Νέα

Στριπ μέρα-μεσημέρι ?!?!?! (LIPS)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jimbo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Jimbo

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
0
Κύριοι καθώς περνούσα πεζός σήμερα κατά της 4μμ από αρχες Συγγρού, περιοχή 'Φιξ', πήρε το μάτι μου το στριπ κλαμπ 'LIPS' το οποίο όχι μόνο ήταν ανοικτό αλλά είχε μοστράρει και ανακοίνωση στην είσοδο του στύλ 'ανοίξαμε και σας περιμένουμε - τώρα και το μεσημέρι'  :o

Γνωρίζει κανείς τί παίζει?

Επισκέπτης
Πραγματι εχουμε κωλυσει ολοι μας χαμηλα στην Συγγρου και δεν ξερουμε τι παιζει ουτε LIPS ουτε PLAYGIRL (σχεδον απεναντι απο LIPS)...

Stripper-team, ξερετε κατι για αυτα ?

Εγγρ.
24 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
7
Πόντοι
1
Μάλλον έπρεπε να γράφει "ανοίξαμε και σας περιμένουμε να σας τα πάρουμε - τώρα και το μεσημέρι"

Επισκέπτης
Το έχω μπανίσει κι εγώ πολλές φορές, αλλά η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν με τράβηξε να μπω μέσα... και δεν το έχω πετύχει ποτέ ανοιχτό μεσημέρι. Ποιος ξέρει... ίσως άλλαξε διεύθυνση το μαγαζί και τώρα δουλεύει και τα μεσημέρια!  :boobies:

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Κύριοι καθώς περνούσα πεζός σήμερα κατά της 4μμ από αρχες Συγγρού, περιοχή 'Φιξ', πήρε το μάτι μου το στριπ κλαμπ 'LIPS' το οποίο όχι μόνο ήταν ανοικτό αλλά είχε μοστράρει και ανακοίνωση στην είσοδο του στύλ 'ανοίξαμε και σας περιμένουμε - τώρα και το μεσημέρι'  :o

Γνωρίζει κανείς τί παίζει?

ΗΜΑΡΤΟΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

wind11

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
6
Επιτέλους... Να γίνουμε Ευρωπαϊκή Πόλη . Χαχαχα. Οι παλιοί θα θυμούνται το Paper Moon γωνία Νίκης και Καραγιώργη της Σερβίας.. που ήταν για κάνα χρόνο περίπου και μεσημέρια ανοιχτο.

SATYROS

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Like
34
Πόντοι
1
και η γκόμενα τι έρχεται και σου λέει;
"θα κεράσεις καφέ;"
αντι για
"θα κεράσεις ποτό;"
και μήπως έχει και κάνα ταβλάκι;

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
τυχεροί όσοι δουλεύουν τριγύρω! στο διάλειμα αντί για φραπέ στα everest θα πηγαίνουν για "φραπέ" στο Lips  :jerking:

SATYROS

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Like
34
Πόντοι
1
πίνοντας όμως πάντα και κανονική φραπεδιά... μέρα μεσημέρι είναι

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Παίζει και ουζάκι με ποικιλία;

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
893
Πόντοι
96
  μακαρί να ανοιξει και πιο προς τα Βορεια κανα strip τα μεσημέρια. "Ελα ρε γυναικα που θες να ειμαι μεσημεριτικα σε κανα club σε δουλεια ειμαι". και ενα ουισκακι το μεσημερι ισα ισα ανοιγει την όρεξη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom