Eπειδή ο "εκλεκτός" (λέμε τώρα!) συναγωνιστής που έδωσε την πληροφορία είμαι εγώ δεν ξέρω ωστόσο αν κάποια τέτοια πληροφορία μπορεί να ποσταρισθεί δημόσια χωρίς να δημιουργήσει προβλήματα στα συγκεκριμένα κορίτσια με τους "εργοδότες" τους στα στούντιος.
Για να μην πνιγόμαστε πάντως σε μια γουλιά νερό, υποθέτω πως το 80% των στουντιοκόριτσων θα κάνει και καμιά βιζιτούλα, κάτι που συμφέρει πρωτίστως την ίδια και βεβαίως και τους πελάτες που δεν τους φτάνει το τέταρτο, αλλά θέλουν μία+ ώρα, την οποία τα στούντιος κοστολογούν έως και 200 ευρώ, όσα και οι σιτιτουρίστριες!!
Για να δώσω ένα ίνφο παραπάνω αν βλέπετε κάποια στουντιοκοπέλα να κάνει 3 βάρδιες την βδομάδα, τότε ΣΙΓΟΥΡΑ κάνει και βίζιτες. Βέβαια υπάρχουν κάποιες ταλαίπωρες που κάνουν καθημερινά διπλοβάρδιες 10.00-24.00 ή 17.00-07.00. Αυτές προφανώς και να θέλουν δεν μπορούν, διότι ο υπόλοιπος τους χρόνος δεν τους φτάνει ούτε για να φάνε, να πλυθούν και να κοιμηθούν.
Συνεπώς αν κάποια κοπέλα από στούντιο θα θέλατε να την συναντήσετε έξω να υπολογίζετε ένα κατοστάρικο την ώρα (για να πάρει τα 100 στο στούντιο πρέπει να δει 4 πελάτες+ 3 ο "αέρας"= 7. Μερικές τελειώνουν την βάρδια χωρίς να τα έχουν βγάλει αυτά τα χρήματα!)
Υπαρχουν και κάποιες που ζητάνε 150 και μία 200!! Τα θεωρώ πολλά και νομίζω πως στη σημερινή εποχή σηκώνουν παζάρια.
Τώρα πως βρίσκουμε το τηλέφωνο.
Υπάρχει ένας πολύ απλός τρόπος αν τα κορίτσια είναι μέλη του σάιτ. Το ζητάμε με π.μ., λέγοντάς τους πως θα θέλαμε να την συναντήσουμε έξω. Όποια απαντήσει φυσικά και κάνει βίζιτες (οι 8 στις 10 θα απαντήσουν!)
Αν παρά ταύτα κάποιος θέλει μια κοπέλα που δεν είναι μέλος του σάιτ, την επισκέπτεται στο "σπίτι" και της το ζητάει, κατά προτίμησιν μετά το πέρας της συνευρέσεως ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ όμως! Δεν φωνάζει δηλαδή. Καλύτερα δεν μιλάει καθόλου (στα στούντιος κυκλοφορεί η φήμη μεταξύ των κοριστιών πως υπάρχουν μικρόφωνα, αλλά φυσικά όχι κάμερες), αλλά γράφει επί τόπου ένα πρόχειρο μήνυμα στο κινητό του "θα ήθελα το τηλέφωνό σου για να βρισκόμαστε εκτός στούντιο, σε ξενοδοχείο" (το "σε ξενοδοχείο" είναι απαραίτητο για να μην νομίσει η κοπέλα πως θέλεις να την βγάλεις γκόμενα ή έστω για καφέ τζάμπα). Και πάλι οι 8 στις 10 θα το δώσουν.
Η αλήθεια είναι πως η εμφάνιση μερικών στουντιοκοριτσιών είναι απείρως ανώτερη από τα απίστευτα σούργελα που υποδύονται τα κωλ γκελρς (ενίοτε και τα σιτιτούρς!) εσχάτως, ακόμα κι αν ζητάνε 80 ή 70 ευρώ (αυτές είναι συνήθως εντελώς για τα μπάζα, με 1-2 εξαιρέσεις) και σε κάθε περίπτωση είναι ακριβώς η ίδια που έχεις συναντήσει, όχι η όποια διάολο στείλει το κάθε κωλοπρακτορείο ή έρθει μόνη της και οι φωτογραφίες είναι "Last year".
Το ζήτημα είναι στην συνάντηση εκτός σπιτιού να έχουν και κάπως καλύτερο σέρβις, από την συνήθη ξεπέτα του στούντιο. Ακριβώς γι αυτό και έγραψα "μετά το πέρας". Αν η συνάντηση ήταν καλή στο στούντιο, όπου συχνά "βγαίνουν στο σαλόνι με την καπότα στο μουνί" (λόγια γνωστής μου στουντιοκοπέλας), ασφαλώς στην άνεση του χρόνου και του χώρου θα αποδώσουν καλύτερα.
Αυτά και καλά να περνάτε.