ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.258
- Πόντοι
- 7.786
ο χραν και ο μπο
εσυ πως το ξερεις αυτο ρε τυπε?φιλε ο Κωστας το εχω πει και πισω... εδωσε μαζο στον σκαι για να μπει και να παει και στανταρ τελικο...
ο Μαριος δεν ξερω ποιον εχει.
εσυ πως το ξερεις αυτο ρε τυπε?
σε ρωτησα και πιο πισω
και εγω τους γνωριζω φιλεξερω τον Κωστα φιλε. και ξερω και τον συναιτερο του που ειναι ο μανατζερ του μαζο
φιλε ο Κωστας το εχω πει και πισω... εδωσε μαζο στον σκαι για να μπει και να παει και στανταρ τελικο...
και εγω τους γνωριζω φιλε
και ουτε καν τον κανονισαν για τελικο
αλλο πως μπηκε μεσα και αλλο οτι στηθηκε για τελικο
τι να σου πω ρε φιλε μου ρωτα τον οταν βγει. εγω αυτο ξερω οτι για να μπει του ειπαν να παει ο μαζο στο χ φακτορ και οτι στανταρ θα τον σπρωξουν για τελικο. αν και δεν χρειαστηκε να κανουν μαμουνιες.
για τον φιλο που λεει οτι ο μαζο κανει τον πανελιστα για να παει ο κωστας στο σερβαιβορ... ειπα οτι ο μανατζερ του μαζο ειναι φιλος και συναιργατης του Κωστα. ο μανατζερ απλα εκανε την δουλιτσα του και του ειπε οτι η καλυτερη δουλεια ειναι το χ φακτορ. και δεν ειναι πανελιστας ειναι το πρωτο ονομα απο του κριτες... το τι θες να πιστευεις ειναι δικο σου θεμα.
φιλε ο Κωστας το εχω πει και πισω... εδωσε μαζο στον σκαι για να μπει και να παει και στανταρ τελικο...
Τώρα το αλλάζεις. Γιατί στο προηγούμενο ποστ σου έγραψες ότι ο μισθοφλώρος-μανάβης μπήκε επειδή έδωσε μαζό στον Σκάι![]()
To να γίνεσαι κριτής σε talent show όπου την σημερινή εποχή βγάζουν νικητές που εξαφανίζονται, τουτέστιν κανείς δεν ασχολείται μετά μαζί τους δεν το λες και επιτυχία. Τώρα μαζί με τον Μπάμπη μεγάλα ονόματα είναι. Η Τάμτα μένει στην επφάνεια είτε με την Eurovision είτε με τον αδερφότης το κλεφτρόνι. Τον 4ο ούτε που τον ξέρω. Το Voice είχε μακράν ανώτερη επιτροπή.
φιλε κανεις τον χαζο... δεν αλλαξα κατι.. σου ειπα οτι ο ορος για να μπει ηταν να ερθει ο μαζονακης στο χ φακτορ και αυτο για να γινει επρεπε απλα ο μανατζερ που ειναι φιλος και συναιτερος του κωστα να βαλει το χερακι του.... που ειδες την αλλαγη?? ο μαζονακης φιλε μετα τον βερτη κανει τους μεγαλητερους τζιρους στα μπουζουκομαγαζα.... δεν ξερω τι κανει το χ φακτορ και το βοις δεν τα βλεπω καν...
Το ποιος είναι χαζός φαίνεται από αυτά που πιστεύει. Συμφωνώ ο Μαζο ακόμα σαν όνομα κρατάει και μαζεύει κόσμο. Για 1η φορά συμμετέχει σε εκπομπή στην TV και ο όρος για να συμμετάσχει ήταν να πάρει o Skai τον Κώστα τον μανάβη στο survivor ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αυτό θα είχε βάση αν μιλάγαμε ότι έφερε στο παιχνίδι κάποιον διάσημο. Θα κάτσει ο Μαζο να ασχοληθεί και να στηρίξει τα επαγγελματικά του για έναν άγνωστο γλίτσα ? Ήμαρθων που έλεγε και ο Γεωργίου.
Μήπως ξέρεις Καρβέλας-Βίσση τον λόγο που είπαν το ΝΑΙ στον Μένιο ? Θα στον πω εγώ. Μια ξαδέρφη μια πολύ καλής φίλης που πήδαγε ο Κωστόπουλος έψαχνε δουλειά. Την πήραν καθαρίστρια λοιπόν στο Ε ΤΟΥ-ΒΟΥ με τον όρο Καρβέλας-Βίσση να μπουν επιτροπή. Στην αρχή η διοίκηση του σταθμού ήθελε και την κόρη στην επιτροπή (δεν ζήταγαν και πολλά για το ψυχικό που θα τους έκαναν) αλλά τελικά υποχώρησαν με τον όρο η ξαδέρφη καθαρίστρια΄, να συμμετέχει ως ένθερμο κοινό στα Live φέρνοντας και 50 άτομα από τον κύκλο της.![]()
![]()
![]()
τυπε οπως σου ειπα τους ξερω χρονια και αυτον και την αδερφη του και τον μανατζερτι να σου πω ρε φιλε μου ρωτα τον οταν βγει. εγω αυτο ξερω οτι για να μπει του ειπαν να παει ο μαζο στο χ φακτορ και οτι στανταρ θα τον σπρωξουν για τελικο. αν και δεν χρειαστηκε να κανουν μαμουνιες.
για τον φιλο που λεει οτι ο μαζο κανει τον πανελιστα για να παει ο κωστας στο σερβαιβορ... ειπα οτι ο μανατζερ του μαζο ειναι φιλος και συναιργατης του Κωστα. ο μανατζερ απλα εκανε την δουλιτσα του και του ειπε οτι η καλυτερη δουλεια ειναι το χ φακτορ. και δεν ειναι πανελιστας ειναι το πρωτο ονομα απο του κριτες... το τι θες να πιστευεις ειναι δικο σου θεμα.
κατι ακουγεται και για υπερατλαντικες πτησεις τυπεΠριν λίγες μέρες, ο παίκτης των Μαχητών, Ορέστης Τσανγκ, δημοσίευσε στα social media του βίντεο όπου οδηγεί συρμό του ηλεκτρικού σιδηροδρόμου. «Καλησπέρα σας, σε λίγο φθάνουμε στην Κηφισιά, δέστε τις ζώνες σας, όλα καλά! Είμαστε στον συρμό από Πειραιά προς Κηφισιά και σας περιμένω όλους»
Οι αντιδράσεις ήταν σφοδρές, καθώς τέθηκε ζήτημα ασφάλειας του επιβατικού κοινού. Η αντίδραση υπήρξε άμεση από τη ΣΤΑΣΥ, η οποία έθεσε σε διαθεσιμότητα, την οδηγό που επέτρεψε στον πρώην παίκτη του Survivor να μπει στη θέση του οδηγού, ενώ έχουν τεθεί σε εφαρμογή οι διαδικασίες για την πειθαρχική της δίωξη.
Το έχουμε πει χιλιάδες και βάλε φορές:Πριν λίγες μέρες, ο παίκτης των Μαχητών, Ορέστης Τσανγκ, δημοσίευσε στα social media του βίντεο όπου οδηγεί συρμό του ηλεκτρικού σιδηροδρόμου. «Καλησπέρα σας, σε λίγο φθάνουμε στην Κηφισιά, δέστε τις ζώνες σας, όλα καλά! Είμαστε στον συρμό από Πειραιά προς Κηφισιά και σας περιμένω όλους»
Οι αντιδράσεις ήταν σφοδρές, καθώς τέθηκε ζήτημα ασφάλειας του επιβατικού κοινού. Η αντίδραση υπήρξε άμεση από τη ΣΤΑΣΥ, η οποία έθεσε σε διαθεσιμότητα, την οδηγό που επέτρεψε στον πρώην παίκτη του Survivor να μπει στη θέση του οδηγού, ενώ έχουν τεθεί σε εφαρμογή οι διαδικασίες για την πειθαρχική της δίωξη.
γαμημενη αβυζη πουτανα,σιχαμενη dyκe,διποδο σκουληκι,![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()