giorgos mark
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Γραφω αυτην την τοποθετηση για να θεσω καποιους προβληματισμούς σχετικά με το συγκεκριμένο studio αλλα και γενικότερα. Πρωτα θα σας πω το περιστατικό. Καταρχας η κοπέλα ηταν η Δεσποινα, γλυκυτατη, ευγενικότατη το ίδιο και η κυρία της υποδοχής. Δεν θυμαμαι ημερομηνία αλλα εχω την αισθηση οτι δεν εχει σημασία. Επιλέγω το πρόγραμμα των 50 αλλά υπηρχαν προγράμματα με 100, 150, 200 κλπ...Ειλικρινα δεν ξερω ποιος μπορεί να δωσει τετοια χρήματα εγω πάντως πιστευω οτι για καποιον που ζει μονος του και νοικιαζει με μισθο 600 ακομα και το 50αρικο ειναι κατι. Θα μου πεις τωρα με το ζορι σε βαζουν μεσα, οχι βεβαια, δινω αυτα τα χρήματα χωρίς το παραμικρο παζαρι για να παρω κατι παραπανω απο το συνηθισμένα. Και πανω τωρα στο προκειμενο. Με την επιλογή του προγράμματος αυτοματα μεταβαινω στο δωματιο του ισογείου το χειρότερο. Περιμενω την κοπέλα περιπου 30λεπτα, καποιος αλλος περναει καλά φαίνεται και έρχεται και η σειρά μου...Ξεκιναμε καλα αλλα στο δεκαλεπτο διακόπτουμε για στοματική ολοκληρωση...γιατι? Χωρίς να φταεί η κοπελλα εχω την αισθηση οτι η πολιτικη του studio ειναι ξεπετα στους 'φτηνους' με το υποδιέστερο δωματιο ολα τα καλα στα κατοσταρια και διακοσαρια...Ρε παιδια ομως 50 δεν ειναι λίγα....αυτο με καθε διαθεση καλοπιστης κριτικης.....