troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 28.980
- Πόντοι
- 5.506
Του φύγε ο κώλος του Ηλία και ο Παπαρούνας του παίρνει το νερό από τα χέρια...
Του φύγε ο κώλος του Ηλία και ο Παπαρούνας του παίρνει το νερό από τα χέρια...
Δεν εχει στοχο τυπε,απλα ριχνει οπου να ειναι το ιδιο και η Καρολινα., η Αννα Μαρια συμαδευει για αυτο ειναι σταθερη σε αποδοση απο την αρχη του παιχνιδιου., και η χορευτρια ειναι καλη και δε ριχνει τυφλά.Διώξτε την κουλη την Πλοίαρχο!
Άχρηστη εντελώς!
Συμφωνώ, εάν η Καρολίνα είχε στόχο θα είχε 80% ποσοστό νικών γιατί στο αθλητικό κοματι.....κανει πλακα. Φαίνεται ότι δεν το έχει από τον τρόπο που ρίχνει. Ενώ το καβλακι η χορεύτρια στοχεύει κανονικά όπως και η κατσαρίδα. Το χόμπιτ η ποιο τραγική από όλες, τελείως στην τύχη οι ποιο πολλεςβολες.Δεν εχει στοχο τυπε,απλα ριχνει οπου να ειναι το ιδιο και η Καρολινα., η Αννα Μαρια συμαδευει για αυτο ειναι σταθερη σε αποδοση απο την αρχη του παιχνιδιου., και η χορευτρια ειναι καλη και δε ριχνει τυφλά.
ναι αλλά στο συμβούλιο θα δούμε στρογγυλές σκούρες θηλές ρε φίλε.Διώξτε την κουλη την Πλοίαρχο!
Άχρηστη εντελώς!
Μιαουυυυυυυυυυυυ ρε νιαμου!!!!
Εδω τυπαρα μου....ηρθα να σκουπιδιασω χωρις αυριο!Που εισαι τυπαρα μου ?
Θα παρει πουλο ο βασιλιας ρε νιμου;
Εχει κληθει σε ταινια απο bollywood να πρωταγωνιστησει σε υπερπαραγωγη .... Θα παιξει τον αιληνα ινδοπακι μετα απο παροτρυνση του μελους συναγωνιστη Νασου Αθανασιαδη που τον μανατζαρει.....Εδω τυπαρα μου....ηρθα να σκουπιδιασω χωρις αυριο!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Θα παρει πουλο ο βασιλιας ρε νιμου;
Τραγική επιλογή . Η Καρολίνα με 0/2 προφανώς δεν επέμεινε να το τρέξει αυτή . Χάθηκε καθαρά στο πρώτο σκέλος γιατί η Μπογδάνος πήγε να κάνει την ανατροπή , σχεδόν θα το κέρδιζε τον κοκινομουρητα κοκκινα ναυαγια βαλανε καπτεν ρουφα να σηκωσει σημαια.....βαριοτανε η καργιολινα στα αρχιδια της τους εχει .... τελειωσαν τα σκληρα κ ειναι σε φαση χαλαρωσης....