Νέα

Studio gossip(τι λένε γιά μας)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sperminator_tx
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

sperminator_tx

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2009
Like
5
Πόντοι
1
εχετε αναρωτηθει ποτε τι λεει η γκομενα που μολις πηγατε μαζι της η η τσατσα οταν φευγετε?η ακομα χειροτερα εχετε αναρωτηθει τι λενε για σας αν δεν μπειτε καν στο δωματιο?επειδη εχω βρεθει μεσα στο δωματιακι της υπηρεσιας σας πληροφορω οτι σχολιαζονται τα παντα...απο κουσουρια,μεχρι το πως πηδηξε ο αλλος....γελιο,ειρωνια,βρησιδι...κ ας σε ειχαν υποδεχτει πριν με χαμογελο...οκ,δεν συμβαινει παντα...υπαρχουν κ οι πιο διακριτικες...αλλα 2-3 φορες που εχω μεινει για κουβεντα κ εβλεπα απο την καμερα ποιος μπαινει κ ποιος βγαινει δεν περιγραφεται το τι ακουσα...ξανασκεφτειτε το λοιπον σε ποιες τα σκατε

spoon

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
4.225
Τα ξερουμε τα ξερουμε!!!! :-
Γι'αυτο κοιταμε την δουλεια μας να κανουμε εμεις και τη δουλεια τους αυτες!!!

Τι θεμα ειναι αυτο που ανοιξες τωρα :2funny:...........ασε και εχω τοσα και τοσα να πω!!! :headbang:

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Προσωπικά ,στα παπάρια μου τι λένε ΜΕΤΑ !

Σημασία έχει τι "λένε" την ώρα της πράξης ! ;)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
εχετε αναρωτηθει ποτε τι λεει η γκομενα που μολις πηγατε μαζι της η η τσατσα οταν φευγετε?η ακομα χειροτερα εχετε αναρωτηθει τι λενε για σας αν δεν μπειτε καν στο δωματιο?επειδη εχω βρεθει μεσα στο δωματιακι της υπηρεσιας σας πληροφορω οτι σχολιαζονται τα παντα...απο κουσουρια,μεχρι το πως πηδηξε ο αλλος....γελιο,ειρωνια,βρησιδι...κ ας σε ειχαν υποδεχτει πριν με χαμογελο...οκ,δεν συμβαινει παντα...υπαρχουν κ οι πιο διακριτικες...αλλα 2-3 φορες που εχω μεινει για κουβεντα κ εβλεπα απο την καμερα ποιος μπαινει κ ποιος βγαινει δεν περιγραφεται το τι ακουσα...ξανασκεφτειτε το λοιπον σε ποιες τα σκατε
που το περιεργο ρε τυπε?
εδω εχεις γκομενα και σχολιαζει τα παντα με τις φιλες της

prowler7

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Κριτικές
29
Like
177
Πόντοι
2.945
και δηλ τι περιμενες να λενε..πωπω ο παιδαρας ο καυλιαρης!!τι γαμησι ηταν αυτο?κτλ?ελα ρε χαλαρωσε...τη δουλεια τους κανουν οπως κι εσυ αλλωστε.. :sunglasses:

OP
OP
S

sperminator_tx

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2009
Like
5
Πόντοι
1
αφου δεν σας πειραζει που σας μπινελικωνουν πισω απο την πλατη σας κ σκατε τα ευρουλακια σας σε ατομα που μιλανε απαξιωτικα για σας...τι να πω μαλλον μερικοι δεν εχουν καθολου αξιοπρεπεια...να ταν ετσι απλα ομως...εδω λεμε οτι μαλακες μας ανεβαζουν μαλακες μας κατεβαζουν..."ρε τον μαλακα δεν μπηκε,την ειχε μικρη,με ζαλισε στο δωματιο με τις παπαριες του,αυτος ερχεται μονο για ματι,αυτος θελει αυταρχικο χαχα,αυτος ειναι πουστρακι,χυνει γρηγορα κ αλλα πολλα...κ αν τολμησεις να συστηθεις...την πουτσισες!!ειχα κανει μια φορα την μαλακια να συστηθω πανω στην κουβεντα κ μετα με εμαθε ολο το studο-λοι!πηγα σε ενα ασχετο κ μου λεει η τσατσα "α,εσυ εισαι ο ταδε?"...που το ξερεις της λεω?..."για χαζες μας περνας?ολα τα ξερουμε εμεις εδω"!!

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Ας σχολιασουν και ας φερθουν ασχημα εγω θα χυσω και θα κατουρησω πανο στο κρεβατι μολης φυγει

g-lykoula

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
4
αρκει να κανουν σωστα την δουλεια που πρεπει να κανουν!!! ολα τα αλλα τι σας νοιαζει!! κι'εσεις στη δουλεια σας δλδ δεν βρηζετε ποτε???????(πισω απο το πελατη)??? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
εγω εχω τυχει σε σχολια αλλοθ ειδους αγοραιου ερωτα και το βλεπω περα για περα φυσιολογικο αυτο που γινεται. ποιος απο σας που ειναι αφεντικο η υπαλληλος δεν εχει σχολιασει εναν κακο πελατη η οτιδηποτε???ποια η διαφορα του δικου μου μαγαζιου η του δικου σου με τα μπουρδελα.ολοι μας κατι πουλαμε ρε παιδες

A_re_Koula

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2009
Like
3
Πόντοι
16
Ρε φίλε μπουρδέλο με πουτάνες ειναι τι θες να ακουσεις, επευφημίες και διθυρράμβους?

g-lykoula

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
4
εγω εχω τυχει σε σχολια αλλοθ ειδους αγοραιου ερωτα και το βλεπω περα για περα φυσιολογικο αυτο που γινεται. ποιος απο σας που ειναι αφεντικο η υπαλληλος δεν εχει σχολιασει εναν κακο πελατη η οτιδηποτε???ποια η διαφορα του δικου μου μαγαζιου η του δικου σου με τα μπουρδελα.ολοι μας κατι πουλαμε ρε παιδες
ε αυτο λεω και εγω. Και οταν ειναι καποιος σωστος και ωραιος και καλος παλι το λεμε.....

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
ε αυτο λεω και εγω. Και οταν ειναι καποιος σωστος και ωραιος και καλος παλι το λεμε.....
ετσι η και να μη το πω αν ειμαι σωστος επαγγελματιας την επομενη που θα ρθει θα τον προσεξω για να ξανα ρθει

g-lykoula

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
4
ετσι η και να μη το πω αν ειμαι σωστος επαγγελματιας την επομενη που θα ρθει θα τον προσεξω για να ξανα ρθει
ετσι ειναι. Αλλα και παλι δεν θα τον συζητησεις με καποιον συνεργατη σου? σε ολες τις δουλειες το ιδιο γινεται....

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
ετσι ειναι. Αλλα και παλι δεν θα τον συζητησεις με καποιον συνεργατη σου? σε ολες τις δουλειες το ιδιο γινεται....
ναι θα το συζητησεις απλα επειδη ειναι η παστα μας αυτη πιο στανταρ ειναι να συζητησουμε τον κακο η αστειο

meredi

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
78
Πόντοι
16
αφου δεν σας πειραζει που σας μπινελικωνουν πισω απο την πλατη σας κ σκατε τα ευρουλακια σας σε ατομα που μιλανε απαξιωτικα για σας...τι να πω μαλλον μερικοι δεν εχουν καθολου αξιοπρεπεια...

Αν πιστευεις πως πισω από την πλάτη σου δε σε σχολιάζουν οι: Περιπτεράς της γειτονιάς, φιλοι σου οταν δεν είσαι παρόν, συνάδελφοι στη δουλειά, ο σερβιτόρος που σου φέρνει καφέ,η γκόμενα που σου σερβίρει στο μπάρ, ο μπακάλης ο μανάβης ο κρεοπώλης ο..., ο..., ο.
,...

τοτε είσαι απλά στον....   KOSMO σου

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
Αν πιστευεις πως πισω από την πλάτη σου δε σε σχολιάζουν οι: Περιπτεράς της γειτονιάς, φιλοι σου οταν δεν είσαι παρόν, συνάδελφοι στη δουλειά, ο σερβιτόρος που σου φέρνει καφέ,η γκόμενα που σου σερβίρει στο μπάρ, ο μπακάλης ο μανάβης ο κρεοπώλης ο..., ο..., ο.
,...

τοτε είσαι απλά στον....   KOSMO σου
+10000000000
αυτα μας πειραξαν τωρα!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom