Νέα

Strongman

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Aggelos32
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Aggelos32

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
591
Πόντοι
81
Καλημέρα κύριοι και κυρίες.Τωρα τελευταία ανακάλυψα έναν τύπο στο youtube που ασχολείται με το strongman και δείχνει κάποιες προπονήσεις του και άλλα περιεχόμενα. Μου αρέσει η όλη φάση.Υπαρχει κάποιος που ξέρει αν υπάρχει κάποιος χώρος για τέτοιου είδους προπόνηση. Οι γενικά συμβουλές.

kbm

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2006
Like
185
Πόντοι
1
Καλημέρα κύριοι και κυρίες.Τωρα τελευταία ανακάλυψα έναν τύπο στο youtube που ασχολείται με το strongman και δείχνει κάποιες προπονήσεις του και άλλα περιεχόμενα. Μου αρέσει η όλη φάση.Υπαρχει κάποιος που ξέρει αν υπάρχει κάποιος χώρος για τέτοιου είδους προπόνηση. Οι γενικά συμβουλές.
CIRCUS STRONGMAN EXPERIENCE
εδω εισαι συναδελφε κανε μια βολτα θα σου λυθουν ολες οι αποριες

OP
OP
A

Aggelos32

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
591
Πόντοι
81
Εκεί έκανε προπόνηση το παλικάρι κάποιες φορές.Αλλα δεν το έψαξα.

OP
OP
A

Aggelos32

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
591
Πόντοι
81
Οκ φαίνεται αλλά είναι κέντρο θα ήθελα κάτι σε βόρεια προάστια αν υπάρχει.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.467
Πόντοι
27.261
εμ εσυ θες να ειναι και διπλα σου, δε φτανει που σε εφτιαξε ο αλλος με το λινκ στα καπακια :confused:
μια συμβουλη ομως.
μην κανεις καν τον κοπο, τζαμπα θα ιδρωνεις και θα ματωνεις.
οι γκομενες πλεον γουσταρουν μπυροκοιλιτσες και ξυγκακια.
ξεκινα ελληνικη μεσογειακη διατροφη λοιπον, το γνωστο σαβουριασμα με κοκα κολα ζιρο για σβησιμο παντα και θα δεις που θα βγαλεις και γκομενα.
αυτα ειναι για γκεϊδες πλεον.

OP
OP
A

Aggelos32

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
591
Πόντοι
81
Τον ευχαριστώ τον τύπο.Απλα δεν είναι και εύκολο να ανεβοκατεβαίνω κέντρο. Έχω κοπέλα το σώμα μου θέλω να φτιάξω γιατί έχω παχύνει και δεν μου αρέσει.

• Like
Αντιδράσεις: linear
Εγγρ.
29 Οκτ 2015
Like
565
Πόντοι
81
Βόρεια πολύ καλό είναι το crossfit North zone αλλά και λίγο ακριβό.
Δεν έχουν συγκεκριμένα μάθημα για strongman αλλά μπορείς να βρεις κάποιο πρόγραμμα και να το ακολουθήσεις.
Το γυμναστήριο έχει ο,τι εξοπλισμό θα χρειαστείς

OP
OP
A

Aggelos32

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
591
Πόντοι
81
Ευχαριστώ θα το κοιτάξω.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.467
Πόντοι
27.261
Τον ευχαριστώ τον τύπο.Απλα δεν είναι και εύκολο να ανεβοκατεβαίνω κέντρο. Έχω κοπέλα το σώμα μου θέλω να φτιάξω γιατί έχω παχύνει και δεν μου αρέσει.
πολυ ωραια τοτε και λογικα φταιει η καραντινα.
παρε ενα διαδρομο σπιτι σου και βαλτο προγραμμα καθημερινο.
να τρεχεις καθε μερα επι μια ωρα συνεχεια και σε σταθερο τεμπο π.χ. στο 6-7. οσο περναει ο καιρος θα το δυσκολευεις με ανηφορες κατηφορες και αλλα προγραμματα που υπαρχουν στο μηχανημα.
αν εισαι αρχαριος, στην αρχη θα ξεκινησεις με 15λεπτα, γιατι θα πιαστεις και θα εισαι φουλ στην κραμπα μετα.
στην πορεια και οσο ανεβαινεις στη διαρκεια και στην ταχυτητα, θα το δεις μονος σου συμφωνα με την ανταποκριση του οργανισμου σου και θα κανεις προγραμματακια διαφορα.
αυτο με ισορροπημενη διατροφη, λιγο απ'ολα δηλαδη και θα εισαι οκ.
κανε και καμια 30αρια πουσαπς και θα εισαι τοπ.
δε θες κατι αλλο.
τελος παιζει ρολο η ηλικια πρωτα, αλλα και η δουλεια σου μετα σε ολο αυτο.
οσο μεγαλωνεις και οσο οθ υποχρεωσεις μεγαλωνουν, οι αντοχες και οι ορεξεις πεφτουν σε γενικα πλαισια.

OP
OP
A

Aggelos32

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
591
Πόντοι
81
Διατροφή κάνω απλά δεν μπορώ το στατικό τρέξιμο και λοιπά τα έχω βαρεθεί ήθελα κατι διαφορετικό και μου άρεσε αυτό.

kbm

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2006
Like
185
Πόντοι
1
Φιλε αν απλα θες να φτιαξεις σωμα δεν σου κανει το strongman βρες εναν διατροφολογο κ σε συνδιασμο με λιγο περπατημα, τρεξιμο η ποδηλατο θα εχεις το αποτελεσμα που θες
Αν δεις οσοι ασχολουνται ειναι κατηγορια 100+ κιλα. Και η διατροφη που κανουν για να ανταπεξελθουν ειναι γαμησε τα. Παντως το συγκεκριμμενο ειναι τοπ για αυτην την προπονηση

kbm

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2006
Like
185
Πόντοι
1
Για βάλε ένα βιντεάκι από το YouTube να καταλάβουμε για περί τίνος πρόκειται αυτό το "Strongman Project".
Εδω δες διαγωνισμο φιλε
Στην ελλαδα βεβαια ειναι χαμηλο ακομα το επιπεδο

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.467
Πόντοι
27.261
Εδω δες διαγωνισμο φιλε
Στην ελλαδα βεβαια ειναι χαμηλο ακομα το επιπεδο
παιχτη αυτοι ειναι μεταλλαγμενοι.
πρεπει να ρουφας 5 κιλα σκονη για να γινεις ετσι.
αραξε στα κιλα σου λεω εγω, γιατι εκτος απο το πουλακι σου, θα χασεις και το κοπελακι σου

OP
OP
A

Aggelos32

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
591
Πόντοι
81
Δεν θέλω να περνώ τίποτα και δεν νομίζω ότι πρέπει να παίρνεις κάτι.Δεν θα πάω για αγώνες.Οπως έπαιρνα κάτι για το γυμναστήριο μετά συνήθως για ανάκαμψη.Ετσι και εκεί κάτι θα παίρνω αλλά όχι πολλά.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Για όποιον θέλει να δει το κανάλι είναι Vicking Bae

sirodoht

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2019
Κριτικές
4
Like
742
Πόντοι
361
Σε κάποια crossfit θα το βρεις αυτό που ψάχνεις ρώτα στην γειτονιά σου, το έχουν κάποια κροσφιταδικα σαν πρόγραμμα πέραν απο το πρόγραμμα του crossfit το λεγόμενο wod κάποια κάνουν και strongman άρση βαρών και ενόργανη

Εγγρ.
29 Οκτ 2015
Like
565
Πόντοι
81
Ρε μάγκες αφού δεν ξέρετε κάποιο θεμα, γιατί λέτε ο,τι στον πουτσο θέλετε;
Αν θέλετε να πείτε ντε και καλά κάτι διαβάστε δύο άρθρα και μετά μιλήστε.

Φίλε νηματοθετη, υποθέτω πως αφού ξέρεις το strongman, θα ξέρεις και για powerlifting.

Όποιοσδηποτε άνδρας μικρότερος των 40 με συστηματική προπόνηση μπορεί σε 3 περίπου χρόνια να φτάσει να σηκώνει 200kg deadlift, και ανάλογα να προοδεύσει και στις άλλες άρσεις.

Η διαφορά strongman / powerlifting, είναι πως το strongman δεν κυνηγά την μέγιστη επανάληψη, αλλά και το ότι έχει μεγάλο εύρος αγωνισμάτων στα οποία διαγωνίζονται οι αθλητές.

Το σώμα που θα φτιάξεις θα είναι ασύγκριτα καλύτερο από την γυμναστική που γίνεται με μηχανήματα, καθώς θα πάρεις πολύ μυϊκή μάζα, κάτι ιδιαίτερα θετικό και για την υγεία και την ποιότητα ζωής σου.

Όσο για τα συμπληρώματα, πέρα από κρεατινη δεν χρειάζεται τίποτε άλλο. Είναι το μόνο που βοηθά και έχει αποτελέσματα.

Αυτό που πρέπει να δεις είναι η διατροφή σου, καθώς αυτή η προπόνηση έχει τις ανάλογες απαιτήσεις.

Αν θες οποιαδήποτε συμβουλή πάνω σε προπόνηση ενδυνάμωσης στείλε μου.

OP
OP
A

Aggelos32

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
591
Πόντοι
81
Ρε μάγκες αφού δεν ξέρετε κάποιο θεμα, γιατί λέτε ο,τι στον πουτσο θέλετε;
Αν θέλετε να πείτε ντε και καλά κάτι διαβάστε δύο άρθρα και μετά μιλήστε.

Φίλε νηματοθετη, υποθέτω πως αφού ξέρεις το strongman, θα ξέρεις και για powerlifting.

Όποιοσδηποτε άνδρας μικρότερος των 40 με συστηματική προπόνηση μπορεί σε 3 περίπου χρόνια να φτάσει να σηκώνει 200kg deadlift, και ανάλογα να προοδεύσει και στις άλλες άρσεις.

Η διαφορά strongman / powerlifting, είναι πως το strongman δεν κυνηγά την μέγιστη επανάληψη, αλλά και το ότι έχει μεγάλο εύρος αγωνισμάτων στα οποία διαγωνίζονται οι αθλητές.

Το σώμα που θα φτιάξεις θα είναι ασύγκριτα καλύτερο από την γυμναστική που γίνεται με μηχανήματα, καθώς θα πάρεις πολύ μυϊκή μάζα, κάτι ιδιαίτερα θετικό και για την υγεία και την ποιότητα ζωής σου.

Όσο για τα συμπληρώματα, πέρα από κρεατινη δεν χρειάζεται τίποτε άλλο. Είναι το μόνο που βοηθά και έχει αποτελέσματα.

Αυτό που πρέπει να δεις είναι η διατροφή σου, καθώς αυτή η προπόνηση έχει τις ανάλογες απαιτήσεις.

Αν θες οποιαδήποτε συμβουλή πάνω σε προπόνηση ενδυνάμωσης στείλε μου.
Ευχαριστώ φίλε μου.Εσυ ασχολείσαι με το άθλημα;

Εγγρ.
29 Οκτ 2015
Like
565
Πόντοι
81
Ευχαριστώ φίλε μου.Εσυ ασχολείσαι με το άθλημα;
Τώρα επειδή δεν έχω χρόνο και κάνω προπονήσεις μόνο δύο φορές την βδομάδα, και επειδή το γυμναστήριο που πάω δεν έχει τον εξοπλισμο ασχολούμαι με powerlifting.

Ασχολιομουν για μια διετία περίπου με το άθλημα, και εμφανισιακά ήμουν με διάφορα στα καλύτερα μου.

Μια πολύ καλή βάση, είναι το juggernaut method 2.0 του Chad Wesley Smith.
Έχει variations προπονήσης ενδυναμωσης για διάφορα αθλήματα, και έχει ένα κεφάλαιο για το strongman.

OP
OP
A

Aggelos32

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
591
Πόντοι
81
Τώρα επειδή δεν έχω χρόνο και κάνω προπονήσεις μόνο δύο φορές την βδομάδα, και επειδή το γυμναστήριο που πάω δεν έχει τον εξοπλισμο ασχολούμαι με powerlifting.

Ασχολιομουν για μια διετία περίπου με το άθλημα, και εμφανισιακά ήμουν με διάφορα στα καλύτερα μου.

Μια πολύ καλή βάση, είναι το juggernaut method 2.0 του Chad Wesley Smith.
Έχει variations προπονήσης ενδυναμωσης για διάφορα αθλήματα, και έχει ένα κεφάλαιο για το strongman.
Υπάρχει κανάλι youtube για αυτό;Ευχαριστω πολυ.Εχω το υπόβαθρο σχετικά γιατί έκανα ενόργανη στίβο και ακροβατική μέχρι προ κωρονοϊου

sirodoht

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2019
Κριτικές
4
Like
742
Πόντοι
361
Το σίγουρο είναι για να ασχοληθείς με stongman πρέπει να έχεις υπόβαθρο σε αλλα πράγματα για αυτό σου είπα για crossfit μπορείς να κάνεις μια αρχή
Απο εκεί και πέρα είναι θέμα των γυμναστών αν κρίνουν οτι μπορείς να ασχοληθείς με την συγκεκριμένη κατηγορία

Είναι σαν λέμε κάποιος που δεν εχει ασχοληθεί πότε με πολεμικές τέχνες να ζητήσει να μπει στο χώρο του mma

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom