Κατάλαβε ότι το σουρβαιβορ είναι η ευκαιρία του για να γίνει γνωστός (γιατί δεν τον ήξερε ούτε η μάνα του) και το παίζει ιστορία τώρα. Άσε που πρέπει να ζηλεύει πολύ τον Σπαλιάρα.
Η πλάκα είναι που έλεγε το Σπαλιάρα ανώριμο και "παιδί" και όταν άκουσε να αναφέρει η άλλη ομάδα το επίθετο του σε ένα αγώνισμα άρχισε να κάνει μαγκιές 17χρονου, ενώ έβρισε κιόλας, επειδη απλα του ειπαν οτι ανεφεραν το επιθετο του
Το ότι έκανε κλίκα ο μισθοφόρος με τους άλλους από που προκύπτει? Γιατί εγώ τον βλέπω (από τα λίγα που δείχνουν) να τα έχει μια χαρά με όλους εκτός από τον μάνατζερ. Κάθεστε και ακούτε τα παραμύθια του Πανάρα για κλίκες του μισθοφόρου με τα κορίτσια και τα χάβεται? Επειδή μόνο και μόνο οι γκόμενες δεν τον γουστάρουν επειδή κατάλαβαν τι μουνάκι είναι ντε και καλά ο πούστης να τις βγάλει το όνομα ότι έκαναν κλίκα... απίστευτο. Τελικά είναι να μην σε πιάσει στο στόμα του ο μανατζερ.
Η κλικα αρχικα ηταν μισθοφορος με τη γκομενα του και τις διδυμες . Το ειχε πει και ο Γιωργης στους διασημους αυτο αν θυμασαι. Οι αλλοι συσπειρωθηκαν μετα για να αντιμετωπισουν αυτη τη κλικα που ξαναλεω για μενα ειναι κλικα της Ειρηνης της μιλφ και οχι του αγαθοβιολη μισθοφορου.
Η πλάκα είναι που έλεγε το Σπαλιάρα ανώριμο και "παιδί" και όταν άκουσε να αναφέρει η άλλη ομάδα το επίθετο του σε ένα αγώνισμα άρχισε να κάνει μαγκιές 17χρονου, ενώ έβρισε κιόλας, επειδη απλα του ειπαν οτι ανεφεραν το επιθετο του
Εγω πλεον καθαρα Πανος, ειναι ψυχουλα απλα εκτιθεται απο τον εντονο χαρακτηρα του. Δες και ποιοι τον εχουν κοντραρει για να καταλαβεις, κουραδοχανταμπακης και μισθοπιρφορος...
Όπως και να χει κουραδοπαιχτες ειναι ολοι αυτοι που αναφερθηκαν.
Εγώ απο μαχητές θεωρώ καλύτερο τον Κύπριο και από γυναίκες το μιλφ την Ειρήνη.
Από διάσημους ο Αγγελόπουλος ξεχωρίζει και από τις γυναίκες βαλαβάνη.
Μέχρι τώρα.
Κάτι μπο, λαουρες, ψηλές και διδυμες ειναι απλά τουρίστες, δεν προσφέρουν τπτ.
Οι κοριτσάρες των μαχητών τα έβγαλαν όλα. Βλέπουμε κωλαράκια, βυζάκια. Οι άλλες από τους διάσημους είναι με τα μακρυά μπλουζάκια. Εδώ στην Ελλάδα στις πίστες και στα στούντιο ξέρουν να τα βγάζουν όμως.
Μαλάκες, αυτοί οι αετοί που γυρνοβολανε, τι γαμάτος που είναι!!!! Έχω δει κάνα δυο στην Πεντέλη και έμεινα άφωνος. Ο μόνος λόγος που τους ζηλεύω τους παίχτες είναι ότι βλέπουν τόσο πολλούς αετους!