Τον Παυλόπουλο μού θυμισε τύπε, που ελεγε οτι ευτυχως συγκρατηθηκε οταν εριξε ο Κασιδιαρης το νερο στα μουτρα της Δουρου και δεν σηκωθηκε απο την θεση του, γιατι θα γινοταν χαμός.
δε λες παλι καλα που συγκρατηθηκε και δεν ανοιξε καμια βεντετα??? δε παιζει με κατι τετοια ο Παυλοπουλος θα μπορουσε να τον ειχε μπουγελωσει κι αυτος τον Κασιδιαρη χααχαχαχαχα
Μια απορια εχω. Το υψος ενος βουνου, μετραται απο την επιφανεια της θαλασσας. Στον Αρη ομως δεν εχει θαλασσα. Αρα πώς μετραμε το υψος ενος βουνου? Απο πού?
Μια απορια εχω. Το υψος ενος βουνου, μετραται απο την επιφανεια της θαλασσας. Στον Αρη ομως δεν εχει θαλασσα. Αρα πώς μετραμε το υψος ενος βουνου? Απο πού?
ασφαλως και απο το χαμηλοτερο σημειο του πλανητη--δλδ αν η γη δεν ειχε θαλασσα τοτε το εβερεστ θα ειχε υψος 8948 συν 11000 ο τφρος των μαρριανων αρα σνολικο υψος 20000 μετρα
Τον Παυλόπουλο μού θυμισε τύπε, που ελεγε οτι ευτυχως συγκρατηθηκε οταν εριξε ο Κασιδιαρης το νερο στα μουτρα της Δουρου και δεν σηκωθηκε απο την θεση του, γιατι θα γινοταν χαμός.