Επισκέπτης
πρωτα απο ολα να εξομολογηθω κατι τυποι.....
αρχιζει και μου αρεσει η ροδανθη :S :S :S :S
Τυπε δεν χρειαζεται να εξομολογηθεις...το ξερουμε οτι εισαι απελπισμενος. :S :S :S
τυπε βαλε καμια φωτο την Ροδανθη με κορδονουρη να παιξω μια απογευματινηΤο νου σου εσύ..:S :S :S
με παρεσυρε ο λουστρος οτι ηταν σαν σιδερωστρα μαν :S :S :S :Sγιατι ρε τυπε,το πιο ωραιο μουνι ειναι εκει μεσα![]()
![]()
![]()
ρε ψωλονηματοθετη λουστρο μπιχλα ρεμπεσκε...ακομα να αλλαξεις ψηφοφορια?
τυπε λεγαμε να σε σκουπιδιασουμε.γνωμη σου :S :S :SΤυπε δεν χρειαζεται να εξομολογηθεις...το ξερουμε οτι εισαι απελπισμενος. :S :S :S
γιατι ρε τυπε,το πιο ωραιο μουνι ειναι εκει μεσα![]()
![]()
![]()
τυπε λεγαμε να σε σκουπιδιασουμε.γνωμη σου :S :S :S
τυπε βαλε καμια φωτο την Ροδανθη με κορδονουρη να παιξω μια απογευματινη![]()
![]()
![]()
τυπε λεγαμε να σε σκουπιδιασουμε.γνωμη σουΓνωστος αβυζος μπηχτης...γιαυτο γουσταρε τρελα Ευριντικε κουντντ. :S :S :S
Τυπε κανω τα δικα σου κολπα και απλα τη μηδενιζω ανα 5 λεπτα... :S :S :S
τυπε λεγαμε να σε σκουπιδιασουμε.γνωμη σου
χρεωνετε ρε νιαμου ολοι τα κωλοτρυπιδια 50ευρα :S :S :SΔεν βγαίνουν παραέξω τύπε... :S :S :S
η μερα της μαρμοτας στο διπλα θρεντ τυπε...εχω ψηφισει 150 φορες στην γαμημενη ψηφοφορια και ακομα ιδιες ψηφους εχει.... :S :S :S :S
κατι τετοιο εννοεις τυπε...Κλασική περίπτωση αλφάδι πιπινίου που λόγω παιδιάστικης προσωπικότητας και φωνής περνάει κάτω απο το ραντάρ και ξαφνικά σκάει βαμμένη και με προκλητικά ρούχα όπου μένουν όλοι παγωτό
τυπε εχεις φωτο που να φαινεται μουνοτρυπιδι γιατι δεν μου δινουν;Κλασική περίπτωση αλφάδι πιπινίου που λόγω παιδιάστικης προσωπικότητας και φωνής περνάει κάτω απο το ραντάρ και ξαφνικά σκάει βαμμένη και με προκλητικά ρούχα όπου μένουν όλοι παγωτό
τυπε ειναι δοκιμαστικα ακομα...τεσταρουμε ισχυ σερβερ,δυναμικη κοινου,αφοσιωση μελων κα.....η μερα της μαρμοτας στο διπλα θρεντ τυπε...εχω ψηφισει 150 φορες στην γαμημενη ψηφοφορια και ακομα ιδιες ψηφους εχει.... :S :S :S :S
Κλασική περίπτωση αλφάδι πιπινίου που λόγω παιδιάστικης προσωπικότητας και φωνής περνάει κάτω απο το ραντάρ και ξαφνικά σκάει βαμμένη και με προκλητικά ρούχα όπου μένουν όλοι παγωτό
χρεωνετε ρε νιαμου ολοι τα κωλοτρυπιδια 50ευρα :S :S :S
ο τυπος νασσος πηρε τον τενεκε που υποσχεθηκες ρε νιμου?Αυτα να τα βλεπεις εσυ τυπε που ελεγες οτι πειραζω τις ψηφοφοριες...πεσανε οι μασκες. :S :S :S