Νέα

Συγγνώμη.........

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TheBlade
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 45
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

TheBlade

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Σε αυτό το θέμα προτείνω να πενθήσουμε όλοι μας για το κακό που βρήκε τη χώρα μας....

Αισθάνομαι απίστευτη θλίψη.
Έχει μαυρίσει η καρδιά μου.
Αυτή η πανέμορφη χώρα στην οποία ζούσαμε....δεν υπάρχει πια.
Της οφείλουμε μια συγγνώμη.
Για το χάλι στο οποίο [size=13pt]ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ[/size].
Όλοι μας φταίμε.
Όπως και σε όλους αυτούς τους κακομοίρηδες που κάηκαν, ή απόλεσαν ότι είχαν και δεν είχαν σε αυτήν την ζωή.

Διάβασα το σχετικό θρεντ με τις φωτιές....αλλά δεν ήθελα να ποστάρω εκεί.
Με πείραξε το γεγονός ότι η συζήτηση εκεί εγινε πάλι κομματική.

Το μονο παρήγορο στο θρεντ αυτό είναι ότι "επανέφερε" στη ζωή κάποια μέλη που εγώ τουλάχιστον είχα να δω πολύ καιρό να ποστάρουν οτιδήποτε.....

Προτείνω στους υπεύθυνους του σάιτ, αν δεν έχουν αντίρρηση, για ένα διάστημα που αυτοί θεωρούν λογικό.....να κλειδωθούν όλα τα θρεντ.....να μην μπορούμε να ποστάρουμε πέρα από τα σχετικά με την καταστροφή θέματα.
Νομίζω ότι είναι το ελάχιστο για να δείξουμε την θλίψη μας, και για να πενθήσουμε όλες αυτές τις αθώες ψυχές που χάθηκαν, και μάλιστα με ιδιαίτερα μαρτυρικό θάνατο.....

Προσωπικά ζητώ συγγνώμη για όλα αυτά που δεν έκανα.......για το ότι είμαι θεατής από τον καναπέ μου....γιατί τώρα πια και να το πάρω απόφαση να κάνω  ΚΑΤΙ......ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΑΡΓΑ.

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Εγω αμα σου πω δεν με νοιαζει τι θα μου πεις?

Και δεν με νοιαζει γιατι ο Ελληνικος λαος μου ειναι αδιαφορος. Μας αξιζε αυτο, και καλα να παθουμε. Και χειροτερα.

Μεσα σε 5 χρονια θα εχω φυγει για παντα απο την Ελλαδα εξαλλου, ακομα ενας λογος να μη με νοιαζει για τον τοπο που θα μενει ο πιο μαλακας λαος που γνωρισα ποτε στη ζωη μου.

Εδω και τρεις μερες ειμαι πυρασφαλεια στον Υμηττο, και αντι για συγγνωμες και αλλα τετοια ( που καλα και ευπροσδεκτα ειναι ) καλυτερο θα ειναι ο καθενας να παει στον δημο του η να παρει ενα τηλεφωνο τους αρμοδιους ( Πυροσβεστικη ) και να ρωτησει πως μπορει να βοηθησει. Και οχι μονο για τωρα, αλλα για παντα. Για δυο γαμημενες ωρες απο τη βδομαδα του. Ειναι απλο.

Και να μην ψηφισει ακυρο η λευκο αλλα οχι πασοκ και νδ. Αυτα επρεπε να τα καναμε πριν γινει αυτο το πραμα. Δυστυχως ομως, ειμαστε γεννημενοι μαλακες και αναξιοι να θελουμε να κουβαλουμε το ιδιο ονομα με τα παλικαρια που καποτε ειχαν αρχιδια και φτιαξανε τον παρθενωνα και χτισανε την δημοκρατια. Δεν ειμαστε ελληνες. Οι ελληνες και ο ελληνισμος εχει πεθανει εδω και πολλες εκατονταδες χρονια, και αυτες τις μερες ζησαμε την κηδεια τους.

Στην πυρα γαμημενοι Ελληνες λοιπον, μπας και καθαρισει ο τοπος απο τη βρωμα που λεγεται Ελληνας.

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Respect στην ειλικρίνεια σου..Respect στο ότι σκεπτεσαι φωναχτά και ο συλλογισμός σου ταυτίζεται με αυτό που όλοι μας  λίγο πολύ θέλουμε να εκφράσουμε....

και από εμένα ένα συγνώμη...το οφείλω..

OP
OP
T

TheBlade

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
16

Και δεν με νοιαζει γιατι ο Ελληνικος λαος μου ειναι αδιαφορος. Μας αξιζε αυτο, και καλα να παθουμε. Και χειροτερα.

Μεσα σε 5 χρονια θα εχω φυγει για παντα απο την Ελλαδα εξαλλου, ακομα ενας λογος να μη με νοιαζει για τον τοπο που θα μενει ο πιο μαλακας λαος που γνωρισα ποτε στη ζωη μου.

Εδω και τρεις μερες ειμαι πυρασφαλεια στον Υμηττο, και αντι για συγγνωμες και αλλα τετοια ( που καλα και ευπροσδεκτα ειναι ) καλυτερο θα ειναι ο καθενας να παει στον δημο του η να παρει ενα τηλεφωνο τους αρμοδιους ( Πυροσβεστικη ) και να ρωτησει πως μπορει να βοηθησει. Και οχι μονο για τωρα, αλλα για παντα. Για δυο γαμημενες ωρες απο τη βδομαδα του. Ειναι απλο.

Και να μην ψηφισει ακυρο η λευκο αλλα οχι πασοκ και νδ. Αυτα επρεπε να τα καναμε πριν γινει αυτο το πραμα. Δυστυχως ομως, ειμαστε γεννημενοι μαλακες και αναξιοι να θελουμε να κουβαλουμε το ιδιο ονομα με τα παλικαρια που καποτε ειχαν αρχιδια και φτιαξανε τον παρθενωνα και χτισανε την δημοκρατια. Δεν ειμαστε ελληνες. Οι ελληνες και ο ελληνισμος εχει πεθανει εδω και πολλες εκατονταδες χρονια, και αυτες τις μερες ζησαμε την κηδεια τους.

Στην πυρα γαμημενοι Ελληνες λοιπον, μπας και καθαρισει ο τοπος απο τη βρωμα που λεγεται Ελληνας.

Δίκιο έχεις.
Και μακάρι να μπορούσα κι εγώ να πάω πυρασφάλεια....και να μην ζητάω συγγνώμη μέσω του σάιτ.....αλλά εδώ που ζώ δεν γίνεται.
ΑΝ ΟΜΩΣ ΓΙΝΟΤΑΝ ΜΙΑ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ.....ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΓΟΥΝ 1.000.000. ΣΤΡΑΤΟΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ....ΠΟΥ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΘΑ ΒΟΗΘΟΥΣΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ.....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑ.

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Δίκιο έχεις.
Και μακάρι να μπορούσα κι εγώ να πάω πυρασφάλεια....και να μην ζητάω συγγνώμη μέσω του σάιτ.....αλλά εδώ που ζώ δεν γίνεται.
ΑΝ ΟΜΩΣ ΓΙΝΟΤΑΝ ΜΙΑ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ.....ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΓΟΥΝ 1.000.000. ΣΤΡΑΤΟΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ....ΠΟΥ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΘΑ ΒΟΗΘΟΥΣΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ.....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑ.

Δεν σε κατηγορω φιλε.

Δεν ηταν προς εσενα το μηνυμα μου. Λογικα το καταλαβες αυτο.

Εδω που φτασαμε, γαμησε τα.

Σημερα ετσι και μπορεσω, καθως δεν εχω αμαξι, θα κοιταξω να παω στις γυρω περιοχες μου να βοηθσω με τις φωτιες οσο μπορω, γιατι απο οτι ειπε ενας φιλος ειναι 100 ατομα μαζεμενα, και μονο οι 4 βοηθανε. Πουτανα γενικοτερα.

Τι να πεις.

Μια συγγνωμη και απο εμενα, προς τον μικρο μου αδερφο που οταν θα τον πηγαινω βολτες θα βηχει απο τα καμμενα δεντρα που δεν μπορεσα να προστατεψω.

Γαμω τη ζωη μας μεσα.

tbag29

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
0

"ε ε ελληνα εισαι σκουλικι
η ακροπολη δεν σου ανηκει
ε ε ελληνα τι λεσ για ολα αυτα
σε δουλευουν κανονικα"

Πανξ Ρομανα 1993-4 καπου εκει

OP
OP
T

TheBlade

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Εγώ θυμήθηκα κάτι άλλο.....που δε γράφτηκε βέβαια για τις φωτιές....αλλά ταιριάζει.

" Ο θάνατος....διακοπές στο Σεράγεβο πάει....
  Ξύπνησε....στις ειδήσεις τα βλέπεις και τρώς."

Μου ρθε στο μυαλό κάποια στιγμή εχτές.....και όντως εκείνη τη στιγμή έκανα ακριβώς αυτό που λέει....ΑΙΣΘΑΝΘΗΚΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΑΣΧΗΜΑ.

Xartinos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Με τη συμπεριφορά μας, δεν έχουμε δικαίωμα, ούτε για συγνώμη.
Είναι απίστευτα ειρωνικό να ζητάμε συγνώμη, πάνω στα αποκάιδια και
πάνω στους νεκρούς.
Σιωπή και πράξη ,αυτό και μόνο.
Γαμώ το κεφάλι μας.

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Μας αξιζε αυτο, και καλα να παθουμε. Και χειροτερα.

Κι εγώ στο ΤΣΑΚ είμαι να ξαναφύγω, αλλά αυτή τη φορά για ΠΑΝΤΑ! ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΙΩΝΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ... ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ :jerking: ΚΙ ΑΦΗΣΑ ΣΤΡΩΜΕΝΗ ΖΩΗ ΕΞΩ ΓΙΑ ΝΑ "ΓΥΡΙΣΩ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ"...

OP
OP
T

TheBlade

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Με τη συμπεριφορά μας, δεν έχουμε δικαίωμα, ούτε για συγνώμη.
Είναι απίστευτα ειρωνικό να ζητάμε συγνώμη, πάνω στα αποκάιδια και
πάνω στους νεκρούς.
Σιωπή και πράξη ,αυτό και μόνο.
Γαμώ το κεφάλι μας.

Δίκιο έχεις Χάρτινε.
Αλλά από την άλλη πλευρά.....δεν πρέπει να ζητήσουμε συγγνώμη για την μέχρι τώρα απραξία μας ;
Αν είχαν τα κότσια και οι κυβερνώντες μας , (ανεξαρτήτως κόμματος).....
Οι μισοί λένε ότι αυτοί θα είχαν γλυτώσει τη χώρα....(απέξω από το χορό).
Οι άλλοι μισοί....βγάζουν στα αποκαίδια πανηγυρικούς λόγους (γιατί έσωσαν κάποια κτίρια).

Ας ζητούσαν τουλάχιστον όλοι μαζί συγγνώμη για την απραξία τους τα τελευταία 30 χρόνια.
Θα ήταν πιο ειλικρινές.

sargiris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
764
Πόντοι
366
Δυστυχώς φίλοι μου έχετε δίκιο όλοι σας.
Είμαστε όλοι απλοί θεατές.
Στο ίδιο έργο.
Και δυστυχώς δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι χειροπιαστά..
Είμαστε όλοι καρεκλοκένταυροι και το μόνο που κάνουμε είναι να σχολιάζουμε τα ασχολίαστα. Δέν πρέπει να ζητέμε συγγνώμη. Πρέπει να νιώθουμε ντροπή για την κατάντια μας.
Αλλα τώρα αυτή τη στιγμή οτι και να πουμε είναι λόγια του αέρα.
Το θέμα είναι τι θα κάνουμε όλοι μας απο την επόμενη μέρα της πυρκαγιάς.
Κάποτε κάποιος είπε οτι οι Έλληνες σε 10 χρονια δεν θα θυμούνται τίποτα... Μήπως δεν είναι ετσι;
Όλοι μας νομίζω πως θα θέλαμε να είμαστε εκεί και να βοηθήσουμε. Βάζω στοίχημα ομως οτι και να πηγαίναμε δεν θα κάναμε τίποτα. Πάλι θεατές θα ήμαστε.
Και φοβάμαι οτι και πάλι θα πετάμε το αναμμένο τσιγαρο απο το αυτοκίνητο....
Εγώ πάντως ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ..

OP
OP
T

TheBlade

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Sargiris....ακριβώς αυτό.
Αν και δεν πετάω τσιγάρο έξω από το αμάξι.....ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ για όλα αυτά που όλοι μας δεν κάναμε...
Γι αυτό άνοιξα το παρόν θρεντ.

dvd

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Ρε παιδιά χαλαρώστε λίγο. Έχουμε μια απίστευτη χώρα και έναν απίστευτο πολιτισμό. Εγώ επειδή έχω ζήσει στο εξωτερικό και σε διάφορες χώρες ξέρω τις διαφορές που υπάρχουν. Και Anal_Hunter αν θεωρείς εμάς μαλάκες θα καταλάβεις το μέγεθος τις μαλακίας μόλις φύγεις. Δεν λεω, γαμήσαμε την χώρα μας αλλά έξω με τις δοκιμές πυρηνικών γαμάνε τον κόσμο όλο. Με τους πολέμους και με όλα αυτά που γίνονται πιστεύεις ότι παίζει πολιτισμός? Τέσπα κρατήστε για πάρτη σας της γνώμες σας αλλά μην ψάχνετε για δικαιολογίες. Άντε όσοι δεν γουστάρετε να φύγετε να ξεβρομίσει ο τόπος. Κάποια συμφέροντα θα παίζουν και κάψανε την χώρα μας. Μέγιστη μαλακία. Αλλά ο Έλληνας θα βρει τον τρόπο να το διορθώσει. Πρέπει να είστε περήφανοι που είστε Έλληνες και όλοι μαζί να βοηθήσουμε να ξαναγίνουν όλα όπως πρώτα....

---- Γαμώ και τους πανξ ρομανα ----

Xartinos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Δε θα ήθελα να το γυρίσω στα πολιτικά, αλλά 16 Σεπτεμβρίου θα συμβεί κάτι απίστευτο.
Οι καμένοι Ελληνές θα εκλέξουν ξανά τους ίδιους!!!!!
Είμαστε του απιστεύτου.

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Δε θα ήθελα να το γυρίσω στα πολιτικά, αλλά 16 Σεπτεμβρίου θα συμβεί κάτι απίστευτο.
Είμαστε του απιστεύτου.

Φίλε Χάρτινε, δεν είμαι και τόσο σίγουρος αν στις 16 Σεπτεμβρίου "οι καμένοι Ελληνές θα εκλέξουν ξανά τους ίδιους" (ή τους άλλους)... ίσως τελικά μεγάλη "κερδισμένη" είναι η αποχή!
Ομως νομίζω ότι μεγαλύτερη σημασία έχει το ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΔΩ Κ ΠΕΡΑ! Οι ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ & ΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΣΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ... και δεν πιστεύω ότι ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ δεν μπορεί να τις αντιμετωπίσει αυτόνομα και ουσιαστικά...

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Είμαστε του απιστεύτου.

και μετά θα λέμε τους Αμερικανούς ...Αμερικανάκια... εμείς οι πονηροί.. :jerking:

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Είμαστε του απιστεύτου.

Στο χέρι μας είναι να μην συμβεί αυτο!Ολοι μικρα κομματα,ετσι για να μην νομιζουν οτι μας περνανε για εντελώς ηλίθιους!

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Ολοι μικρα κομματα,ετσι για να μην νομιζουν οτι μας περνανε για εντελώς ηλίθιους!

ΜΑΚΑΡΙ να έμπαιναν στην Βουλή ΟΛΑ ΤΑ "ΜΙΚΡΑ" κόμματα που έχουν ΑΞΙΟΛΟΓΟΥΣ αλλά άγνωστους στο ευρύ κοινό συνεργάτες... αφενός μεν για την πολυφωνία (γιατί πχ από τους 300 Βουλευτές να μην ακούγονται πχ και 10-20-50 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ανεξάρτητες απόψεις) κι αφετέρου για ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ μπας κι επιτέλους ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ...

kolaz1

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0

Φίλε +1000 σε ότι λες!!!
Δείτε και την παρακάτω σελίδα, την ποσταρε καποιος άλλος φίλος του σαιτ σε άλλο thread. Και στειλτε την σε όσους περισσότερους φίλους σας μπορείτε.

Επιτέλους πρέπει να δείξουμε έστω μια φόρά σε αυτούς που τόσα χρόνια παίζουν με τις τύχες μας και πλουτίζουν εις βάρος μας, ότι δεν είμαστε ζώα 100%.....

vroutos

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
0

+1000000000000000000000000000000000

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom