Νέα

Sugar babes Thessaloniki

• Μέλος που άνοιξε το νήμα john255
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

john255

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
21
Like
578
Πόντοι
4.240
Καλησπέρα και συγνώμη εάν υπάρχει ήδη το θέμα.

Πριν από δύο χρόνια είχα σχέση με μια φοιτήτρια από Πάτρα και η σχέση μας ήταν ξεκάθαρα sugardaddy-sugar babe . Της πλήρωνα ενοίκιο και κάποια έξτρα και σε αντάλλαγμα βρισκόμασταν που και που.

Που μπορώ να ψάξω κάτι αντίστοιχο; Σε χώρες του εξωτερικού υπάρχουν πολλά sites που αναζητούν sugar daddies εδώ υπάρχει κάτι αντίστοιχο;

protaris4

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2023
Like
922
Πόντοι
86

Πριν από δύο χρόνια είχα σχέση με μια φοιτήτρια από Πάτρα και η σχέση μας ήταν ξεκάθαρα sugardaddy-sugar babe . Της πλήρωνα ενοίκιο και κάποια έξτρα και σε αντάλλαγμα βρισκόμασταν που και που.

Που μπορώ να ψάξω κάτι αντίστοιχο; Σε χώρες του εξωτερικού υπάρχουν πολλά sites που αναζητούν sugar daddies εδώ υπάρχει κάτι αντίστοιχο;
εισαι ο μεγιστος.βοηθας ανημπορες κορασιδες να σπουδασουν

PavlakisTheKid

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2023
Like
2.197
Πόντοι
446

Πάρε leasing καλή κούρσα για κανά πενθήμερο -> πάρκαρε με ανοιχτό παράθυρο έξω από ΑΠΘ για κανά 2ωρο...

GiorgosM145

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
14.485
Πόντοι
2.546
Σε πλατφορμες

Mao-Mao4

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2021
Like
607
Πόντοι
81
Την Πατρινιά πως την τσίμπησες?

OP
OP
john255

john255

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
21
Like
578
Πόντοι
4.240
Την Πατρινιά πως την τσίμπησες?
Όσο παράξενο και εάν σου φανεί μέσω γάμου. Είχα πάει καλεσμένος σε ένα γάμο ήταν κι αυτή εκεί στο ίδιο τραπέζι είπαμε δυο τρια πραγματα και μου είπε ότι είναι φοιτήτρια στη Θεσσαλονίκη εγώ με την γυναίκα μου στο τραπέζι όλη την βλέπανε σαν το μικρό που σπουδάζει και τα λοιπά εγώ την έβλεπα σαν την γκόμενα με τον ωραίο κώλο

Μου είπε ότι είχε μία σχέση με έναν μικρό και τον χώρισε και βαρέθηκε τους μικρούς θέλει πιο μεγάλους και εντέλει μετά από δύο μέρες είδα μήνυμα της στο facebook.
Έστειλε κάτι και καλά καταλάθος σε μένα ενώ πήγαινε για φίλο της πιάσαμε την κουβέντα συναντηθήκαμε έγινε τι έγινε την πρώτη μέρα και μετά μου εξηγήθηκε ότι πέρασε καλά αλλά ψάχνει κάτι άλλο ήμουνα εγώ αυτό το άλλο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Όπως; Έχεις κάποια υπόψιν;

Mythical Zoan

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουν 2022
Κριτικές
21
Like
6.512
Πόντοι
2.046
Όσο παράξενο και εάν σου φανεί μέσω γάμου. Είχα πάει καλεσμένος σε ένα γάμο ήταν κι αυτή εκεί στο ίδιο τραπέζι είπαμε δυο τρια πραγματα και μου είπε ότι είναι φοιτήτρια στη Θεσσαλονίκη εγώ με την γυναίκα μου στο τραπέζι όλη την βλέπανε σαν το μικρό που σπουδάζει και τα λοιπά εγώ την έβλεπα σαν την γκόμενα με τον ωραίο κώλο

Μου είπε ότι είχε μία σχέση με έναν μικρό και τον χώρισε και βαρέθηκε τους μικρούς θέλει πιο μεγάλους και εντέλει μετά από δύο μέρες είδα μήνυμα της στο facebook.
Έστειλε κάτι και καλά καταλάθος σε μένα ενώ πήγαινε για φίλο της πιάσαμε την κουβέντα συναντηθήκαμε έγινε τι έγινε την πρώτη μέρα και μετά μου εξηγήθηκε ότι πέρασε καλά αλλά ψάχνει κάτι άλλο ήμουνα εγώ αυτό το άλλο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Όπως; Έχεις κάποια υπόψιν;
Seeking.com

Matthew James

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Κριτικές
2
Like
700
Πόντοι
361
Την περίοδο της καραντίνας υπήρχαν δύο σάιτ που έπαιζαν δυνατά, το lunona και το seeking. Το lunona πέθανε και το seeking ζοριζεται εκτός Αθηνών

thiseas

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
42
Like
1.135
Πόντοι
6.835
Φιλε john255 ριξε μια ματια εδω
έχουν γραφτει διαφορα για αυτην σιγουρα ειναι δυσκολη στην επικοινωνια αλλα μαλλον αξιζει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom