Νέα

Studio απάτης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troueno
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
924
Πόντοι
96
www.bourdela.com/content/view/378/176/]Το thread αυτό αναφέρεται στο άρθρο[/url]

Όπως διαπιστώθηκε η εταιρεία είχε λάβει 525.632 μηνύματα ενώ είχα πραγματοποιηθεί 3.221.025, 35 λεπτά ομιλίας (edit 53.000 ωρες) προς τους τηλεφωνικούς αριθμούς υψηλής χρέωσης.

Για δες ρε κοροιδα που υπαρχουν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Με 30 μυνημτα γαμας σε στουντιο!!!!!!

Edit: ειναι κοροιδα με την εννοια οτι μιλας μια ωρα και στο τέλος του μήνα ερχεται το μπουγιουρντι!!
      Αλλο να πεις εχω 100? να χαλασω και να μιλησεις 10 λέπτα να τελειωσει ο χρονος. και γω εχω πάρει αλλα στα 2 λεπτα αναμονη βαρεθηκα και εκλεισα!!!

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
193
Πόντοι
6.055
Η απάτη δεν βλέπω που είναι όμως......Αφού έχουμε ξαναπεί, υπάρχουν πολλοί fan των 090 και τα χώνουν, έχουν ένα badget κάθε μήνα κι αντί για μπουρδέλα κλπ τα χώνουν τηλεφωνικώς......Εκτός αν εξαπατούσαν κι έπαιρναν τηλέφωνο τα θύματα σε αριθμούς του εξωτερικού, κάτι όμως που φαίνεται απο το πρόθεμα.

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Φαίνεται ότι οι συγκεκριμένες γραμμές δε συνεισφέρουν στην αύξηση του ΑΕΠ.

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
193
Πόντοι
6.055
Μάλιστα καμαρώνουν που τους εξαρθρώσανε....Μια σπείρα εξαρθώνεται όταν δρα στα κρυφά, υπόγεια, αυτοί διαφημιζόντουσαν.Δεν καταλαβαίνω, αφού ο κόσμος τα παίρνει τα τηλέφωνα αυτά ( κι εγώ είχα πάρει απο τη δουλειά παλιά)...Δεν πανε να συλλαβουν καναν έμπορο ναρκωτικών και ασχολούνται με μαλακίες.

Δεν είναι μαλάκες όλοι αυτοί που παίρνανε, υπάρχουν άντρες με προβλήματα κίνησης, σε χωριά απομακρυσμένοι που αυτό τους δίνει μια ικανοποίηση.

joonx

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
0
στην δραπετσωνα εγινε και δεν πηρα χαμπαρι!!!αλλα μαλον 8α ημουν επανω...χαχα

Stories

Νέο!

Stories