Νέα

Survivor Ελλάδα 2017

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duke Nukem
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ποιος θα ειναι ο μεγαλος νικητης;

• Αγγελοπουλος

Ψήφοι: 2 100,0%
  • Μαριος Πριαμος

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Παναρας ο μονος που γουσταρουμε!

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326
τι σκατα ρε μαλακες
τοση τηλεθεαση εχει η πιπα
μονο εγω δεν την βλεπω την μαλακια τελικα ?

Puchas Gracias

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Like
198
Πόντοι
66
οτι αμερικανια ερχεται μας την πετανε και εμεις ψαρωνουμε
τα γνωστα !
Τύπε και εγώ το βλέπω. Όταν φτάνει 9-10 το βράδυ θέλω να δω κατι χαλαρωτικο ώστε 12 να κοιμηθώ. Το survivor είναι ότι πρέπει για αυτη τη δουλειά. Σε συνδυασμό μάλιστα με το μπου.κομ η χαλαρωτικη του αξία πολλαπλασιάζεται.

Αυτή τη περίοδο δεν μπορώ να διαβάσω απολύτως τίποτα. Τα άλλα κανάλια έχουν το Star μια ταινια αμερικανια, τα κρατικά μία καλή ταινία, αλλά δεν είμαι πάντα σε θέση να τη δω, το Action εχει γαμηθει στις ιταλικές του 1950, και τα υπόλοιπα κανάλια σκουπίδια.

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326
Τύπε και εγώ το βλέπω. Όταν φτάνει 9-10 το βράδυ θέλω να δω κατι χαλαρωτικο ώστε 12 να κοιμηθώ. Το survivor είναι ότι πρέπει για αυτη τη δουλειά. Σε συνδυασμό μάλιστα με το μπου.κομ η χαλαρωτικη του αξία πολλαπλασιάζεται.

Αυτή τη περίοδο δεν μπορώ να διαβάσω απολύτως τίποτα. Τα άλλα κανάλια έχουν το Star μια ταινια αμερικανια, τα κρατικά μία καλή ταινία, αλλά δεν είμαι πάντα σε θέση να τη δω, το Action εχει γαμηθει στις ιταλικές του 1950, και τα υπόλοιπα κανάλια σκουπίδια.

προφανως βλεπουμε την διασκεδαση διαφορετικα
εμενα το survivor περισσοτερο μου τσιτωνει τα νευρα (συνολικα εχω δει 10 λεπτα...5 λεπτα ενα επεισοδιο ενω περιμενα βιζιτα στο κρεολη...και αλλα 5 λεπτα χθες ενα αγωνισμα) παρα με χαλαρωνει.

εγω θα χαλαρωσω περισσοτερο αν δω 5-6 ομιλιες του trump να μιλαει για infrastucture , cut spending , taxes military κτλπ (οπως στην χθεσινη φοβερη ομιλια του στο κονγκρεσο στις 4 το πρωι που καθησα και την ειδα ολη) , θα χαλαρωσω βλεπωντας biographies στο bloomberg game changers και καμια φορα cnbc για να γελασω με τις παπαριες που λενε.

εγω ετσι διασκεδαζω...τωρα οταν βλεπω την αλλη την σαπιοκωλα να τρεχει και να σκυβει κατι εμποδια και μετα να κανουνε σαν μαλακες 5χρονα και να λενε μπραβο...δεν το χω καθολου

γουστααα φιλε !

DM

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2011
Like
1.468
Πόντοι
216
Επρεπε να βαλουν μεσα την Ινα απο Σιρινα, θα γινονταν της ποπης στον Δομινικο...

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606
προφανως βλεπουμε την διασκεδαση διαφορετικα
εμενα το survivor περισσοτερο μου τσιτωνει τα νευρα (συνολικα εχω δει 10 λεπτα...5 λεπτα ενα επεισοδιο ενω περιμενα βιζιτα στο κρεολη...και αλλα 5 λεπτα χθες ενα αγωνισμα) παρα με χαλαρωνει.

εγω θα χαλαρωσω περισσοτερο αν δω 5-6 ομιλιες του trump να μιλαει για infrastucture , cut spending , taxes military κτλπ (οπως στην χθεσινη φοβερη ομιλια του στο κονγκρεσο στις 4 το πρωι που καθησα και την ειδα ολη) , θα χαλαρωσω βλεπωντας biographies στο bloomberg game changers και καμια φορα cnbc για να γελασω με τις παπαριες που λενε.

εγω ετσι διασκεδαζω...τωρα οταν βλεπω την αλλη την σαπιοκωλα να τρεχει και να σκυβει κατι εμποδια και μετα να κανουνε σαν μαλακες 5χρονα και να λενε μπραβο...δεν το χω καθολου

γουστααα φιλε !

giphy.gif

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.369
Πόντοι
4.746
Τι ηταν κι αυτο στο xθεσινο επεισοδιο του survivor..
Ακομη κ' οι κουβαριστρες στα αθληματα,οπως Μπο κ' Λαουρα,πηραν νικη'' :sunglasses:

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.824
Πόντοι
6.265
o καραγκιοζης ο γουιλι που τον εκανε ρομπα μεχρι και ο μπο μπαουκτζης ειναι

την επομενη φορα  θα τον κερδισει και η λαουρα

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366
μια ξανθιά κοντούλα τρελιάρα που κάθετε σχεδόν πάντα δίπλα σε ένα ψιλοφουσκοτό και είναι με τους διάσυμους ποια είναι ? δεν είναι στην πρώτη σελιδα με τα ονόματα  :huh:
απ το βουνο κατεβηκες "μεγαλε"

omorfoulis

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2007
Like
10
Πόντοι
16
Αθλητικα και αγωνιστικα οι μαχητες τους εχουν τους διασημους, το χανουν παντα στο τελος των αγωνισματων που θελει αυτοσυγκεντρωση και ψυχολογια. Εχουν κανει μαγκες τον μπο και τη λαουρα τα μεγαλυτερα παλτα εκει μεσα. Βεβαια και αυτοι απεκτησαν καινουργιο δυνατο παλτο τον Γουιλι που μετα το σκηνικο με τον χανταμπακη σερνεται.

Εγγρ.
23 Φεβ 2017
Like
0
Πόντοι
1
o καραγκιοζης ο γουιλι που τον εκανε ρομπα μεχρι και ο μπο μπαουκτζης ειναι

την επομενη φορα  θα τον κερδισει και η λαουρα

Τύπε η Λάουρα έχει πάρει πολλές νίκες. Μια χόρτα τον έχει τον Γουίλι.

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.824
Πόντοι
6.265
Mε οσα εχω δει βασει ικανοτητας ετσι θα τους εβαζα απο καθε ομαδα σε ρανκιγκ

Aγγελοπουλος ++++
χανταμπα    +++   
χουτος        +++
χρανιωτης    ++             
οκκινακης  ++           
σπαλι        ++                   
μπο        +   

οι αλλοι

κυπριος +++,μισο
μισθοφλωρος  ++
φουσκωτος ++
γουιλι ++
τσανγκ  ++
μανατζερ ++

οποτε παπαρια τους εχουνε
μεγαλη φυρα ειναι ο φουσκωτος που περιμενες να ειναι στο επιπεδο του αγγελοπουλου  εστω ενα κλικ κατω απο αυτον αλλα αυτος ειναι αρκετα κατω

βαλαβανη +++ 
παπαδοπουλου +++     
λαουρα    ++               
πασχαλη    ++ 

σαρα +++
μιλφ ++.μισο
θεια ++
μοντελο +
διδυμη +

albertontino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2016
Κριτικές
8
Like
489
Πόντοι
306
Καλα να παθουν τα ζωα οι μαχητες να τρωνε καρυδα μεχρι να βγαλει ο ηλιος πουτσα.Τα ζωα που στο πρωτο συμβουλιο εδιωξαν των ΓΙΩΡΓΑΡΑ με 8 ψηφους και τους εχει παρει παρτουζα απο τοτε.Αμα ακουνε τον μαλακα τον παναρα εκει θα καταληξουν τα μουνακια της ομαδας το εχουν καταλαβει και τον ψηφισαν οι αλλοι ακομα στον υπνο του δικαιου μεχρι και ο willi εναν αγωνα κερδισε εμπλεξε με τον πανο και εγινε παλτο πρεπει ο κυπριος να παρει την κατασταση στα χερια του.Καλα αυτη η παπαδοπουλου πρεπει να εχεσε ολη την παραλια.Απο τους μαχητες μονο η σαρα,milf,και κυπριος ολοι οι αλλοι ειναι για τον κεαδα.Θα φανε πολυ πουτσα στην συνεχεια τους εχουν κανει οτι ανατροπη υπαρχει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom