Νέα

Survivor Ελλάδα 2017

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duke Nukem
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Ποιος θα ειναι ο μεγαλος νικητης;

• Αγγελοπουλος

Ψήφοι: 2 100,0%
  • Μαριος Πριαμος

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Παναρας ο μονος που γουσταρουμε!

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606
η παπαδοπουλου  και ο χανταπακης κανανε πολεμο  και καταστραφηκαν  και  η δυο θα μπορουσαν να παραμεινουν στο παιχνιδι  αν εστελναν  την ειρηνη  στους μαχητες και οχι σπαλιαρα

Τυπε εισαι το ιδιο σιγουρος οτι εφυγε η Παπαδοπουλου οσο ησουνα οτι θα μεινει και ο Χανταμπακης  :think: :grin: :S :S :S

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
αν επαθε  ψυχωλογικα  θα φυγει και  δεν αντεχει  αλλο  ο χρανιωτης  δεν ελεγε οτι προσπαθει να την βοηθησει   δεν ειναι κατι σιγουρο αλλα για να το λενε δημοσιογραφοι  μπορει να αληθευει

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
δεν θα  επρεπε το κοινο να ψηφιζει  διοτι  δεν ψηφιζει με σωστη κριση    θα επρεπε να μετραει και  το αγωνιστικο κομματι 

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.370
Πόντοι
4.746
H Ει.Μαστουροπουλου μπορει να επαθε στερητικο συνδρομο,κ μεσα απο
την νταγκλα της,αρxισε να βλεπει τους Ανεμομυλους για Γιγαντες.Οπως κ να xει
ηταν κινηση ματ,με τον Αρλεκινο xιμπατzακη.. Μενει να δουμε πως θα αντιδρασουν τωρα
οι υπολοιποι.. Λ.Λουκα -Χ.Flik -Μπρουτο.Β -Μογγολα.Ε & -Κατσαρολας.Κ  :sunglasses:

iuakoya

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2015
Like
24.294

Jigsaw24

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2013
Like
736
Πόντοι
96
Ενα Πραγμα ΔΕΝ Καταλαβαινω...   :think:

Ο Χανταπουστρακης Εχει Παρει Τον Πουλο 2 Μερες Απο Το Survivor !!!
Δεν Εχει Ανοιξει Τα Social Του Να Δει Πόσο Τον "Αγαπαεί" Ο Κόσμος  ??
Και Αν Τα Ειδε Γιατι Δεν Τα Κλειδωσε ? Αλλα Ακομα Και Σημερα Συνεχιζουν Να Τον Βριζουν Γραφοντας Διαφορα !!!

Ποιος Ξερει Τι Στον "Πουτσο" Γινετε ? Λετε Μετα Το Πακα Να Τον Ξαναδουμε Σαν Φαντη Πουστρονι Μπροστα Μας ?

(ΑΝ Ισχυουν Αυτα Που Γραφουν Για Την Παπαδοπουλου...Δεν Το Βλεπω Απιθανο Να Τον Ξαναφαμε Στη Μαπα) !!!

Τελειως Πουστοκαναλο Ο Σκαι & Η Παραγωγη Του Παιχνιδιου !

Σαν Το Αφεντικο Τους Τον   :piss:  Καραφλοπουστα !

Εκτός και αν τα είδε και ετοιμάζει κάτι άλλο...  :S :S

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
ναι αυτο διοτι ο χανταπακης στα αγωνισματα  ηταν ανωτερος απο χρανιωτη 

kinky_boy

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2015
Κριτικές
4
Like
44
Πόντοι
1
Τυπε εισαι το ιδιο σιγουρος οτι εφυγε η Παπαδοπουλου οσο ησουνα οτι θα μεινει και ο Χανταμπακης  :think: :grin: :S :S :S
Η Παπαδοπούλου αποχώρησε, οριστικά και αμετάκλητα. Χαράς τα ευαγγέλια για Χούτο, Βαλαβάνη και σία.

OP
OP
Duke Nukem

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Ο Χανταμπακης τωρα που ξαναμπηκε θα ξεφτιλισει αγρια τον Αγγελοπουλο

kinky_boy

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2015
Κριτικές
4
Like
44
Πόντοι
1
Στο είπε και σενα η νοσοκόμα φίλη του master21;
Δεν ξέρω σε ποια αναφέρεσαι φίλε. Το ξέρω από τρίτη πηγή (φίλος μου γνωρίζει άτομο στην παραγωγή) που μέχρι σήμερα έχει βγει ότι μου έχει πει. Δεν στηρίζομαι στα διάφορα sites που 90% λένε μπούρδες.
Αν δεν επαληθευθεί, κράξε με ελεύθερα.

albertontino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2016
Κριτικές
8
Like
489
Πόντοι
306
Δεν ξέρω σε ποια αναφέρεσαι φίλε. Το ξέρω από τρίτη πηγή (φίλος μου γνωρίζει άτομο στην παραγωγή) που μέχρι σήμερα έχει βγει ότι μου έχει πει. Δεν στηρίζομαι στα διάφορα sites που 90% λένε μπούρδες.
οκ εδω θα ειμαστε εγω φιλε θα σε κραξω αμα μεινει...

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.221
Πόντοι
5.506

Οκ, απλά κυκλοφορούν δεκάδες (χιλιάδες) σαν και σένα εκεί έξω που έχουν τρίτη πηγή (φίλος μου γνωρίζει άτομο στην παραγωγή) όπως και ο μαστερ21 που φίλη φίλου του νοσοκόμα του μετέφερε "επιβεβαιωμένα" οτι ο Στάθης Ψάλτης είχε πεθάνει.

Το γιατί σπεύδετε να μας "ενημερώσετε" είναι απορίας άξιο.

kinky_boy

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2015
Κριτικές
4
Like
44
Πόντοι
1
Οκ, απλά κυκλοφορούν δεκάδες (χιλιάδες) σαν και σένα εκεί έξω που έχουν τρίτη πηγή (φίλος μου γνωρίζει άτομο στην παραγωγή) όπως και ο μαστερ21 που φίλη φίλου του νοσοκόμα του μετέφερε "επιβεβαιωμένα" οτι ο Στάθης Ψάλτης είχε πεθάνει.

Το γιατί σπεύδετε να μας "ενημερώσετε" είναι απορίας άξιο.
Φίλε όπως σου είπα, το ξέρω από τρίτη πηγή με ότι ρίσκο αυτό συνεπάγεται.
Δεν ξέρω τι έγινε με τον Ψάλτη, κατανοώ ωστόσο ότι η όποια διαρροή ξενερώνει κάποιους (κάποιοι άλλοι πάλι γουστάρουν να τα μαθαίνουν πιο γρήγορα). Ωστόσο, παρότι το γνωρίζω από χθες το βράδυ, το ανέφερα μόλις τώρα σε συνέχεια άλλων ποσταρισμάτων που συζητούσαν το θέμα και αφού έχει γραφτεί σε χιλιάδες σαιτς, κτλ και σίγουρα δεν είμαι εγώ αυτός που σου έκανα την "χαλάστρα".

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom