Νέα

Survivor Ελλάδα 2017

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duke Nukem
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιος θα ειναι ο μεγαλος νικητης;

• Αγγελοπουλος

Ψήφοι: 2 100,0%
  • Μαριος Πριαμος

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Παναρας ο μονος που γουσταρουμε!

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366
στη δουλεια μου οι περισσοτεροι λενε οτι αμα συναντουσαν στο δρομο τον πανο θα τον χτυπουσαν...
επισης καποιοι συμπαθουν ακομα και τον χανταμπακη  :headbang:

παντως η πλειοψηφια περιμενει πως και πως να σπασει η λεπτη κι ευθραυστη ισορροπια που κραταει τους "διασημους"....

omorfoulis

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2007
Like
10
Πόντοι
16
Παντος για τον Πανο οι δυο που εχουν φυγει, Καλλεργη και ανεργος και ξερουν καλυτερα απ ολους τι παιζει εχουν πει καλα λογια.

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366
Παντος για τον Πανο οι δυο που εχουν φυγει, Καλλεργη και ανεργος και ξερουν καλυτερα απ ολους τι παιζει εχουν πει καλα λογια.
ισχυει!

και σε αντιθεση με τον κωστα που τον ξανα-ψηφησε, ο πανος, παρα τις προκλησεις και την εριστηκοτητα του κωστα απενατι του, δεν εδειξε να κραταει κακια και δεν τον ξαναψηφησει...βεβαια ακομα κι αυτο μπορει να ναι στρατηγικη, βασei των ψηφων που επρεπε να δοθουν στη ψηλη για να βγει πρωτη προτεινομενη (τιποτα στην τυχη του) ;)

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606

Πιπες λεει το αρθρο.
Κακα τα ψεμματα η επιτυχια του παιχνιδιου ειναι λογω συμμετοχης των διασημων.
Αν η παραγωγη εβαζε μεσα κομάντος και οι διασημοι δεν σταυρωναν νικη πανω στον μηνα θα ειχανε φυγει μονοι τους για να μην ξεφτιλιστούν περισσοτερο ,επιπλεον ποιος διασημος θα δεχονταν να παει στο survivor2018 αν εβλεπε τι πουτσα τον περιμενει. :think:  :S :S :S

Εγγρ.
23 Φεβ 2017
Like
0
Πόντοι
1
Γιατι ο Πανος λεει συνεχεια οτι οι 35αρηδες και οι σαρανταρηδες ειναι γεροι;

Τι ψάχνεις ρε τύπε. Οι γνωστές πουστιές του Πανάρα.

''Εγώ είμαι μεγάλος, ξέρω ότι δεν θα νικήσω το παιχνίδι, θα χαρώ να το πάρει ένας νέος για να κάνει πράγματα''

και δεν βρίσκεται ένας χριστιανός να του πει ''και εσύ ρε καράφλα γιατί μπήκες στο παιχνίδι μετά? για την εμπειρία?''

:jerking: :jerking: :jerking:

Punteras

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2016
Like
15
Πόντοι
1
Πιπες λεει το αρθρο.
Κακα τα ψεμματα η επιτυχια του παιχνιδιου ειναι λογω συμμετοχης των διασημων.
Αν η παραγωγη εβαζε μεσα κομάντος και οι διασημοι δεν σταυρωναν νικη πανω στον μηνα θα ειχανε φυγει μονοι τους για να μην ξεφτιλιστούν περισσοτερο ,επιπλεον ποιος διασημος θα δεχονταν να παει στο survivor2018 αν εβλεπε τι πουτσα τον περιμενει. :think:  :S :S :S

Συμφωνώ. Μαζί σου όχι με το άρθρο.

alexcord80

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2016
Like
25
Πόντοι
16

''Εγώ είμαι μεγάλος, ξέρω ότι δεν θα νικήσω το παιχνίδι, θα χαρώ να το πάρει ένας νέος για να κάνει πράγματα''

και δεν βρίσκεται ένας χριστιανός να του πει ''και εσύ ρε καράφλα γιατί μπήκες στο παιχνίδι μετά? για την εμπειρία?''

ΘΑ ΣΕΒΕΣΑΙ

Punteras

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2016
Like
15
Πόντοι
1

εντάξει, μοιράζονται και τις πρωτεΐνες τους τα παιδιά άνετα.έχουν πρόγραμμα :jerking:

1. Κάποιος να πει και στη μια και στην άλλη ότι δεν είναι το κέντρο του κόσμου. Ειδικά σε αυτήν που έκανε 8λεπτο βίντεο για να μας λέει για τον γκόμενο της, τον πιο γιοτά παίχτη του survivor κατ' αναλογία σώματος, λες και είναι ο Σάκης.

2. Μια του κλεφτη δυο του κλέφτη. Του παιδιού φαίνεται του αρέσουν οι μεγάλες κλειτορίδες.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.277
Πόντοι
5.006

ειχε πει οτι καλυτερα να προχωρησει η ελισαβετ που ειναι νεο κοριτσι και μοντελο και θα την βοηθησει στην καριερα της ενω αυτος ειναι μεγαλος ηλικιακα....και τελικα την ψηφισε να φυγει  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Εγγρ.
23 Φεβ 2017
Like
0
Πόντοι
1

Δεν ξέρω άμα είναι αλήθεια αυτό που λέει ο Νίτρο, αλλά αρχίδια στομαχική διαταραχή είχε. Εγώ ξέρω ότι όταν σε πονάει το στομάχι και σε έχει πάει αίμα, όχι μπέργκερ και χοτ ντογκ δεν τρως αλλά ούτε νερό δεν θέλεις να πίνεις γιατί πας καρφί για την τουαλέτα. Τουλάχιστον έτσι γίνεται όταν είσαι τόσο σοβαρά όσο μας έλεγε αυτή εχθές.

ειχε πει οτι καλυτερα να προχωρησει η ελισαβετ που ειναι νεο κοριτσι και μοντελο και θα την βοηθησει στην καριερα της ενω αυτος ειναι μεγαλος ηλικιακα....και τελικα την ψηφισε να φυγει  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Ο ορισμός του διπρόσωπου. Άλλα λέει μπροστά άλλα πάει και κάνει από πίσω.

Είπαμε ο καράφλας παίζει Π-Ο-Υ-Σ-Τ-Ι-Κ-Α.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom