oxi_o_nwntas
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 11
- Πόντοι
- 16
ενδιαφέρεται κανεις?
χεχε και γω παίρνωοχι, πριν αρχισω να παιζω στο κινητο, αγοραζα περιοδικα που ειχαν μονο sudoku.. περναγε και η ωρα στη δουλεια..
χεχε και γω παίρνω
λύνεις κανένα δύσκολο?
αυτό το site είναι πολύ καλο πάντως...έχει 4 επίπεδα βάζεις χρόνο...ότι θες...ε πλεον μονο δυσκολα! απλα παιρνει περισσοτερη ωρα και χρησιμοποιω μολυβακι
αυτό το site είναι πολύ καλο πάντως...έχει 4 επίπεδα βάζεις χρόνο...ότι θες...
στα λέω εγώ που είμαι Ο παίκτης
ααα δε θελω αντιστροφη μετρηση!! αγχωνομαι για ολα τα αλλα! οοοχι και γι αυτο
χαχαχα οκ Παιχτη
τα βάζεις με τη μια η σημειώνεις σε κάθε τετραγωνάκι 2-3?
πρώτη φορα ακούω αυτόν τον τρόποσημειωνω λιγο πιο κει ολα τα νουμερα και τα παω με τη σειρα. οπου ταιριαζει το 1, το 2 κοκ. τα παιρνω με τη σειρα και επαναλαμβανω μεχρι που δεν μπορω να συνεχισω αλλο (και σβηνω οσα δεν χρειαζονται πλεον), και μετα σημειωνω στο κουτακι ολους τους πιθανους αριθμους.
χαχα
εσυ?
Kαλά έλεγα ότι είσαι κομμώτριαπερναγε και η ωρα στη δουλεια..
πρώτη φορα ακούω αυτόν τον τρόπο
περίεργο μυαλό πρέπει να χεις
εγώ πλέον τα καρφώνω κατευθείαν...ίσως καμια φορα στα 3x3 τετράγωνα(που είναι 9 στο σύνολο) να σημειώνω σε 2 απ τις 9 του θέσεις την ίδια δυάδα αριθμών εάν μονο αυτή ταιριάζει...βοηθάει πολύ αυτό
...δεν ξέρω αν με κατάλαβες
Kαλά έλεγα ότι είσαι κομμώτρια
.... περναγε και η ωρα στη δουλεια..
Αν επιτρέπεται, τι δουλειά κάνεις?
Εννοώ σε πληρώνουν για να κάνεις κάτι, τι είναι αυτό για το οποίο σε πληρώνουν?
ε??????????????????????????????? Φιλικα.
Γεια σου φιλε,για τον αλλον ηταν η σποντα μου.
ε με τέτοια μυαλά που έχει το κορίτσι, φυσικά το όνειρό της θα είναι το δημόσιο!
να λύνει sudoku και να πληρώνεται περισσότερο!
ε με τέτοια μυαλά που έχει το κορίτσι, φυσικά το όνειρό της θα είναι το δημόσιο!
να λύνει sudoku και να πληρώνεται περισσότερο!
Σωστο.μπορει να δουλευε σε καμια θεση σεκιουριτυ.
Υπαρχουν ενα καρο θεσεις που υπαρχει αυτη η δυνατοτητα εν γνωση του αφεντικου συνηθως