Νέα

Survivor Ελλάδα 2017

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duke Nukem
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιος θα ειναι ο μεγαλος νικητης;

• Αγγελοπουλος

Ψήφοι: 2 100,0%
  • Μαριος Πριαμος

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Παναρας ο μονος που γουσταρουμε!

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2

johny cunt

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Σεπ 2014
Κριτικές
15
Like
1.050
Πόντοι
1.016
φιλε ο Κωστας το εχω πει και πισω... εδωσε μαζο στον σκαι για να μπει και να παει και στανταρ τελικο...

ο Μαριος δεν ξερω ποιον εχει.
εσυ πως το ξερεις αυτο ρε τυπε?
σε ρωτησα και πιο πισω

TsonTson

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2016
Κριτικές
3
Like
90
Πόντοι
6
Η καλυτερη του, του οικοδομου/αλβανου. Το τελειο γι'αυτον θα ηταν να μεινει μονος του και να παιζει ολα τα αγωνισματα αυτος  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

johny cunt

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Σεπ 2014
Κριτικές
15
Like
1.050
Πόντοι
1.016
ξερω τον Κωστα φιλε. και ξερω και τον συναιτερο του που ειναι ο μανατζερ του μαζο
και εγω τους γνωριζω φιλε
και ουτε καν τον κανονισαν για τελικο
αλλο πως μπηκε μεσα και αλλο οτι στηθηκε για τελικο

Vagos07

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2013
Like
54
Πόντοι
1
φιλε ο Κωστας το εχω πει και πισω... εδωσε μαζο στον σκαι για να μπει και να παει και στανταρ τελικο...

Κάτσε για να καταλάβω  :think: Ο Μαζό πήγε πανελίστας σε talent show για να πάρουν το μανάβη στο survivor  :think: Τα θέλετε και τα γράφετε αυτά ή σας ξεφεύγουν ?

Εγγρ.
29 Ιουν 2014
Κριτικές
8
Like
605
Πόντοι
96
και εγω τους γνωριζω φιλε
και ουτε καν τον κανονισαν για τελικο
αλλο πως μπηκε μεσα και αλλο οτι στηθηκε για τελικο

τι να σου πω ρε φιλε μου ρωτα τον οταν βγει. εγω αυτο ξερω οτι για να μπει του ειπαν να παει ο μαζο στο χ φακτορ και οτι στανταρ θα τον σπρωξουν για τελικο. αν και δεν χρειαστηκε να κανουν μαμουνιες.

για τον φιλο που λεει οτι ο μαζο κανει τον πανελιστα για να παει ο κωστας στο σερβαιβορ... ειπα οτι ο μανατζερ του μαζο ειναι φιλος και συναιργατης του Κωστα. ο μανατζερ απλα εκανε την δουλιτσα του και του ειπε οτι η καλυτερη δουλεια ειναι το χ φακτορ. και δεν ειναι πανελιστας ειναι το πρωτο ονομα απο του κριτες... το τι θες να πιστευεις ειναι δικο σου θεμα.

Vagos07

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2013
Like
54
Πόντοι
1
τι να σου πω ρε φιλε μου ρωτα τον οταν βγει. εγω αυτο ξερω οτι για να μπει του ειπαν να παει ο μαζο στο χ φακτορ και οτι στανταρ θα τον σπρωξουν για τελικο. αν και δεν χρειαστηκε να κανουν μαμουνιες.

για τον φιλο που λεει οτι ο μαζο κανει τον πανελιστα για να παει ο κωστας στο σερβαιβορ... ειπα οτι ο μανατζερ του μαζο ειναι φιλος και συναιργατης του Κωστα. ο μανατζερ απλα εκανε την δουλιτσα του και του ειπε οτι η καλυτερη δουλεια ειναι το χ φακτορ. και δεν ειναι πανελιστας ειναι το πρωτο ονομα απο του κριτες... το τι θες να πιστευεις ειναι δικο σου θεμα.

Τώρα το αλλάζεις. Γιατί στο προηγούμενο ποστ σου έγραψες ότι ο μισθοφλώρος-μανάβης μπήκε επειδή έδωσε μαζό στον Σκάι  :headbang: :headbang:

To να γίνεσαι κριτής σε talent show όπου την σημερινή εποχή βγάζουν νικητές που εξαφανίζονται, τουτέστιν κανείς δεν ασχολείται μετά μαζί τους δεν το λες και επιτυχία. Τώρα μαζί με τον Μπάμπη μεγάλα ονόματα είναι. Η Τάμτα μένει στην επφάνεια είτε με την Eurovision είτε με τον αδερφότης το κλεφτρόνι  :2funny:. Τον 4ο ούτε που τον ξέρω. Το Voice είχε μακράν ανώτερη επιτροπή.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.298
Πόντοι
5.506
:smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Συνημμένα

• κουκλακι_ζωγραφιστο.png
    κουκλακι_ζωγραφιστο.png
    1,1 MB · Εμφανίσεις: 26
Εγγρ.
29 Ιουν 2014
Κριτικές
8
Like
605
Πόντοι
96
Τώρα το αλλάζεις. Γιατί στο προηγούμενο ποστ σου έγραψες ότι ο μισθοφλώρος-μανάβης μπήκε επειδή έδωσε μαζό στον Σκάι  :headbang: :headbang:

To να γίνεσαι κριτής σε talent show όπου την σημερινή εποχή βγάζουν νικητές που εξαφανίζονται, τουτέστιν κανείς δεν ασχολείται μετά μαζί τους δεν το λες και επιτυχία. Τώρα μαζί με τον Μπάμπη μεγάλα ονόματα είναι. Η Τάμτα μένει στην επφάνεια είτε με την Eurovision είτε με τον αδερφότης το κλεφτρόνι  :2funny:. Τον 4ο ούτε που τον ξέρω. Το Voice είχε μακράν ανώτερη επιτροπή.

φιλε κανεις τον χαζο... δεν αλλαξα κατι.. σου ειπα οτι ο ορος για να μπει ηταν να ερθει ο μαζονακης στο χ φακτορ και αυτο για να γινει επρεπε απλα ο μανατζερ που ειναι φιλος και συναιτερος του κωστα να βαλει το χερακι του.... που ειδες την αλλαγη?? ο μαζονακης φιλε μετα τον βερτη κανει τους μεγαλητερους τζιρους στα μπουζουκομαγαζα.... δεν ξερω τι κανει το χ φακτορ και το βοις δεν τα βλεπω καν...

Vagos07

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2013
Like
54
Πόντοι
1
φιλε κανεις τον χαζο... δεν αλλαξα κατι.. σου ειπα οτι ο ορος για να μπει ηταν να ερθει ο μαζονακης στο χ φακτορ και αυτο για να γινει επρεπε απλα ο μανατζερ που ειναι φιλος και συναιτερος του κωστα να βαλει το χερακι του.... που ειδες την αλλαγη?? ο μαζονακης φιλε μετα τον βερτη κανει τους μεγαλητερους τζιρους στα μπουζουκομαγαζα.... δεν ξερω τι κανει το χ φακτορ και το βοις δεν τα βλεπω καν...

Το ποιος είναι χαζός φαίνεται από αυτά που πιστεύει. Συμφωνώ ο Μαζο ακόμα σαν όνομα κρατάει και μαζεύει κόσμο. Για 1η φορά συμμετέχει σε εκπομπή στην TV και ο όρος για να συμμετάσχει ήταν να πάρει o Skai τον Κώστα τον μανάβη στο survivor ?  :headbang: :2funny: :headbang: :2funny: :headbang: :2funny: Αυτό θα είχε βάση αν μιλάγαμε ότι έφερε στο παιχνίδι κάποιον διάσημο. Θα κάτσει ο Μαζο να ασχοληθεί και να στηρίξει τα επαγγελματικά του για έναν άγνωστο γλίτσα ? Ήμαρθων που έλεγε και ο Γεωργίου.

Μήπως ξέρεις Καρβέλας-Βίσση τον λόγο που είπαν το ΝΑΙ στον Μένιο ? Θα στον πω εγώ. Μια ξαδέρφη μια πολύ καλής φίλης που πήδαγε ο Κωστόπουλος έψαχνε δουλειά. Την πήραν καθαρίστρια λοιπόν στο Ε ΤΟΥ-ΒΟΥ με τον όρο Καρβέλας-Βίσση να μπουν επιτροπή. Στην αρχή η διοίκηση του σταθμού ήθελε και την κόρη στην επιτροπή (δεν ζήταγαν και πολλά για το ψυχικό που θα τους έκαναν) αλλά τελικά υποχώρησαν με τον όρο η ξαδέρφη καθαρίστρια΄, να συμμετέχει ως ένθερμο κοινό στα Live φέρνοντας και 50 άτομα από τον κύκλο της. :headbaning2: :headbaning2: :headbaning2:

Εγγρ.
29 Ιουν 2014
Κριτικές
8
Like
605
Πόντοι
96
Το ποιος είναι χαζός φαίνεται από αυτά που πιστεύει. Συμφωνώ ο Μαζο ακόμα σαν όνομα κρατάει και μαζεύει κόσμο. Για 1η φορά συμμετέχει σε εκπομπή στην TV και ο όρος για να συμμετάσχει ήταν να πάρει o Skai τον Κώστα τον μανάβη στο survivor ?  :headbang: :2funny: :headbang: :2funny: :headbang: :2funny: Αυτό θα είχε βάση αν μιλάγαμε ότι έφερε στο παιχνίδι κάποιον διάσημο. Θα κάτσει ο Μαζο να ασχοληθεί και να στηρίξει τα επαγγελματικά του για έναν άγνωστο γλίτσα ? Ήμαρθων που έλεγε και ο Γεωργίου.

Μήπως ξέρεις Καρβέλας-Βίσση τον λόγο που είπαν το ΝΑΙ στον Μένιο ? Θα στον πω εγώ. Μια ξαδέρφη μια πολύ καλής φίλης που πήδαγε ο Κωστόπουλος έψαχνε δουλειά. Την πήραν καθαρίστρια λοιπόν στο Ε ΤΟΥ-ΒΟΥ με τον όρο Καρβέλας-Βίσση να μπουν επιτροπή. Στην αρχή η διοίκηση του σταθμού ήθελε και την κόρη στην επιτροπή (δεν ζήταγαν και πολλά για το ψυχικό που θα τους έκαναν) αλλά τελικά υποχώρησαν με τον όρο η ξαδέρφη καθαρίστρια΄, να συμμετέχει ως ένθερμο κοινό στα Live φέρνοντας και 50 άτομα από τον κύκλο της. :headbaning2: :headbaning2: :headbaning2:

1ο δεν σε ειπα χαζο... ειπα οτι κανεις τον χαζο... διαβαζεις τα πραγματα λαθος.... θα στο πω με παραδειγμα για να το καταλαβεις. ο Κωστας ηταν μαζι με αλους 100 για μια θεση στο παιχνιδι... το καναλι εμαθε οτι εχει σχεσεις με τον μανατζερ του μαζονακι.. οποτε εκαναν την προταση στον Κωστα πως αν μεσολαβησει να ερθει ο μαζονακης στο χ φακτορ θα εχει μια θεση στο παιχνιδι και ευνοηκη μεταχειριση..

με τον ορο μεσολαβησει = ( ο μανατζερ φιλος συναιργατης του κωστα να κανει τον μαζονακη να δεχτει την προσφορα του σκαι...  αμοιβη)

ξαναλεω ο καθενας πιστευει οτι θελει. εγω αυτο ξερω και εχω λογο που το πιστευω..

johny cunt

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Σεπ 2014
Κριτικές
15
Like
1.050
Πόντοι
1.016

τυπε οπως σου ειπα τους ξερω χρονια και αυτον και την αδερφη του και τον μανατζερ
περα απο το οτι τραβηχτηκε απο το μαλλι να μπει -οπως ολοι- κανενα deal για τελικο δεν εχει γινει..
αν τους γνωριζεις οπως λες τους εκθετεις με ανακριβειες
ελεος δηλαδη τον τρωγανε τα αρχιδια του τον Μαζωνακη για τον μαναβη  :S

giatioxi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2016
Κριτικές
1
Like
355
Πόντοι
186
Πριν λίγες μέρες, ο παίκτης των Μαχητών, Ορέστης Τσανγκ, δημοσίευσε στα social media του βίντεο όπου οδηγεί συρμό του ηλεκτρικού σιδηροδρόμου. «Καλησπέρα σας, σε λίγο φθάνουμε στην Κηφισιά, δέστε τις ζώνες σας, όλα καλά! Είμαστε στον συρμό από Πειραιά προς Κηφισιά και σας περιμένω όλους»

Οι αντιδράσεις ήταν σφοδρές, καθώς τέθηκε ζήτημα ασφάλειας του επιβατικού κοινού. Η αντίδραση υπήρξε άμεση από τη ΣΤΑΣΥ, η οποία έθεσε σε διαθεσιμότητα, την οδηγό που επέτρεψε στον πρώην παίκτη του Survivor να μπει στη θέση του οδηγού, ενώ έχουν τεθεί σε εφαρμογή οι διαδικασίες για την πειθαρχική της δίωξη.

:jerking:

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.484
Πόντοι
24.596
Πριν λίγες μέρες, ο παίκτης των Μαχητών, Ορέστης Τσανγκ, δημοσίευσε στα social media του βίντεο όπου οδηγεί συρμό του ηλεκτρικού σιδηροδρόμου. «Καλησπέρα σας, σε λίγο φθάνουμε στην Κηφισιά, δέστε τις ζώνες σας, όλα καλά! Είμαστε στον συρμό από Πειραιά προς Κηφισιά και σας περιμένω όλους»

Οι αντιδράσεις ήταν σφοδρές, καθώς τέθηκε ζήτημα ασφάλειας του επιβατικού κοινού. Η αντίδραση υπήρξε άμεση από τη ΣΤΑΣΥ, η οποία έθεσε σε διαθεσιμότητα, την οδηγό που επέτρεψε στον πρώην παίκτη του Survivor να μπει στη θέση του οδηγού, ενώ έχουν τεθεί σε εφαρμογή οι διαδικασίες για την πειθαρχική της δίωξη.

κατι ακουγεται και για υπερατλαντικες πτησεις τυπε :zombie: :zombie: :zombie: :S :S :S

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.484
Πόντοι
24.596
γαμημενη αβυζη πουτανα,σιχαμενη dyκe,διποδο σκουληκι, :takethis: :takethis: :takethis: :takethis: :birdman: :birdman: :birdman: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :takethis: :takethis: :takethis: :takethis: :takethis: :birdman: :birdman: :rockon: :rockon: :rockon: :headbaning1: :vomit: :vomit: :headbaning1: :rockon: :takethis: :takethis: :takethis: :takethis: :takethis: :takethis: :takethis: :takethis: :vomit: :vomit: :takethis: :takethis: :takethis: :takethis: πατσαουρι-ε πατσαουρι :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
βγήκαν προτεινόμενοι μπο , χρα , και ευριδίκη έτσι ?

είμαι 100% σίγουρος ότι η τελευταία σε δημοφιλία είναι η άβυζη
αλλά επειδή δεν θα είχε νόημα το παιχνίδι αν έφευγε , με την έννοια
ότι η Σάρα δεν θα έπαιζε επειδή δεν θα είχε αντίπαλο ...τότε προφανώς διώξανε τον μπο

γι'αυτό ακριβώς δεν δημοσιοποιήσανε τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας για τον πιο δημοφιλή παιχτη

spyvar

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Like
165
Πόντοι
16

Το έχουμε πει χιλιάδες και βάλε φορές:
Σε τούτη εδώ την χώρα ο "διάσημος", αναγνωρίσιμος καλύτερα, είναι επάγγελμα και προσόν.
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

giatioxi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2016
Κριτικές
1
Like
355
Πόντοι
186

Stories