Τύπε και εγώ το βλέπω. Όταν φτάνει 9-10 το βράδυ θέλω να δω κατι χαλαρωτικο ώστε 12 να κοιμηθώ. Το survivor είναι ότι πρέπει για αυτη τη δουλειά. Σε συνδυασμό μάλιστα με το μπου.κομ η χαλαρωτικη του αξία πολλαπλασιάζεται.
Αυτή τη περίοδο δεν μπορώ να διαβάσω απολύτως τίποτα. Τα άλλα κανάλια έχουν το Star μια ταινια αμερικανια, τα κρατικά μία καλή ταινία, αλλά δεν είμαι πάντα σε θέση να τη δω, το Action εχει γαμηθει στις ιταλικές του 1950, και τα υπόλοιπα κανάλια σκουπίδια.
προφανως βλεπουμε την διασκεδαση διαφορετικα
εμενα το survivor περισσοτερο μου τσιτωνει τα νευρα (συνολικα εχω δει 10 λεπτα...5 λεπτα ενα επεισοδιο ενω περιμενα βιζιτα στο κρεολη...και αλλα 5 λεπτα χθες ενα αγωνισμα) παρα με χαλαρωνει.
εγω θα χαλαρωσω περισσοτερο αν δω 5-6 ομιλιες του trump να μιλαει για infrastucture , cut spending , taxes military κτλπ (οπως στην χθεσινη φοβερη ομιλια του στο κονγκρεσο στις 4 το πρωι που καθησα και την ειδα ολη) , θα χαλαρωσω βλεπωντας biographies στο bloomberg game changers και καμια φορα cnbc για να γελασω με τις παπαριες που λενε.
εγω ετσι διασκεδαζω...τωρα οταν βλεπω την αλλη την σαπιοκωλα να τρεχει και να σκυβει κατι εμποδια και μετα να κανουνε σαν μαλακες 5χρονα και να λενε μπραβο...δεν το χω καθολου
γουστααα φιλε !