Συγγρού 108
Μασατζίδικο
- Εγγρ.
- 31 Μαΐ 2017
- Like
- 2.050
Δοκιμαστικε πριν μερες η Λινα-Γιασμιν.. με πολυ μετριες εντυπωσεις
Στις φωτογραφιες εχει πεσει πολυ photoshop.. εχει αρκετα κιλακια παραπανω..
Ρουμανα,που ενω προσπαθει να πιασει κουβεντα με το πελατη για να περασει καλα.. στον αγωνα φενεται οτι θελει να τον ξεπεταξει..!!Μου ειπε κ κατι κουλα του στυλ οτι οι πελατες της κανουν αυτοι μασαζ.. και οτι κ καλα πρεπει να περναει πρωτα αυτη καλα..για να κανει μετα κ αυτη καλο προγραμμα..με διαθεση!!!
Δοκιμαστικε πριν μερες η Λινα-Γιασμιν.. με πολυ μετριες εντυπωσεις
Στις φωτογραφιες εχει πεσει πολυ photoshop.. εχει αρκετα κιλακια παραπανω..
Ρουμανα,που ενω προσπαθει να πιασει κουβεντα με το πελατη για να περασει καλα.. στον αγωνα φενεται οτι θελει να τον ξεπεταξει..!!Μου ειπε κ κατι κουλα του στυλ οτι οι πελατες της κανουν αυτοι μασαζ.. και οτι κ καλα πρεπει να περναει πρωτα αυτη καλα..για να κανει μετα κ αυτη καλο προγραμμα..με διαθεση!!!
Καλα ειναι δεδομενο οτι ο καθενας μας εχει διαφορετικες εμπειριες απο την ιδια κοπελα, αλλα δεν μπορει να μιλας σοβαρα τωρα...
Εχω περασει απειρες φορες με την κοπελα και παντα προσπαθει να ικανοποιησει τον πελατη!
Ειδικα αν σε μαθει λιγο καλυτερα και ξερει τι σου αρεσει, παντα θα σου το κανει στο φουλ!
Ειδικοτερα στο καινουργιο μαγαζι, υπαρχει ανεση χρονου καλυτερη απο στουντιο και υπαρχει χρονος να χαλαρωσεις και εσυ και η κοπελα, να πεις μια κουβεντα και στο τελος αυτο βγαινει στην ικανοποιηση!
Τωρα αν ο καθε πελατης εχει απαιτησεις που δεν αρεσουν στο κοριτσι... αυτο δεν μπορει να το επιβαλει κανενας οσα λεφτα και αν δινει!!!
Τελος, αν καταφερει ενας πελατης να κανει και το κοριτσι να περναει καλα, μαντεψε ποιος θα βγει κερδισμενος στο τελος!!!
Αυτα και sorry αν σας κουρασα!!!
Το καταλαβα man.. και καλα τα ειπες... αλλα να.. κατευθειαν πεταχτηκε ο αγαπουλης για υποστιριξη...!!!υγ δεν τα χωνω σε εσενα χχχ-μαν ,αλλα σε κατι "συναγωνιστεσ " που τισ υποστηριζουν κιολασ
Ρε φιλαρακι.. εκει παμε να περασουμε καλα για λιγη ωρα ..να χαλαρωσουμε κ να ριξουμε και ενα...
Εχω περασει απειρες φορες με την κοπελα.....
Ειδικα αν σε μαθει λιγο καλυτερα ....
Τελος, αν καταφερει ενας πελατης να κανει και το κοριτσι να περναει καλα....
Το καταλαβα man.. και καλα τα ειπες... αλλα να.. κατευθειαν πεταχτηκε ο αγαπουλης για υποστιριξη...!!!
Α!
..βρηκαμε και ποιος της εκανε μασαζ....
Ρε φιλαρακι.. εκει παμε να περασουμε καλα για λιγη ωρα ..να χαλαρωσουμε κ να ριξουμε και ενα
Για αυτο πληρωνουμε....!!!
Σιγα μην κατσω να κανω μασαζ στην καθε Ρουμανο-ουκρανο-μολδαβεζα...!!!
Αν θελει μασαζ και αγαπουλες.. να παει να βρει γκομενο να τις τα κανει αυτα!!!
Εσυ τωρα, αν σου φαινεται λογικο , να δινεις λεφτα..για να κανεις μασαζ....!!! τι να σου πω.... ο καθενας με τα βιτσια του!!!!
Το καταλαβα man.. και καλα τα ειπες... αλλα να.. κατευθειαν πεταχτηκε ο αγαπουλης για υποστιριξη...!!!
Α!
..βρηκαμε και ποιος της εκανε μασαζ....
Ρε φιλαρακι.. εκει παμε να περασουμε καλα για λιγη ωρα ..να χαλαρωσουμε κ να ριξουμε και ενα
Για αυτο πληρωνουμε....!!!