Νέα

Strongman

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Aggelos32
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.149
Πόντοι
6.495
Σε πρώτη φάση μπορείς να ξεκινήσεις ένα πρόγραμμα δύναμης. Εδώ σε αυτό το λινκ περιγράφεται πολύ αναλυτικά το βασικό πρόγραμμα που προτείνεται για αρχάριους, αλλά θα πρέπει να το κάνεις σε γυμναστήριο με τον ανάλογο εξοπλισμό:

Εγγρ.
29 Οκτ 2015
Like
565
Πόντοι
81
Το σίγουρο είναι για να ασχοληθείς με stongman πρέπει να έχεις υπόβαθρο σε αλλα πράγματα για αυτό σου είπα για crossfit μπορείς να κάνεις μια αρχή
Απο εκεί και πέρα είναι θέμα των γυμναστών αν κρίνουν οτι μπορείς να ασχοληθείς με την συγκεκριμένη κατηγορία

Είναι σαν λέμε κάποιος που δεν εχει ασχοληθεί πότε με πολεμικές τέχνες να ζητήσει να μπει στο χώρο του mma
Διαφωνώ απόλυτα. Άλλο στόχο έχει το crossfit άλλο το strongman.
Ξεκινώντας προπόνηση στο οποιοδήποτε θα είσαι αρχάριος. Στην πορεία θα αποκτάς τεχνικη, δύναμη και θα γίνεσαι εμπειροτερος.

sirodoht

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2019
Κριτικές
4
Like
742
Πόντοι
361
Σύμφωνοι άλλο το ένα άλλο το άλλο
Άπλα το crossfit θα του δώσει τεχνική για το powerlift και πάντα οταν ξεκινάς κατι προσαρμοζεται στα μετρά του εκάστοτε αθλητή

OP
OP
A

Aggelos32

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
591
Πόντοι
81
Οπότε αυτό που κατάλαβα.Να βρω ένα γυμναστήριο με cross fit και να δω αν έχει πρόγραμμα για strongman κλπ.Θα κοιτάξω αυτό που μου έστειλε ο @pektoura.Εχω κάνει και ένα χρόνο MMA προ covid πολύ καλό αλλά δεν ξαναπάω γιατί δεν μου άρεσε η σχολή καθόλου αλλά ο δάσκαλος ήταν φοβερός και δυστυχώς έφυγε από την σχολή.

Εγγρ.
29 Οκτ 2015
Like
565
Πόντοι
81
Υπάρχει κανάλι youtube για αυτό;Ευχαριστω πολυ.Εχω το υπόβαθρο σχετικά γιατί έκανα ενόργανη στίβο και ακροβατική μέχρι προ κωρονοϊου
Έχει παρουσία στο YouTube και στο Instagram ο συ
Υπάρχει κανάλι youtube για αυτό;Ευχαριστω πολυ.Εχω το υπόβαθρο σχετικά γιατί έκανα ενόργανη στίβο και ακροβατική μέχρι προ κωρονοϊου
Έχει παρουσία και στο youtube και στο Instagram.
Ψάξε η το όνομα του, η juggernaut training systems.

Επίσης πολύ καλή πηγή για πληροφορίες είναι το starting strongman.

Εγγρ.
29 Οκτ 2015
Like
565
Πόντοι
81
Οπότε αυτό που κατάλαβα.Να βρω ένα γυμναστήριο με cross fit και να δω αν έχει πρόγραμμα για strongman κλπ.Θα κοιτάξω αυτό που μου έστειλε ο @pektoura.Εχω κάνει και ένα χρόνο MMA προ covid πολύ καλό αλλά δεν ξαναπάω γιατί δεν μου άρεσε η σχολή καθόλου αλλά ο δάσκαλος ήταν φοβερός και δυστυχώς έφυγε από την σχολή.
Γυμναστήρια , ακόμη και CrossFit, που κάνουν πρόγραμμα strongman είναι ελάχιστα.
Ένα είναι αυτό που ανέβασαν, άλλον ένα είναι το comradery στον ταύρο που σου πέφτει μακριά.

Συμβουλή δική μου είναι να βρεις κάποιο γυμναστήριο είναι που έχει τον εξοπλισμο που θες, και να ξεκινήσεις από ένα πρόγραμμα ενδυνάμωσης αρχαρίων κάνοντας προπονηση μόνος σου.
Το greyskull LP, είναι για μένα το πιο ολοκληρωμένο.

Ξεκινώντας από εκεί, όσο δυναμώνεις προχωράς, και βάζεις σιγά σιγά και ασκήσεις strongman στο πρόγραμμα σου, όπως yoke walk, farmer walk, sled κλπ.

Εγγρ.
29 Οκτ 2015
Like
565
Πόντοι
81
Πολύ βασική συμβουλή. Δες με λεπτομέρεια την τεχνική των ασκήσεων, ειδικά squat και deadlift, και στην αρχή τουλάχιστον, φρόντισε να τραβάς βίντεο τον εαυτό σου όταν κάνεις τις ασκήσεις για να παρατηρείς τυχόν λάθη εκτέλεσης.

Στόχος, είναι κάθε επανάληψη να εκτελείται με τον ίδιο ακριβώς τρόπο.

OP
OP
A

Aggelos32

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
591
Πόντοι
81
Ευχαριστώ θα το ψάξω γιατί τώρα δενπορω να ασχοληθώ.Ειμαι σε εξέταση.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom