Νέα

Studio και οικονομικη κριση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgos mark
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

giorgos mark

Νέο Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Γραφω αυτην την τοποθετηση για να θεσω καποιους προβληματισμούς σχετικά με το συγκεκριμένο studio αλλα και γενικότερα. Πρωτα θα σας πω το περιστατικό. Καταρχας η κοπέλα ηταν η Δεσποινα, γλυκυτατη, ευγενικότατη το ίδιο και η κυρία της υποδοχής. Δεν θυμαμαι ημερομηνία αλλα εχω την αισθηση οτι δεν εχει σημασία. Επιλέγω το πρόγραμμα των 50 αλλά υπηρχαν προγράμματα με 100, 150, 200 κλπ...Ειλικρινα δεν ξερω ποιος μπορεί να δωσει τετοια χρήματα εγω πάντως πιστευω οτι για καποιον που ζει μονος του και νοικιαζει με μισθο 600 ακομα και το 50αρικο ειναι κατι. Θα μου πεις τωρα με το ζορι σε βαζουν μεσα, οχι βεβαια, δινω αυτα τα χρήματα χωρίς το παραμικρο παζαρι για να παρω κατι παραπανω απο το συνηθισμένα. Και πανω τωρα στο προκειμενο. Με την επιλογή του προγράμματος αυτοματα μεταβαινω στο δωματιο του ισογείου το χειρότερο. Περιμενω την κοπέλα περιπου 30λεπτα, καποιος αλλος περναει καλά φαίνεται και έρχεται και η σειρά μου...Ξεκιναμε καλα αλλα στο δεκαλεπτο διακόπτουμε για στοματική ολοκληρωση...γιατι? Χωρίς να φταεί η κοπελλα εχω την αισθηση οτι η πολιτικη του studio ειναι ξεπετα στους 'φτηνους' με το υποδιέστερο δωματιο ολα τα καλα στα κατοσταρια και διακοσαρια...Ρε παιδια ομως 50 δεν ειναι λίγα....αυτο με καθε διαθεση καλοπιστης κριτικης.....

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.363
Πόντοι
456
Γραψε κριτικη στο στουντιο μην ανοιγεις θεμα.
Το συγκεκριμενο εχει ξανασυζητηθει.
Δεν θα μπω στην διαδικασια αν ειναι φανταστικη η ιστορια η πραγματικη

OP
OP
G

giorgos mark

Νέο Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Γραψε κριτικη στο στουντιο μην ανοιγεις θεμα.
Το συγκεκριμενο εχει ξανασυζητηθει.
Δεν θα μπω στην διαδικασια αν ειναι φανταστικη η ιστορια η πραγματικη

Εχεις δίκιο στην πρωτη σου τοποθετηση, το θεμα θα επρεπε να ηταν πιο γενικο και οχι να εστιαζει σε συγκεκριμενο studio, οσον αφορα το φανταστικό η οχι της ιστορίας, και μονο που μου λες οτι εχει ξανασυζητηθεί κατι αντιστοιχο, παρολο που δεν το προσεξα εγω, για να καταθεσω στο αντιστοιχο θεμα την αποψη μου, αυτο πιστοποιει το αληθινο της ιστορίας...

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.363
Πόντοι
456
Ισως δεν το εγραψα σωστα και προφανως δεν καταλαβες αυτο που ηθλα να πω
Οταν λεω εχει ξανασυζητηθει εννοω γενικα περι τιμων στουντιο και κρισης ;)

OP
OP
G

giorgos mark

Νέο Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Ισως δεν το εγραψα σωστα και προφανως δεν καταλαβες αυτο που ηθλα να πω
Οταν λεω εχει ξανασυζητηθει εννοω γενικα περι τιμων στουντιο και κρισης ;)

Καταλαβα τι εννοεις, ο προβληματισμός που θετω ομως δεν ειναι για το κοστος των 50 ευρω αλλα το γεγονός οτι εχεις αντιμετωπιση πολυ κατωτερη οταν δεν παιρνεις extra προγραμματα 100+ θεωρουν δηλαδη το πενητανταρικο σου σκουπιδι πραγμα περα ως περα λαθος....

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Γραφω αυτην την τοποθετηση για να θεσω καποιους προβληματισμούς σχετικά με το συγκεκριμένο studio αλλα και γενικότερα. Πρωτα θα σας πω το περιστατικό. Καταρχας η κοπέλα ηταν η Δεσποινα, γλυκυτατη, ευγενικότατη το ίδιο και η κυρία της υποδοχής. Δεν θυμαμαι ημερομηνία αλλα εχω την αισθηση οτι δεν εχει σημασία. Επιλέγω το πρόγραμμα των 50 αλλά υπηρχαν προγράμματα με 100, 150, 200 κλπ...Ειλικρινα δεν ξερω ποιος μπορεί να δωσει τετοια χρήματα εγω πάντως πιστευω οτι για καποιον που ζει μονος του και νοικιαζει με μισθο 600 ακομα και το 50αρικο ειναι κατι. Θα μου πεις τωρα με το ζορι σε βαζουν μεσα, οχι βεβαια, δινω αυτα τα χρήματα χωρίς το παραμικρο παζαρι για να παρω κατι παραπανω απο το συνηθισμένα. Και πανω τωρα στο προκειμενο. Με την επιλογή του προγράμματος αυτοματα μεταβαινω στο δωματιο του ισογείου το χειρότερο. Περιμενω την κοπέλα περιπου 30λεπτα, καποιος αλλος περναει καλά φαίνεται και έρχεται και η σειρά μου...Ξεκιναμε καλα αλλα στο δεκαλεπτο διακόπτουμε για στοματική ολοκληρωση...γιατι? Χωρίς να φταεί η κοπελλα εχω την αισθηση οτι η πολιτικη του studio ειναι ξεπετα στους 'φτηνους' με το υποδιέστερο δωματιο ολα τα καλα στα κατοσταρια και διακοσαρια...Ρε παιδια ομως 50 δεν ειναι λίγα....αυτο με καθε διαθεση καλοπιστης κριτικης.....
Μπορει ο προ-ηγουμενος  :2funny: να ηταν πελατης του 200ευρου και να λαμβανε περισσοτερες υπηρεσιες απο σενα.... γιαυτο και το μισαωρο.....
Αλλωστε αν το καλοσκεφτεις, παιζει να ηταν και ιδια φαση με σενα, υπο το σκεπτικο να επρεπε να κανει ενα ντουζ η κοπελα, πριν ερθει σε σενα.... η μπορει να περασε και απο αλλον..... :rolleyes:

Το σκεφτηκες καθολου αυτο ?

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Καταλαβα τι εννοεις, ο προβληματισμός που θετω ομως δεν ειναι για το κοστος των 50 ευρω αλλα το γεγονός οτι εχεις αντιμετωπιση πολυ κατωτερη οταν δεν παιρνεις extra προγραμματα 100+ θεωρουν δηλαδη το πενητανταρικο σου σκουπιδι πραγμα περα ως περα λαθος....
Μου αρεσει που ψαχνετε να βρειτε το καθε τι....

Καταλαβαινω την αγανακτιση σας, γιατι τωρα ειδικα τα χρηματα, δεν περισσευουν καθολου και σιγουρα θελετε να πιανουν τοπο οπου τα δινετε.

Ειτε 50 δωσεις, ειτε 100 το ιδιο πραγμα θα λαβεις περιπου, σε χρονικα πλαισια, αναλογα τις αντοχες για "αδειασμα" του καθενος....

Μην φανταζοσαστε οτι με το 69 θα την γλυφεις 10 λεπτα και με το σεξ σωου που αναγραφουν ως υπηρεσια, θα σου κανει αλλα 15 λεπτα χορο  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom