Νέα

Survival Etv

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nickpie2008
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 154K
  • Ετικέτες
    reality tv
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποια η σκέψη σας για το νεο reality?

• Θα εχει 3.000.000 τηλεθεατές σαν το StarAcademy

Ψήφοι: 55 23,3%
  • Τι μκας ειναι αυτος ο Μενιος

Ψήφοι: 58 24,6%
  • Αντιγραφη φουλ θελουμε το original

Ψήφοι: 41 17,4%
  • Θα μας πρηξουν τ αρχιδ** με τα reality

Ψήφοι: 82 34,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    236

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.323
Πόντοι
5.006
τυπε θετικη η αρνητικη ψηφος ειναι?
μπορει να ειναι θετικη, αλλα μπορει να ειναι και αρνητικη ψηφος τυπε....δεν σημαινει ότι θα γινεται κάθε φορα το ιδιο...αλλα ουτε και σημαινει ότι θα γινεται κάθε φορα κατι διαφορετικο από αυτό που εγινε χθες ή από αυτό που θα γινει την επομενη φορα αν είναι το ιδιο με αυτό που εγινε χθες...γιατι αν αυτό που θα γινει την επομενη φορα δεν είναι το ιδιο με αυτό που εγινε χθες τοτε μπορει να γινεται κάθε φορα κατι διαφορετικο από αυτό που θα γινει την επομενη φορα...δηλαδή, εστω ότι αυτή την φορα εγινε αυτό, αν την επομενη φορα δεν γινει το ιδιο, τοτε σημαινει ότι θα γινει κατι διαφορετικο από εχθες το οποιο όμως μπορει να είναι το ιδιο σε καποια άλλη φορα στο μελλον...αν όμως την επομενη φορα γινει παλι το ιδιο με εχθες, τοτε δεν θα εχουμε κατι διαφορετικο αλλα αυτό δεν σημαινει ότι στο μελλον θα είναι το ιδιο με αυτό που είχαμε χθες...μπορει δηλαδή να εχουμε το ιδιο με το χθεσινο την επομενη φορα, αλλα να εχουμε κατι διαφορετικο στο μελλον, αλλα μπορει και να εχουμε κατι διαφορετικο στην επομενη φορα και κατι ιδιο με το χθεσινο στο μελλον...οποτε θα γινει κατι άλλο στο μελλον σε σχεση με την επομενη φορα αλλα που θα είναι το ιδιο σε σχεση με εχθες...

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.055
Πόντοι
5.506
μπορει να ειναι θετικη, αλλα μπορει να ειναι και αρνητικη ψηφος τυπε....δεν σημαινει ότι θα γινεται κάθε φορα το ιδιο...αλλα ουτε και σημαινει ότι θα γινεται κάθε φορα κατι διαφορετικο από αυτό που εγινε χθες ή από αυτό που θα γινει την επομενη φορα αν είναι το ιδιο με αυτό που εγινε χθες...γιατι αν αυτό που θα γινει την επομενη φορα δεν είναι το ιδιο με αυτό που εγινε χθες τοτε μπορει να γινεται κάθε φορα κατι διαφορετικο από αυτό που θα γινει την επομενη φορα...δηλαδή, εστω ότι αυτή την φορα εγινε αυτό, αν την επομενη φορα δεν γινει το ιδιο, τοτε σημαινει ότι θα γινει κατι διαφορετικο από εχθες το οποιο όμως μπορει να είναι το ιδιο σε καποια άλλη φορα στο μελλον...αν όμως την επομενη φορα γινει παλι το ιδιο με εχθες, τοτε δεν θα εχουμε κατι διαφορετικο αλλα αυτό δεν σημαινει ότι στο μελλον θα είναι το ιδιο με αυτό που είχαμε χθες...μπορει δηλαδή να εχουμε το ιδιο με το χθεσινο την επομενη φορα, αλλα να εχουμε κατι διαφορετικο στο μελλον, αλλα μπορει και να εχουμε κατι διαφορετικο στην επομενη φορα και κατι ιδιο με το χθεσινο στο μελλον...οποτε θα γινει κατι άλλο στο μελλον σε σχεση με την επομενη φορα αλλα που θα είναι το ιδιο σε σχεση με εχθες...
ξεκαθαρισαν τα παντα με δυο γραμμες που εγραψες....
μπραβο ρε τυπε

Επισκέπτης
Παίχτη νερό και αλάτι πρέπει να σταματήσουμε τον ανταγωνισμό και να φτιάξουμε τις ομάδες μας.
Εγώ
Τρούμπας
Μπάροκ
Δεν χωριζόμαστε είμαστε μπραδερίνια. :grouphug:

Ο αλλος ο μαλακας που εχει παντρευτει 40 φορες πουλαει παραμυθα οτι πηγε στο δασος το βραδυ να βρει βατομουρα... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Παίχτη νερό και αλάτι πρέπει να σταματήσουμε τον ανταγωνισμό και να φτιάξουμε τις ομάδες μας.
Εγώ
Τρούμπας
Μπάροκ
Δεν χωριζόμαστε είμαστε μπραδερίνια. :grouphug:

Τυπε τα μιλησαμε τα συμφωνησαμε...Νομαντς τον Οκτωβρη και οριτζιναλ τον Φεβρουαριο.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
Προβλέπω συμπτώματα μανωλάδας αν συνεχίσουν να κλέβουν βατόμουρα απο τα χωράφια των Ηλειέων.  :think:

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.055
Πόντοι
5.506
Τυπε τα μιλησαμε τα συμφωνησαμε...Νομαντς τον Οκτωβρη και οριτζιναλ τον Φεβρουαριο.
τυπε σε ελευθερα πενταλεπτα που θα εχουμε απο το σικρετς μεχρι τον μαιο που θα ειναι ο τελικος θα στηριζουμε αλλα σοου

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
Το σαβουροβαιβαρ έχει αυτοανακγρύξει αρχηγό του τον Αντμιράλ.
Το αναομάντς ποιός θα αναλάβει αρχηγικό ρόλο.
Στο Σαρβάιβαλ πάλι έχει αυτοανακηρυχθεί σατράπης ο Ροπάπι.

Επισκέπτης
Κωστας Σκληρος Ατριχος Καριολης:"Πηγη δικε μου κρυωνες χθες;"
Πηγης Χοντροκαυλης Δεβετζης:"Μου μπηκε η ψωλαρα στο κωλοτρυπιδι τυπε μου!!!"

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
Και είπα θα τους δώσουν κουμτέλ.  :2funny:

Επισκέπτης
Το σαβουροβαιβαρ έχει αυτοανακγρύξει αρχηγό του τον Αντμιράλ.
Το αναομάντς ποιός θα αναλάβει αρχηγικό ρόλο.
Στο Σαρβάιβαλ πάλι έχει αυτοανακηρυχθεί σατράπης ο Ροπάπι.

Στο Νομαντς θα βαλουμε τον Πικερ τυπε...ειναι ο μονος αντιστοιχου βεληνεκους.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.055
Πόντοι
5.506
Κωστας Σκληρος Ατριχος Καριολης:"Πηγη δικε μου κρυωνες χθες;"
Πηγης Χοντροκαυλης Δεβετζης:"Μου μπηκε η ψωλαρα στο κωλοτρυπιδι τυπε μου!!!"
κουβεντες μεσα απο την ζωη τυπε....
αυτο ειναι το σικρετς

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.488
Πόντοι
22.266
ρε μαγκες ..... το slleeping bang μου που εχασα στη κουρουτα το καλοκαιρι--αυτοι τελικα μου το εφαγαν

Επισκέπτης
Ωραια γκομενα η Πωλινα τυποι...ο Τζοκερ θα παθαινε αφυδατωση για παρτη της.

Επισκέπτης
Φυγανε οι μπαλες στη θαλασσα αχαχαχα!!!Θα φωναξουν κανενα λουομενο να τις μαζεψει!!! :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom