Νέα

Studio Ελ. Βενιζέλου (Θησέως) 365

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα kon.air
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kon.air

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2009
Μηνύματα
1.348
Κριτικές
29
Like
87
Πόντοι
246
Το παρακάτω κείμενο το έστειλα προχθές για να δημοσιευθεί ως κριτική μου σε σχέση με μια κοπέλα (την εμφανιζόμενη ως Τζέσικα) του παραπάνω studio, όμως μετά από προτροπή άλλου πολύ εμπειρότερου μέλους του site, αποφάσισα να το στείλω ως post, ανοίγοντας παράλληλα το σχετικό thread:

Μολονότι το studio αυτό δεν διακρίνεται για την ομορφιά των κοριτσιών του εν γένει, υπήρχε (προσοχή, επίτηδες δεν λέω: υπάρχει) μία κοπέλα ονόματι Τζέσικα, που πίστευα ότι ξεχώριζε στο τομέα αυτό από τις υπόλοιπες, και που από καιρό είχα τη περιέργεια να συμβρεθώ μαζί της.
Σήμερα (5/2/10) λοιπόν είδα με χαρά ότι έχει βάρδια (απογευματινή) η συγκεκριμένη κοπέλα και αποφάσισα να την επισκεφθώ, για να διαπιστώσω αφενός αν είναι όντως τόσο όμορφη όσο φαίνεται στις φωτογραφίες της που βλέπει κανείς στο site του "αθενς λέιντις" (, όπου για ν' ανοίξει το link, στη θέση των αστερίσκων βάζετε το όνομα του site με λατινικά στοιχεία, χωρίς κενό μεταξύ των 2 λέξεων), και αφετέρου αν είναι εξίσου καλή και στις υπηρεσίες της.
Πλην όμως, δεν έφτασα (κι ούτε θα φθάσω) ποτέ στο 2ο, δηλ. το σκέλος των υπηρεσιών της, γιατί πολύ απλά οι φωτογραφίες της κοπέλας στο παραπάνω site είναι fake, έχουν δηλ. τόση σχέση με την εμφάνιση της κοπέλας που δουλεύει σ' αυτό το studio με το όνομα Τζέσικα, όση έχει εμφανισιακά και ο Ρουβάς με τον Μουρατίδη (π.χ.): Καμμία απολύτως!
Στο site αυτό υπάρχει μία περιγραφή γι'αυτήν που ξεκινάει ακριβώς έτσι: "Η μικρή γατούλα. Καστανόξανθη 20χρονη με υπέροχο κορμί και πρόσωπο..." κλπ., οι δε φωτογραφίες (οι οποίες είναι πολύ ελπιδοφόρες για το τι πρόκειται να συναντήσει κανείς) δείχνουν μια κοπέλα ΞΑΝΘΙΑ, με μακρύ σγουρό μαλλί, καλλίγραμμο και καμπυλωτό σώμα με λευκή (επαναλαμβάνω: ΛΕΥΚΗ) επιδερμίδα, ανταποκρίνονται δηλ. πλήρως στη παραπάνω λεκτική περιγραφή της.
Πλην όμως η κοπέλα που εμφανίζεται είναι μια μελαχρινή με σκούρο δέρμα, μέτριο σώμα και πολύ μέτρια χαρακτηριστικά προσώπου, σαν να βαστάει από Ρουμανία μεριά (πιθανολογώ), όπου το στοιχείο των Ρομ (αθίγγανων), ως ράτσας, είναι πολύ ισχυρό.
Μετά απ' αυτό, όπως καταλαβαίνετε, βρέθηκα σε λιγότερο από 1 λεπτό στο πεζοδρόμιο κάτω από το studio, σιχτιρίζοντας τον εαυτό μου που δεν διάλεξα αντ' αυτής την Αγνή, για την οποία έχω γράψει εντελώς κόντρα (θετικότατη) κριτική (τη 1η μου για κοπέλα που δουλεύει σε studio), που τη συναντάει κανείς ακριβώς 330 νούμερα πιο πάνω, στο studio Θησέως 35, και τιμάει τα λεφτά που της δίνεις μέχρι κυριολεκτικά και το τελευταίο λεπτό του Ευρώ!
Μπορεί βέβαια οι υπηρεσίες της επονομαζόμενης ως Τζέσικα να είναι καλές, δεν μπορώ να ξέρω, αλλά όταν υπάρχει τέτοια απόσταση (προς το πολύ χειρότερο) μεταξύ των φωτογραφιών και της πραγματικότητας, τότε καλό είναι να το γνωρίζουν όλοι προτού την επισκεφθούν, για να ξέρουν τι (δεν) θα συναντήσουν.
Από εμένα λοιπόν, ΜΑΥΡΟ δαγκωτό ΣΤΟΝ ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΎΡΟ, γιατί και η κοροϊδία έχει τα όριά της!
Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας,
Kon.air

Υ.Γ. Είναι η 2η φορά, αν θυμάμαι καλά, που συμβαίνει αυτό στο συγκεκριμένο studio, απλώς τη 1η μου τη γλύτωσαν, γιατί η τσατσά είχε ισχυρισθεί τότε ότι κάτι έτυχε στη κοπέλα που κανονικά θα δούλευε στη συγκεκριμένη βάρδια (δεν θυμάμαι εάν επρόκειτο πάλι για την Τζέσικα ή κάποια άλλη), και γιαυτό βρισκόταν κάποια άλλη στη θέση της. Όχι ότι το πίστεψα φυσικά, αλλά το δις εξ αμαρτείν...
 

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Μηνύματα
11.388
Κριτικές
132
Like
147
Πόντοι
2.266
μπράβο που μας ενημέρωσες και μας γλύτωσες από τσάμπα τσάρκα.......
 

lakamas7

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2010
Μηνύματα
30
Like
0
Πόντοι
0
ποιες δουλευουν τωρα σε αυτο το στουντιο? υπαρχει καμμια καλη? πηγε κανεις? να μας πει? μαλλον δεν παταει ψυχη εκει...
 

pigasos_

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Μηνύματα
60
Κριτικές
25
Like
75
Πόντοι
10
Που το θυμηθηκατε ρε παιδια? αυτο ειναι πεθαμενο εδω κ χρονια...απορω πως δεν εχει κλεισει!!!!!
 

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Μηνύματα
30.780
Κριτικές
16
Like
10.274
Πόντοι
8.645
Tα πρωινά είναι η Στεφανια, τώρα είναι η Τζέσικα
 

Surefire40

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2018
Μηνύματα
21
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
0
Γνωρίζετε η Ασπα θα βρίσκεται στο στούντιο και τον Σεπτέμβριο.
 
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom