ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.910
- Πόντοι
- 24.596
Ετσι οπως την βλεπω αντι για σκι μαλλον με οικιακά ασχολειται. :S :S :S
http://[URL unfurl="true"]www.dispatchlive.co.za/wp-content/uploads/2016/11/DomesticWorker.jpg[/img[/URL]]
[/quote] :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
τυπε χωρις παρεξηγηση για αυτο που θα πω ειναι που δεν εισαι αντραςδεν το πιασα :S
για εξήγησε...
jumaru...
1. πες τι σήμαινε το cow που είπες σε αυτό που έγραψα...
2. μόλις διάβασα την 1 και μοναδική κριτική σου...
α) ρίχνεις και ξύλο? και για να γούσταρε τόσο αυτή, πρέπει να είσαι ωραίος ή να έχεις ωραίο καυλί... κανόνισε όποτε θέλεις να πάμε "για καφέ"
β) πόσα έδωσες? νομίζω πως μπορώ να σου κάνω καλύτερα και να σου δώσω όσα της έδωσες...
γ) τι εννοούσες με το ανάλογα? τι σου έκανανα/είπαν? "υγ1οι τσατσαδες και οι δυο φοβερες και με χιουμορ αφου μαλλον ακουσαν το τι εγινε στο δωματιο και καθως εφευγα ειχαμε και τα αναλογα"
jumaru...
1. πες τι σήμαινε το cow που είπες σε αυτό που έγραψα...
2. μόλις διάβασα την 1 και μοναδική κριτική σου...
α) ρίχνεις και ξύλο? και για να γούσταρε τόσο αυτή, πρέπει να είσαι ωραίος ή να έχεις ωραίο καυλί... κανόνισε όποτε θέλεις να πάμε "για καφέ"
β) πόσα έδωσες? νομίζω πως μπορώ να σου κάνω καλύτερα και να σου δώσω όσα της έδωσες...
γ) τι εννοούσες με το ανάλογα? τι σου έκανανα/είπαν? "υγ1οι τσατσαδες και οι δυο φοβερες και με χιουμορ αφου μαλλον ακουσαν το τι εγινε στο δωματιο και καθως εφευγα ειχαμε και τα αναλογα"
:S :S :S
και καπως ετσι ενα αγνο μελος σταματαει απλα να γραφει
Ερωτηση με ποια ταχυτητα περιστρεφεται ο πλανητης Γη;
Σφιχτης και μαυρος σκλαβος κανουν οτι σκεφτονται την απαντηση...
:S :S :S
ρε νιαμου σαν τους γυπες πανω απο το κουφαρι μου
και καπως ετσι ενα αγνο μελος σταματαει απλα να γραφει