Σε αυτό το θέμα προτείνω να πενθήσουμε όλοι μας για το κακό που βρήκε τη χώρα μας....
Αισθάνομαι απίστευτη θλίψη.
Έχει μαυρίσει η καρδιά μου.
Αυτή η πανέμορφη χώρα στην οποία ζούσαμε....δεν υπάρχει πια.
Της οφείλουμε μια συγγνώμη.
Για το χάλι στο οποίο [size=13pt]ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ[/size].
Όλοι μας φταίμε.
Όπως και σε όλους αυτούς τους κακομοίρηδες που κάηκαν, ή απόλεσαν ότι είχαν και δεν είχαν σε αυτήν την ζωή.
Διάβασα το σχετικό θρεντ με τις φωτιές....αλλά δεν ήθελα να ποστάρω εκεί.
Με πείραξε το γεγονός ότι η συζήτηση εκεί εγινε πάλι κομματική.
Το μονο παρήγορο στο θρεντ αυτό είναι ότι "επανέφερε" στη ζωή κάποια μέλη που εγώ τουλάχιστον είχα να δω πολύ καιρό να ποστάρουν οτιδήποτε.....
Προτείνω στους υπεύθυνους του σάιτ, αν δεν έχουν αντίρρηση, για ένα διάστημα που αυτοί θεωρούν λογικό.....να κλειδωθούν όλα τα θρεντ.....να μην μπορούμε να ποστάρουμε πέρα από τα σχετικά με την καταστροφή θέματα.
Νομίζω ότι είναι το ελάχιστο για να δείξουμε την θλίψη μας, και για να πενθήσουμε όλες αυτές τις αθώες ψυχές που χάθηκαν, και μάλιστα με ιδιαίτερα μαρτυρικό θάνατο.....
Προσωπικά ζητώ συγγνώμη για όλα αυτά που δεν έκανα.......για το ότι είμαι θεατής από τον καναπέ μου....γιατί τώρα πια και να το πάρω απόφαση να κάνω ΚΑΤΙ......ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΑΡΓΑ.
Αισθάνομαι απίστευτη θλίψη.
Έχει μαυρίσει η καρδιά μου.
Αυτή η πανέμορφη χώρα στην οποία ζούσαμε....δεν υπάρχει πια.
Της οφείλουμε μια συγγνώμη.
Για το χάλι στο οποίο [size=13pt]ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ[/size].
Όλοι μας φταίμε.
Όπως και σε όλους αυτούς τους κακομοίρηδες που κάηκαν, ή απόλεσαν ότι είχαν και δεν είχαν σε αυτήν την ζωή.
Διάβασα το σχετικό θρεντ με τις φωτιές....αλλά δεν ήθελα να ποστάρω εκεί.
Με πείραξε το γεγονός ότι η συζήτηση εκεί εγινε πάλι κομματική.
Το μονο παρήγορο στο θρεντ αυτό είναι ότι "επανέφερε" στη ζωή κάποια μέλη που εγώ τουλάχιστον είχα να δω πολύ καιρό να ποστάρουν οτιδήποτε.....
Προτείνω στους υπεύθυνους του σάιτ, αν δεν έχουν αντίρρηση, για ένα διάστημα που αυτοί θεωρούν λογικό.....να κλειδωθούν όλα τα θρεντ.....να μην μπορούμε να ποστάρουμε πέρα από τα σχετικά με την καταστροφή θέματα.
Νομίζω ότι είναι το ελάχιστο για να δείξουμε την θλίψη μας, και για να πενθήσουμε όλες αυτές τις αθώες ψυχές που χάθηκαν, και μάλιστα με ιδιαίτερα μαρτυρικό θάνατο.....
Προσωπικά ζητώ συγγνώμη για όλα αυτά που δεν έκανα.......για το ότι είμαι θεατής από τον καναπέ μου....γιατί τώρα πια και να το πάρω απόφαση να κάνω ΚΑΤΙ......ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΑΡΓΑ.