτό ολκής

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.170
Πόντοι
5.916
Αγορίνα μου τι δεν καταλαβαίνεις? Με την Μόνικα έχω περάσει άπειρες φορές, και είναι αρκετά καλή έως πολύ καλή. Δες τις κριτικές για να έχεις μία ιδέα. Απλώς βρίσκεσαι σε ένα regulated forum, που ο καθένας (και οι πουτάνες πλαγίως αλλά και οι υπόλοιποι (promoters, pimps, stakeholders, ανώμαλοι, αγαπούληδες, και άλλα ωραία)), το χρησιμοποιούν για να πετύχουν τον σκοπό τους. Καταλαβαίνεις τώρα?

με συγχωρείς φίλε μου αλλά εγώ δεν είμαι τίποτα από αυτά που λές...έχω τη χειρότερη γνώμη για εκείνη..1 φορά αρκούσε.

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
με συγχωρείς φίλε μου αλλά εγώ δεν είμαι τίποτα από αυτά που λές...έχω τη χειρότερη γνώμη για εκείνη..1 φορά αρκούσε.
Συμφωνω και εγώ..η τύπισσα είναι φόλα από τις λίγες και εγώ είχα παρασυρθεί από τους διθυράμβους και έπεσα στην παγίδα της, προφανώς και έχει σπόνσορες

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
Γενικά το έχουν χωρίσει με anal στο 3ο, χωρίς στον 6ο ... στο 3ο όλες κάνουν το ίδιο πρόγραμμα πάνω κάτω αλλά δεν είναι το ίδιο με όλες, αυτό δε καταλαβαίνει η ξινή στην είσοδο...
αληθεια το εχουν ενωσει ετσι?

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
Να παει ο χοντρος για κασκαντεριλικι, ανεβα κατεβα τους οροφους να παρει λιγο τα πανω του, σαν διασταυρωση νεαντερταλ με φαλαινα εχει ομορφυνει κι αλλο...

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
Να περιδιαβαινει αναμεσα στους οροφους το φαλαινονεαντερταλ να καλωσοριζει τις μασεζ...χαχα...τοτε εχει νοημα...

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
Αστο το λαγονησι χοντρε, εδω ειναι το ψωμι

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.795
Πόντοι
216
Εν τελει τυποι, το θεμα 'Μονικα' εληξε, η όχι?

Δυο ακρα βλεπω...Ολως τυχαιως, τα παλαιοτερα μελη του σαη, την κατηγοριοποιησαν ως 'παλτο' (για το θεμα καταγωγης δεν το σχολιαζω, καθως κανενα ρολο δεν παιζει σ αυτή την περιπτωση).

Απτην άλλη, καποια νεοτερα μελη, επιμενουν ότι είναι εξαιρετικη!
Το λιγο που την εχω δει, (την πετυχα σε φαση που εφευγε και μιλησαμε λιγο), μου εβγαλε κατι πολύ θετικο, και υποσχομενο!
Σπανίως πεφτει εξω το ελαιοενστικτο μου, αλλα ποτε δεν ξερεις! Το θεμα είναι μην είναι αργα και κλαιμε 60αρια και 80αρια!...

Μεχρι στιγμης στον 6ο εχω περασει με Λιζακι, Χριστινα, και Λαουρα! Και οι τρεις ηταν υπεροχες. Με Ανδριαννα παραλιγο να περασω αλλα τελευταια στιγμη δεν.

ΒTW η Κορινα απτον 3ο (Ουκρανεζα μιλφ, μια φορα την πηρα-πολύ γλυκια και καυλιαρα) υφίσταται ρε παιδες? εχω καιρο να την δω, και ολο ξεχναω να ρωτησω!

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.145
Πόντοι
42.697
Ετσι δώσε πόνο τιτάνα ζερο! Μία φορα τη πηρα στη Σ29 και εφαγα φολα τιρανων απο τις λιγες.. Αλλα που να μιλησω.. Ολοι τη προσκυνουσαν.. Λεω κι εγω θα ετυχε σε μενα..

διαφωνώ κάθετα...μιλάμε για παλτό ολκής

Συμφωνω και εγώ..η τύπισσα είναι φόλα από τις λίγες και εγώ είχα παρασυρθεί από τους διθυράμβους και έπεσα στην παγίδα της, προφανώς και έχει σπόνσορες

:grin:

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
Μονο αυτο το ονομα εγκρινεται...χαχα...σουρεαλ σκηνικου τελος...αν ερθει να μετονομαστει το νημα...σε μιτσος ο σβελτος...

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
Στιλακι θα γινει, σαν φαλαινα αθλητης του σουμο, πανεμορφος οπως ποτε...

glompos

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2013
Κριτικές
2
Like
140
Πόντοι
0
παιδια ερχομαι απο επαρχια......Αλισια δουλευει .....ξερει κανεις?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom