Νέα

Survivor Ελλάδα 2017

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duke Nukem
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Ποιος θα ειναι ο μεγαλος νικητης;

• Αγγελοπουλος

Ψήφοι: 2 100,0%
  • Μαριος Πριαμος

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Παναρας ο μονος που γουσταρουμε!

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Τι να φωναξουν ρε τυπε οι φλωροι, μια φορα το κανανε και ζητησαν 10 φορες συγνωμη μετα. Ολοι πλην Παναρα τους γλυφουν εκει μεσα.
Και ο άλλος τον είπε βλάκα και έκατσε μούγκα !

OP
OP
Duke Nukem

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Μεγαλη μουχριτσα

Συνημμένα

• tsang1.png
    tsang1.png
    1,2 MB · Εμφανίσεις: 16

omorfoulis

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2007
Like
10
Πόντοι
16
Δεν εχει την ψυχραιμια και την πυγμη για να οργανωσει κλικα. Ο Μαριος και η κινεζικη σαλαμανδρα κινουν τα νηματα.

Εχει πολλα μετωπα γι αυτο εχει πιεστει, κλικα μισθοφορου, διασημους, τανιμανιδη, παραγωγη, κοινο. Σιγα σιγα θα παρει το αριθμητικο πλεονεκτημα απ τον μισθοφορο, εξεθεσε τον χανταμπακη ριχνοντας του τον Γουιλι, παιρνει το κοινο με το μερος του και μενει μονο να βαλει τον μπουγατσοτανιμανιδη στη θεση του καποια στιγμη.

OP
OP
Duke Nukem

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Δε μπορει να παρει το κοινο με το μερος του γιατι φασκει και αντιφασκει συνεχεια. Θα πρεπει καποιος αλλος να εκτεθει χειροτερα για να βγει αυτος στο αφρο.

alexcord80

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2016
Like
25
Πόντοι
16
ο κυπριος ναι ειναι καλος παιχτης θα τον χρησιμοποιησουμε ο κωστακης επισης αυτοι οι 2 καπου θα ενωθουνο κινεζος ειναι ο αδυναμος κρικος

alexcord80

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2016
Like
25
Πόντοι
16
Δε μπορει να παρει το κοινο με το μερος του γιατι φασκει και αντιφασκει συνεχεια. Θα πρεπει καποιος αλλος να εκτεθει χειροτερα για να βγει αυτος στο αφρο.
ο πανος ειναι λανθασμενα μισητος ομως

omorfoulis

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2007
Like
10
Πόντοι
16

Αντιστρεφει ομως το κλιμα σιγα σιγα, οταν ολοι ειναι εναντιον ενος υποσυνειδητα πας με αυτον

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
15 σελίδες... δεν έχω το χρόνο να τις διαβάσω, ούτως η άλλως είμαι σίγουρος ότι πάλι βλακείες γράφατε... :P
Είπα να πω απλά ένα Γεια πριν τον πάρω. Τον ύπνο φυσικά.

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
15 σελίδες... δεν έχω το χρόνο να τις διαβάσω, ούτως η άλλως είμαι σίγουρος ότι πάλι βλακείες γράφατε... :P
Είπα να πω απλά ένα Γεια πριν τον πάρω. Τον ύπνο φυσικά.
να ποσταρεις πουτσες εχεις χρονο ομως :S :S :S

sotis25

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2009
Κριτικές
6
Like
493
Πόντοι
306
τι γλίτωσε το φίδι ο Πάνος.....

Puchas Gracias

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Like
198
Πόντοι
66
Μεγάλη ανωτερότητα ο Πάνος ο Ραγκπυς. Δεν ψήφισε τον μισθοφόρο τον κοκκινοτριχη, ενώ αντίθετα αυτός τον έστειλε στη σέντρα.

Σας γλενταει ο Ραγκπυς με το ήθος του  :wanker: :wanker: :wanker:

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
συγνωμη για το εκτος θεματος.....αλλα ειναι κατι σοβαρο!

Απευθυνομαι στον αλητη που ηρθε στην παρεα μας καυλωμενος για φαπες διαρκειας....

photo hosting

Ακου τσογλαναρα....Επειδη επικοινωνησες και με την μια κοπελα...

Μην τολμησεις και κανεις ραντεβου μαζι της (την απειλησες οτι θα τρυπησεις την καποτα σου) γιατι σε εχω δωσει εκει που πρεπει...Ο φυλακας με τα φτερα σε περιμενει....Ενα αχ απο την κοπελα και σου βγαλω τη φατσα σου εδω μεσα δημοσια. χωρια που σχεδον εχεις μπλεξει ασχημα με λαθος ανθρωπους εδω μεσα αλλα και την απ'εξω!

ακους καριολιδι?

καλη συνεχεια σε ολους και παλι συγνωμη!

on92

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Ειναι 2 μισθοφορικες και μια μανατζερικη προτεινομενες. Εγω πιστευω θα βγει η ψηλη οποτε κερδισμενος ειναι ο Πανος. Επισης πιστευω μεγαλη μπινια της Ελενης που ψηφισε τη φιλη της τη ψηλη για να εξυπηρετησει τα σχεδια του Πανου.

Ισως βγει ομως και η Ελενη γιατι νομιζω ειναι πιο αντιπαθητικη απο τις αλλες 2,
οποτε οι κλικες θα πανε στο 5-5 και θα γινει μπαχαλο  :rockon:

albertontino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2016
Κριτικές
8
Like
489
Πόντοι
306
καλα τι ΖΩΑ ειναι οι μαχητες που εχουν αρχηγο τον Παναρα που ειναι παλτο και υπουλος πουστακος.Θελω να τους γαμανε οι διασιμοι παντα και να ειναι στην πεινα που διωξαν  τον ΓΙΩΡΓΑΡΑ καλα τους κανει γιατι ειναι μουνια.Απο τους μαχητες μονο η Σαρρα ο κυπριος και η milf αξιζουν οι υπολιποι ειναι πουθεναδες ακουνε τον παναρα και εχουν παρει 2 νικες μεχρι και ο Σπαλιαρας ειναι ντομπρος βλεπωντας τι κλικες εχουν οι απεναντοι, καλα ο κινεζος δεν εχω λογια σαβρα μεγαλη

bill noxas

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2010
Like
268
Πόντοι
26
Αυτός ο Βο-χεσας για διακοπές πήγε; "Αποφεύγει" τα αγωνίσματα και όταν συμμετέχει είναι εγγυημένη χασούρα,ένα παράσιτο εις βάρος της ομάδας.....περιμένω όταν χάσουν την ασυλία να τον βάλουν στη σέντρα με συνοπτικές διαδικασίες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom