podolagnos_1985
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 2
- Like
- 141
- Πόντοι
- 166
Αδελφε Νάσο Μην Λες Οτι ΔΕΝ Στα Εγραψα !!![]()
![]()
![]()
ο κυρ Νάσος την έβαλε αυτή τη φώτο screamer, ξύπνα λίγο...
Αδελφε Νάσο Μην Λες Οτι ΔΕΝ Στα Εγραψα !!![]()
![]()
![]()
ο κυρ Νάσος την έβαλε αυτή τη φώτο screamer, ξύπνα λίγο...
20€ το ml?
deal?
:o :o :o :o :o
δική σας η φώτο???
20€ το ml?
deal?
[br]
[URL unfurl="true"]http://www.freepngimg.com/thumb/strawberry/1-strawberry-png-images-thumb.png[/img[/URL]]
[/quote]παρε και μια δικη μου φωτο τεντυ :S :S :S
Και Εγω Στον Νασο Απευθυνθηκα Teddy ! ;)
Δεν Διαβαζεις Κατω Απο Τις Παραθεσεις Ε ?? Μονο Τη Φωτο Κοιτας Και Καβλωνεις ?? Ε ??![]()
μπερδεύτηκα με τον jumaru που πετάγεται σαν τη τσουτσού :S
τεντυ εισαι μεγαλη αραχνη ριχνεις αδεια για να πιασεις γεματα ο κ.νασος παρασυρθηκε και τωρα προσπαθει να το μαζεψειμπερδεύτηκα με τον jumaru που πετάγεται σαν τη τσουτσού :S
τυπε ειμαι ενας απο εσαςΑυτος Ο Jumaru Εξελισεται Σε Μπαχαλακη Τυπο...Τeddy !!! ;)![]()
ηθελα να βεβαιωθω οτι το ειδες χυσολαγνε :S :S :Sχαχαχαχα έχει γαμηθεί το site και το ποστάρατε 10 φορές κυρ νάσο...
αχχχ τα γεράματα![]()
το ποσταρε 10 φορες απο την ταραχη του τεντυ επειδη καταλαβε τι εκανεχαχαχαχα έχει γαμηθεί το site και το ποστάρατε 10 φορές κυρ νάσο...
αχχχ τα γεράματα![]()
χαζοχαρουμενη εντελως η παραχαιδεμενηΜαλακες δεν παλευεται η γαμημενη η καραμουζα που την δειχνουν συνεχεια...γαμω τη σκατοψυχη της.Προτιμω απανωτα κοντινα στον Πηχο απο αυτη τη γαμωτσιριδα!![]()
χαζοχαρουμενη εντελως η παραχαιδεμενη
αηδια καταντησε..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
τυπε δεν το σωνεις οσο αφορα τον τεντυ εμεις το καταλαβαμε οτι το εκανες κατα λαθος αλλα τωρα εγινε...ενα ποδαρακι θα στο μυρισει το λιγοτερο.ηθελα να βεβαιωθω οτι το ειδες χυσολαγνε :S :S :S