GiorgosM145
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 10
- Like
- 13.436
- Πόντοι
- 2.546
Εσύ και το μισό bou..@Virus7 Στην ελουζα και ντυμένη
Τι βυζαρα είναι αυτή ;
ΚαυλαααααΜια από το καλοκαίρι
Καλέ μου φίλε σβήσε το πρόσωπο της κοπέλας...
δεν φαινεται κ κατι ιδιαιτερο απο προσωπο,αν κτλβς δλδ ποια ειναι πες μου κ μενα να τη βρω!Καλέ μου φίλε σβήσε το πρόσωπο της κοπέλας...
Καλέ μου φίλε με κάτι τέτοια δύστυχος σβήνονται τα νήματα,, όπως και έχουν σβηστεί αρκετά .. ...Καλά να περνάς πάντα ..δεν φαινεται κ κατι ιδιαιτερο απο προσωπο,αν κτλβς δλδ ποια ειναι πες μου κ μενα να τη βρω!
αλλα αν παιζει προβλημα με τη σελιδα να τα σβησω
φιλε μου εχεις δικιο δε θα εκθετα αν ηταν κατι προσωπικο καποια που ξερω ακομα κ βιζιτα με προσωπο ειναι απλα μια τυχαια φωτο δε θυμαμαι καν απο που την κατεβασα κτλΚαλέ μου φίλε με κάτι τέτοια δύστυχος σβήνονται τα νήματα,, όπως και έχουν σβηστεί αρκετά .. ...Καλά να περνάς πάντα ..
Να σε καλά καλέ μου φίλε,, αλλά άλλη φορά θα σε παρακαλέσω να εισαι πιο προσεκτικός...φιλε μου εχεις δικιο δε θα εκθετα αν ηταν κατι προσωπικο καποια που ξερω ακομα κ βιζιτα με προσωπο ειναι απλα μια τυχαια φωτο δε θυμαμαι καν απο που την κατεβασα κτλ
ωστοσο κοιταζω τωρα τη δημοσιευση κ δε μου βγαζει καποια επιλογη διαγραφης οπως μου βγαζουν τα μνμ κειμενου!
aye aye captain!Να σε καλά καλέ μου φίλε,, αλλά άλλη φορά θα σε παρακαλέσω να εισαι πιο προσεκτικός...
Επίσης αδερφέ, αν δεν έχεις δικές σου φωτογραφίες καλό είναι να μην ανεβάζεις. Δεν υπάρχει λόγος να ανεβαίνουν τυχαίες φώτο από ίντερνετ.φιλε μου εχεις δικιο δε θα εκθετα αν ηταν κατι προσωπικο καποια που ξερω ακομα κ βιζιτα με προσωπο ειναι απλα μια τυχαια φωτο δε θυμαμαι καν απο που την κατεβασα κτλ
ωστοσο κοιταζω τωρα τη δημοσιευση κ δε μου βγαζει καποια επιλογη διαγραφης οπως μου βγαζουν τα μνμ κειμεν
Έτοιμο για σπατουλαρισμα