Νέα

Survivor Ελλάδα 2017

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duke Nukem
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ποιος θα ειναι ο μεγαλος νικητης;

• Αγγελοπουλος

Ψήφοι: 2 100,0%
  • Μαριος Πριαμος

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Παναρας ο μονος που γουσταρουμε!

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.298
Πόντοι
5.506

Ηταν πολυ ωραια στο υπογειο...περασαμε πολυ ομορφα...τα παιδια ηταν πολυ καλα...μακαρι να το ξανακανουμε... Gay

kwstasgreen13

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Είναι η σειρα των μαχητών να νικήσουν μια μια παει απ οτι φαίνεται

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.313
Πόντοι
5.006
δεν μας  τα λεει καλα η μιλφαρα... :S

«Δεν φοβάμαι να μιλήσω αρνητικά για τον Ντάνο. Αν ήθελα να πω κάτι αρνητικό, θα το έλεγα. Ο πιο παρεξηγημένος νομίζω ότι είναι ο Στέλιος, αρχικά ήταν και ο Πάνος, που τον είχαν πάρει λίγο μονότερμα. Αυτοί οι δύο νομίζω. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος νομίζω ότι είναι υπερεκτιμημένος και θέλω να στο δικαιολογήσω. Αθλητικά είναι υπερεκτιμημένος. Αν τον παρατηρήσεις, τον πρώτο γύρο τον έβγαζε δυνατά, στον δεύτερο έπεφτε. Ο Μάριος έχει ψυχή, είτε είχε πυρετό, είτε πόναγε, έτρεχε σταθερά με τον ίδιο ρυθμό. Ο Μάριος θα έπρεπε να είναι πολύ πιο υπερτιμημένος από τον Γιώργο Αγγελόπουλο. Τυχαίνει, όμως, ο κόσμος να βλέπει τον Γιώργο διαφορετικά», είπε η Ειρήνη Κολιδα.

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.484
Πόντοι
24.596
Ηταν πολυ ωραια στο υπογειο...περασαμε πολυ ομορφα...τα παιδια ηταν πολυ καλα...μακαρι να το ξανακανουμε... Gay
για πες λεπτομερεις τυπε.και καλα οτι δεν ημουν και γω κατω :S :S :S

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.466
Πόντοι
786
δεν μας  τα λεει καλα η μιλφαρα... :S

Για κανά φόρεμα αεράτο και βόλτα στα μπουζούκια μια χαρά μιλφάρα είναι. Κατά τα αλλά, για την ηλικία της δεν είναι καθόλου καλή η μαλακία της. Πολύ αντιδραστική χωρίς λόγο και νόημα.

giatioxi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2016
Κριτικές
1
Like
355
Πόντοι
186

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.479
Πόντοι
366
Παπαρια μαντολες! Μονο και μονο απο τα στατιστικά των νικών του Ντανου, καταρριπτεται αυτο που λεει.

Και ως γυμναστρια θα επρεπε να ειναι σε θεση αντιληφθει οτι ο Ντανος είναι πιο ολοκληρωμενος αθλητικα απο τον Μαριο (ο οποιος εχει ΜΟΝΟ ταχυτητα και υστερει σε δυναμη).

Αλλη μια κομπλεξο που νομιζει οτι τα ξερει ολα, εχοντας τσακωθει πρωτα απ ολα με τη λογικη (εχει πει κατα καιρους κι αλλες μλκ).

Κακα τα ψεματα, αλλα τελικα απ ολες τις βιολες που μαζεψανε, οι πιο αξιοπρεπεις, χωρις κακια, και σχετικα μετρημενες, αποδεικνυονται η Σαρα και η βατραχοματα.

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.828
Πόντοι
2.646
δεν μας  τα λεει καλα η μιλφαρα... :S

«Δεν φοβάμαι να μιλήσω αρνητικά για τον Ντάνο. Αν ήθελα να πω κάτι αρνητικό, θα το έλεγα. Ο πιο παρεξηγημένος νομίζω ότι είναι ο Στέλιος, αρχικά ήταν και ο Πάνος, που τον είχαν πάρει λίγο μονότερμα. Αυτοί οι δύο νομίζω. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος νομίζω ότι είναι υπερεκτιμημένος και θέλω να στο δικαιολογήσω. Αθλητικά είναι υπερεκτιμημένος. Αν τον παρατηρήσεις, τον πρώτο γύρο τον έβγαζε δυνατά, στον δεύτερο έπεφτε. Ο Μάριος έχει ψυχή, είτε είχε πυρετό, είτε πόναγε, έτρεχε σταθερά με τον ίδιο ρυθμό. Ο Μάριος θα έπρεπε να είναι πολύ πιο υπερτιμημένος από τον Γιώργο Αγγελόπουλο. Τυχαίνει, όμως, ο κόσμος να βλέπει τον Γιώργο διαφορετικά», είπε η Ειρήνη Κολιδα.
Πουτανογρια... :heavymetalbig: :heavymetalbig:
τις  :pipa1: :pipa1: αντί να τις λένε,τις κάνουνε

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
35.992
Πόντοι
5.006
Παπαρια μαντολες! Μονο και μονο απο τα στατιστικά των νικών του Ντανου, καταρριπτεται αυτο που λεει.

Και ως γυμναστρια θα επρεπε να ειναι σε θεση αντιληφθει οτι ο Ντανος είναι πιο ολοκληρωμενος αθλητικα απο τον Μαριο (ο οποιος εχει ΜΟΝΟ ταχυτητα και υστερει σε δυναμη).

Αλλη μια κομπλεξο που νομιζει οτι τα ξερει ολα, εχοντας τσακωθει πρωτα απ ολα με τη λογικη (εχει πει κατα καιρους κι αλλες μλκ).

Κακα τα ψεματα, αλλα τελικα απ ολες τις βιολες που μαζεψανε, οι πιο αξιοπρεπεις, χωρις κακια, και σχετικα μετρημενες, αποδεικνυονται η Σαρα και η βατραχοματα.
:hi: :rockon: :cool2:

Άκης012345

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2015
Like
29
Πόντοι
16
Τύπε, εσένα δε σε έχει στη λίστα: troumpakis γράφει. :S :S

:thumbsup: Και σχετικά με το τελευταίο κομμάτι θα έλεγα περισσότερο η Σάρα.

Επισκέπτης
Τυποι η Μιλφαρα ειχε πρωτοστατησει για να φανε τον ψυχακια και τη τσουζει που αυτη τωρα κανει πεοληχιες σε δημοσιες τουαλετες και ο ψυχακιας ακλονητο φαβορι...στο μεταξυ κυκλοφορει σποιλερια οτι εχει γινει ηδη αποχωρηση ενος ακομη παιχτη και αμεσως μετα ξεκιναει το ατομικο κομματι.

Άκης012345

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2015
Like
29
Πόντοι
16
Έχουμε φτάσει στο σημείο που αν ένας άνθρωπος χαμογελάει και δε συμμετέχει σε ίντριγκες να θεωρείται χαζός.
Τέτοια κοινωνία είμαστε.
:jerking:
Τύπε, δεν τη θεωρώ χαζή. Αντίθετα τη συμπαθώ πολύ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom