Νέα

Stripchat και online live strip shows

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TasterGuy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6
  • Εμφανίσεις 700
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

TasterGuy

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2025
Like
33
Πόντοι
0
Έχετε δοκιμάσει online live strip shows; Καλύτερη πλατφόρμα θεωρώ στην Stripchat. Εκεί αγοράζεις tokens και μπαίνεις σε prive δωμάτια με ό,τι μοντέλο προτιμάς και για όσο χρόνο θες. Έχει κάθε κατηγορία: μεγάλα βυζιά, μεγάλοι κώλοι, ζευγάρια, μοντέλα 18-25, petite, διάφορες χώρες, κτλ.

Στιγμιότυπο οθόνης (43).png
Στιγμιότυπο οθόνης (44).png

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.371
Πόντοι
506
Το μπου ξαναβιώνει το 2000. Άντε και καλό mirc εύχομαι

SpermCountry

Μέγας
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
18.008
Πόντοι
3.796
Εχω παρα πολλα τετοια και τελικα αδιαφορησα.Ειναι οπως κ οι εφαρμογες,ωσπου να βαρεθεις

OP
OP
T

TasterGuy

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2025
Like
33
Πόντοι
0
Εχω παρα πολλα τετοια και τελικα αδιαφορησα.Ειναι οπως κ οι εφαρμογες,ωσπου να βαρεθεις
Είναι καλό για όταν θες κάτι ενδιάμεσο από σεξ αλλά και να μην τον παίζεις κλασικά μόνος. Βέβαια τίποτα δεν είναι δωρεάν αλλά με μια καλή διαχείριση των tokens μπορείς να μπεις σε πολλά πριβέ.

SpermCountry

Μέγας
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
18.008
Πόντοι
3.796
Είναι καλό για όταν θες κάτι ενδιάμεσο από σεξ αλλά και να μην τον παίζεις κλασικά μόνος. Βέβαια τίποτα δεν είναι δωρεάν αλλά με μια καλή διαχείριση των tokens μπορείς να μπεις σε πολλά πριβέ.
Δε νομιζω γτ παρολο που μου απαντουσαν κ ανταποκριθηκαν οταν ηταν σε πρωιμη κατασταση,στο τελος σηκωσαν μυτες οπως αναμενοταν.Επισης ανταποκριθηκαν κ αλλου διοτι αρκετες φορες παιζουν κ σε αλλα sites η εφαρμογες.Ναι ειναι για μοναξιες αλλα τελικα θα ψαχτουμε για ζωντανα.

• Like
Αντιδράσεις: Magi

ΣΞΟΤΟΥΡΙΣΤΑΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2024
Κριτικές
3
Like
593
Πόντοι
301
Το παρακολουθώ λόγω μιας συγκεκριμένης creator που μου αρέσει, αλλά δεν ασχολούμαι συστηματικά. Οι στόχοι που βάζουν είναι πολύ μεγάλοι και βαριέμαι να περιμένω τόση ώρα. Με χαλάει επίσης πάρα πολύ ότι τα livestreams δεν μένουν πάνω ούτε ολόκληρα, ούτε hilights από αυτά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom