King of the Island
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2017
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
για τον πούτσο φαίνεται το αγώνισμα αύριο
Κι εγω την Λαουρα θα διαλεγα τυπε αν ημουν στη θεση του. Απλως δεν ειμαι βεβαιος αν θα επαιρνα και τον Χρανιωτη ή θα επαιρνα την Ευρυδικη.Να ναι καλά ο πυρφόρος :S :S :S
ε τότε η βαρυκεντρική (Tienstra) μέθοδος οπισθοτομίας δεν εφαρμόζεται σωστά, δες λίγο εδω
http://[URL unfurl="true"]www.ipet.gr/digitech2/images/digitech_images/mf1.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
μα στα μαθηματικη ειχα μεινει..και το πανεπιστημιο εφταα τελευταιο εξαμηνο λιγο πριν την ορκομωσια για να παρω μαθηματικα και αυτο με δωρακια στη καθηγητρια σκουπακια -μπλεντερ και κολωνια--αθανατα χρονια βουλγαριας
τύπε πρόσεχε τι λες, μια χαρά νερό έχει, έχει βόρειο πόλο με πάγους σαν το δικό μας
Και ο κλασσικος μουνακιας καραγκιοζης εδωσε τη δυνατοτητα στη πατσαβουρα να φαει μην τυχον και χασει κανενα γραμμαριο και παθει αλλεργικο σοκ...![]()
μαν το θεμα ειναι οτι χωρις ατμοσφαιρα το νερο εκει και να υγροποιηθει ο παγος δεν μπορει ν α διατηρηθει λογω ατμοσφαιραςΤυπε Μου...Λογικα Γιατι Μαθαινουμε Μονο Οσα Θελουν...Αν Ειχε Παγο...
Θα Ειχε Και Νερο Γιατι Η Γενικη Θερμοκρασια Της Επιφάνειας Του Ειναι 186 K - 293 K !!!
Απο Οσα Εχουμε Μαθει Αν Τυχον Ειχε Νερο Θα Μπορουσαμε Να Το Διασπασουμε Και Να Βρεθει Το
Οξυγονο Για Να Τον Κανει Κατοικισιμο !! (Μπορει & Να Το Εχουν Κανει Ηδη...Αλλα Εμενα Το Σκεπτικο Μου
Πάει Με Οσα Γνωριζουμε Και Οχι Με Αυτα Που Δεν Γνωριζουμε !)
Τυπε Μου...Λογικα Γιατι Μαθαινουμε Μονο Οσα Θελουν...Αν Ειχε Παγο...
Θα Ειχε Και Νερο Γιατι Η Γενικη Θερμοκρασια Της Επιφάνειας Του Ειναι 186 K - 293 K !!!
Απο Οσα Εχουμε Μαθει Αν Τυχον Ειχε Νερο Θα Μπορουσαμε Να Το Διασπασουμε Και Να Βρεθει Το
Οξυγονο Για Να Τον Κανει Κατοικισιμο !! (Μπορει & Να Το Εχουν Κανει Ηδη...Αλλα Εμενα Το Σκεπτικο Μου
Πάει Με Οσα Γνωριζουμε Και Οχι Με Αυτα Που Δεν Γνωριζουμε !)
μαν το θεμα ειναι οτι χωρις ατμοσφαιρα το νερο εκει και να υγροποιηθει ο παγος δεν μπορει ν α διατηρηθει λογω ατμοσφαιρας
το ερωτημα που πλαναται για τον αρη αν πρωτα αλειωθηκε η ατμοσφαιρα και ετσι το νερο παγωσε που ειναι και η θεωρια που στεκει
Είναι λίγο τύπε και ο Αρης δεν έχει αρκετή βαρύτητα για να συγκρατήσει σοβαρή ατμόσφαιρα. Γνωρίζουμε αρκετά για τον Αρη.
Το Διορθωσα Τυπε Αλλα Προλαβες Και Απαντησες !!! ;)![]()