Μου κάνει εντύπωση πάντως γιατί αν παρακολούθησες και τις προηγούμενες ημέρες στα περισσότερα αθλήματα τα πήγε καλά αν και παχύσαρκος.Για να είμαι ειλικρινής στενοχωρήθηκα λίγο,υπάρχουν τόσοι άλλοι μαλάκες σε αυτήν την ομάδα (μέχρι και τον Κινέζο μαλάκα τον βρίσκω) που θα ήθελα να φύγουν πρώτοι.
Τέσπα μπροστά στις άλλες μαλακίες που έχει η τηλεόραση κάτι είναι και αυτό έστω και στην αρκετά υποδεέστερη του μορφή σε σύγκριση με το Αμερικάνικο.
Αναμένουμε τη συνέχεια.
ο μισθοφόρος βλακάκος και αγράμματο, λέξη δε μπορεί να πει.
θα γυρίσει με ένα τουπέ βέβαια όταν πάρει πόδι από κει, και θα πουλάει μούρη στα μαγαζιά του
τυπε μηπως είναι εκεινος που ελεγε "ακομα δεν έχω αγριεψει .... απλα σηκωσα τον τονο της φωνής ;; " τοτε με τον μισθοφορο που τσακωνόντουσαν με τον καράφλα. Επειδή λεει ελεγε λογια πισω από την πλατη
Δεν μπορω να καταλαβω με τι κριτηρια η παραγωγη παιρνει τετοιους γιοταδες... Σιγουρα θα υπηρχε πολυ καλυτερο υλικο... βεβαια ειδα και τον ολυμπιονικη που εχασε απο το δημητρακη
Δεν μπορω να καταλαβω με τι κριτηρια η παραγωγη παιρνει τετοιους γιοταδες... Σιγουρα θα υπηρχε πολυ καλυτερο υλικο... βεβαια ειδα και τον ολυμπιονικη που εχασε απο το δημητρακη
Μου κάνει εντύπωση πάντως γιατί αν παρακολούθησες και τις προηγούμενες ημέρες στα περισσότερα αθλήματα τα πήγε καλά αν και παχύσαρκος.Για να είμαι ειλικρινής στενοχωρήθηκα λίγο,υπάρχουν τόσοι άλλοι μαλάκες σε αυτήν την ομάδα (μέχρι και τον Κινέζο μαλάκα τον βρίσκω) που θα ήθελα να φύγουν πρώτοι.
Τέσπα μπροστά στις άλλες μαλακίες που έχει η τηλεόραση κάτι είναι και αυτό έστω και στην αρκετά υποδεέστερη του μορφή σε σύγκριση με το Αμερικάνικο.
Αναμένουμε τη συνέχεια.
Πολυ αδυναμος ψυχολογικα ομως. Εχασε ενα σταυρουδακι και το εκανε θεμα σε ολη την ομαδα και ξεκινησε τη γκρινια.
Και εγω ειχα πολλα χρονια να παρακολουθησω κατι στην τηλεοραση. Αυτο το βρισκω οκ σε σχεση με τα υπολοιπα. Δεν σου κρυβω οτι και την Κυριακη θα ηθελα να το δω... βεβαια χασαμε τις βυζαρες αλλα δε βαριεσαι. Οι μαχητες εχουν επίσης καλα κομματια.
Σε ριαλιτι μπαινεις για να ξεκατινιαστεις και να κανεις κλικες οχι για να εισαι μια ωραια ατμοσφαιρα με ολους. Ο ανεργος ηταν ασταθης ψυχολογικα και θα εσπαγε αν εμενε περισσοτερο μεσα. Δυστυχως το συνειδητοποιησε και ο ιδιος.