Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Στουρνάρη 47- Μασατζίδικο-

• Μέλος που άνοιξε το νήμα George73
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 125K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

agathoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Καλησπέρα σε όλους....Ελπίζω να είσαστε όλη καλα ....Σήμερα τα κορίτσια μας είναι Ελπίδα Ελληνίδα 21 ετών παλιά του Senses spa...η Αντονια λατινα 21 ετών η Αννα Ελληνίδα 32 ετών και η Στεφάνια λατινα 33 ετών...καλο απόγευμα σε όλους............ :)  :-* :-*
[/quote

καλωσορισες , αρα ειχα δικιο για στεφανια οτι δεν πρεπει να ειναι ελληνιδα,αλλα  ποιος νοιαζεται, αφου ειναι ηφαιστειο οπως ανεφερα.

natassa247

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Θα ήθελα να ενημερώσω για της ώρες λειτουργίας μας ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11-8 και το ΣΑΒΒΑΤΟ 11-6 Κυριακές είμαστε κλειστά...το κουδούνι γράφει spa και ειναι στο πρώτο όροφο ....τηλ 6994603664...ευχαριστούμε :) :)  

agathoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Θα ήθελα να ενημερώσω για της ώρες λειτουργίας μας ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11-8 και το ΣΑΒΒΑΤΟ 11-6 Κυριακές είμαστε κλειστά...το κουδούνι γράφει spa και ειναι στο πρώτο όροφο ....τηλ 6994603664...ευχαριστούμε :) :)  

Να παρετε και αλλα κοριτσια να υπαρχει εναλακτικη στην επιλογη για να μην βαρεθουμε. Καλημερα σε ολες σας

natassa247

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Καλησπέρα σε όλους....Ελπίζω να είσαστε όλη καλα ....Σήμερα τα κορίτσια μας είναι Ελπίδα Ελληνίδα 21 ετών παλιά του Senses spa...η Αντονια λατινα 21 ετών η Αννα Ελληνίδα 32 ετών και η Στεφάνια λατινα 33 ετών...καλο απόγευμα σε όλους............ :)  :-* :-*
[/quoteκαλησπερα ...υπάρχουν δυο κοπέλες με το όνομα στεφανια η μια ερθει σημερα η αλλη ειναι παλια και ειναι ελληνιδα ... :)

καλωσορισες , αρα ειχα δικιο για στεφανια οτι δεν πρεπει να ειναι ελληνιδα,αλλα  ποιος νοιαζεται, αφου ειναι ηφαιστειο οπως ανεφερα.

natassa247

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Να παρετε και αλλα κοριτσια να υπαρχει εναλακτικη στην επιλογη για να μην βαρεθουμε. Καλημερα σε ολες σας
Έχεις απόλυτο δικιο και ήδη έρχονται καινούργιες κοπέλες ...Τώρα ήρθα και εγω και σύντομα ελπίζω να βάλω μια τάξει ....πολλα φιλια σε ολους

agathoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Έχεις απόλυτο δικιο και ήδη έρχονται καινούργιες κοπέλες ...Τώρα ήρθα και εγω και σύντομα ελπίζω να βάλω μια τάξει ....πολλα φιλια σε ολους

Την ταξη θα την βαλης σιγουρα εισαι φοβερη επαγγελματιας, τα εχουμε ξαναπει ,μην τα ξαναλεω και με κραξουν. Καλες δουλειες

natassa247

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Εχω 4 καινουργης παντoς σήμερα η μια μαλιστα θα τη δείτε η μπορεί να την είδατε στο περιοδικόo του serina ....Ελπιδα 21 ελληνιδα   ;)

ingr2

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
1
Καλωσόρισες και καλές δουλειές, και πιστεύω ότι θα κάνεις τη διαφορά από πολλές απόψεις.
Εκτός από το 2ο γύρο, που αν όχι όλες οι περισσότερες το κάνουν καλά, υπάρχει καμιά να είναι καλή και στον 1ο γύρο;
Είμαι λάτρης του καλού μασάζ.

natassa247

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Καλωσόρισες και καλές δουλειές, και πιστεύω ότι θα κάνεις τη διαφορά από πολλές απόψεις.
Εκτός από το 2ο γύρο, που αν όχι όλες οι περισσότερες το κάνουν καλά, υπάρχει καμιά να είναι καλή και στον 1ο γύρο;
Είμαι λάτρης του καλού μασάζ.
Καλησπέρα ...ευχαριστω πολυ ...Εχω κοπελα ελληνιδα με ταυτότητα ελληνική που εχει και διπολμα μασέρ κανει πολυ καλο μασαζ......

steeve

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
2
Like
1.430
Πόντοι
216
Καλησπερα , να δουμε και λιγο ανταγωνισμο στην Στουρναρη , γιατι λιγο πιο περα .....γινεται χαμοs , θα ερθω να σαs επισκεφτω κουκλεs μου ....ελπιζω να βρω αυτο που θελω .Φιλια

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
54.298
Πόντοι
41.813
Καλησπερα , να δουμε και λιγο ανταγωνισμο στην Στουρναρη , γιατι λιγο πιο περα .....γινεται χαμοs , θα ερθω να σαs επισκεφτω κουκλεs μου ....ελπιζω να βρω αυτο που θελω .Φιλια

πολυ σωστα γιατι διπλα εχουν ξεφυγει αρκετα θα ελεγα

pantamonos

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Like
4
Πόντοι
0
καλησπερα και καλεσ δουλειες υπαρχει περιπτοση να δοθμε κ την βικη?

agathoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2013
Like
0
Πόντοι
1
καλησπερα και καλεσ δουλειες υπαρχει περιπτοση να δοθμε κ την βικη?

μπορει να διαλυθηκε η ομαδα αλλα προβλεπω σιγα σιγα να γινει αν οχι μια αλλα δυο ομαδες .Θα δουμε τι θα παιχτει

gianakis

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους....Ελπίζω να είσαστε όλη καλα ....Σήμερα τα κορίτσια μας είναι Ελπίδα Ελληνίδα 21 ετών παλιά του Senses spa...
Καλα ρε natassa247 στο Senses η κοπέλα ήτανε 19 χρόνον , και από Ελληνίδα  :think: :think:τελικά ήταν αλβανική καταγωγή και ξαφνικά γίνεται και πάλι Ελληνίδα! Πως μπορείς να το εξηγήσεις αυτό? Θέλω να ξέρω για πόσο :jerking: :jerking: :jerking: μας περνάς.

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
12.033
Πόντοι
19.505
Καλα ρε natassa247 στο Senses η κοπέλα ήτανε 19 χρόνον , και από Ελληνίδα  :think: :think:τελικά ήταν αλβανική καταγωγή και ξαφνικά γίνεται και πάλι Ελληνίδα! Πως μπορείς να το εξηγήσεις αυτό? Θέλω να ξέρω για πόσο :jerking: :jerking: :jerking: μας περνάς.

Ελληνίδες είναι όσες μετέχουν της ελληνικής παιδείας 

natassa247

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Kαλημερα ...τωρα τη θελεις να σου απαντησω ....οτι μου λενε γραφω !!!!τη διαφορα ειχει εαν ειναι 19 η 21 ....τη δουλεια της να κανει σωστα αυτο ειχει σημασία νομιζω και να ειναι εμφανισμη ,καθαρη και να φευγετε με χαμογελο ....Τωρα εαν θελεις γαμω εχω και απο αυτο και θα δεις και ταυτουτητα ,Α.Φ.Μ ΚΑΙ ΘΑ ΦΡΟΝΤΙΣΩ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΙΚΑ .....ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΜΕΡΑ

taksiarxis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
373
Πόντοι
26
Kαλημερα ...τωρα τη θελεις να σου απαντησω ....οτι μου λενε γραφω !!!!τη διαφορα ειχει εαν ειναι 19 η 21 ....τη δουλεια της να κανει σωστα αυτο ειχει σημασία νομιζω και να ειναι εμφανισμη ,καθαρη και να φευγετε με χαμογελο ....Τωρα εαν θελεις γαμω εχω και απο αυτο και θα δεις και ταυτουτητα ,Α.Φ.Μ ΚΑΙ ΘΑ ΦΡΟΝΤΙΣΩ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΙΚΑ .....ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΜΕΡΑ
Νατασσουλα μου καλες δουλειες μωρο μου, αν και δεν με βολευει το κεντρο, θα περασω να τα πουμε συντομα, αστους να λενε αστερι μου σε ζηλευουν.

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom