You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Παιδιά ξέρετε αν το μαγαζί έχει μεταφερθεί αλλού;
Σήμερα Στουρνάρη 29 στο 2ο ήταν ακόμα...
οκ.Ελπίζω την άλλη βδομάδα πο θα πάω να μην το ψάχνω.Σήμερα Στουρνάρη 29 στο 2ο ήταν ακόμα...
Μεγάλε αν δεν σε έχουν βάλει στο αποθηκάκι να περιμένεις (κουζίνα και μπάνιο είναι για τους mainstream), δεν έχεις εντρυφήσει στο μαγαζί...
τσκ τσκ.... το αποθηκάκι είναι κυριλέ...
οι κομμάντος περιμένουν εδώ:
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.838
- Πόντοι
- 19.795
Η πλακα με το αποθηκακι ειναι οτι μπορεις να ακουσεις απιθανες ιστοριες απο
συναγωνιστες που ειναι στο σαλονι και δεν ξερουν οτι καποιος απο μεσα τους ακουει.
Εχω τυχει και εγω κανα δυο φορες στο αποθηκακι και εχω ακουσει κουφα πραγματα.
συναγωνιστες που ειναι στο σαλονι και δεν ξερουν οτι καποιος απο μεσα τους ακουει.
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.709
- Πόντοι
- 7.715
ουτε ποδοσφαιριστης να ητανε...θα κανει αποθεραπεια φαινεται ακομαΗ Ζάνα μου είπε την προηγούμενη εβδομάδα ότι η Σόνια θα επιστρέψει σε 2~2,5 εβδομάδες
troueno
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 899
- Πόντοι
- 96
ο θεος στην φωτο δεν μοιαζει για εραστής όποτε μαλλον βάζει το κλιματιστικό .
Το τρομερο ειναι οτι φορα τις παντοφλες του , μαλλον σκεφτηκε οτι μπορει να πέσει οποτε θα χρειαστει τις παντοφλες για να μην περπατήσει ξυπόλυτος και πατησει καμιά τσίχλα .
kavliaris
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 283
- Πόντοι
- 2.287
Τι comment ήταν αυτο ρε άρχοντα ,πήγε να μου πέσει το laptop .Δεν υπάρχεις λέμε.......τσκ τσκ.... το αποθηκάκι είναι κυριλέ...
οι κομμάντος περιμένουν εδώ:
Ο τύπος ειναι με την παντόφλα γιατι περιμένει την σειρά του να κάνει ντουζάκι
kavliaris
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 283
- Πόντοι
- 2.287
Κάποιος είπε οτι θα ερθει και η Σονια νομιζω;Δυνατο εργαλείο στις αλλα φοβαμαι οτι απο την γεννα θα εχει γινει απο κατω πηγάδι.Καιρός να ξεκινήσει να δουλεύει ξανα την πισω τρύπα Ζανα!μαζί με την αναβάθμιση του χώρου ας κανει και στο ανθρώπινο δυναμικό γιατί το 90% δεν βλέπετε .
ουτε ποδοσφαιριστης να ητανε...θα κανει αποθεραπεια φαινεται ακομα
καλημερα σας. καλησπερα σας. αν ειναι σιγουρο οτι θα γυρισει, θα πρεπει να προμηθευτουμε απο τωρα , με χαρτακι προτεραιοτητας.
leon4861
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.228
- Πόντοι
- 216
Καλημέρα στην ωραία παρέα , αύριο που είναι τσικνοπέμπτη, σκέφτομαι να πάω να τσιμπήσω..... από το μαγαζί της φίλης μου της Ζάνας .... με ξεσήκωσε ένας φίλος που ξετρελάθηκε όταν τον έστειλα για πρώτη φορά στη Ζάνα....πήγε βέβαια διαβασμένος αφού είδε όλα τα κορίτσια....πήρε την Μόνικακαι τον έστειλε αδιάβαστο χαχαχα....όταν βρεθήηκαμε για καφέ, μόνο για αυτήν μου μιλούσε, για το υπέροχο μασάζ της τον ερωτισμό που βγάζει και το ...του γυάλισε από ότι μου είπε και η Τζούλια με το ωραίο το πεταχτό κωλαράκι καισκέφτεται να την πάρει την επόμενη φορά διπλό με την Μόνικα . γούστα είναι αυτά, πάντως εγώ αύριο θα δοκιμάσω Ζάνα-Μόνικαγια να με ξεζουμίσουν στο μασάζ και στο κρεβάτι . Σκέφτηκα και ένα δυνατό ρόστερ να προτείνω για το καινούργιο μαγαζί στην φίλη μου τη Ζάνα... έχουμε και λέμε, Σόνια , Μόνικα, Τζούλια, Νάταλι( στη Σολωμού ήταν παλιά), Μελίνα,την Μαρία( από το Αίγιο) και κάποιες ΄΄αλλες καλές που θα βρει.... Αυτά... καλά ξεσκίσματα σε όλους καικαλή Τσικνοπέμπτη
Αυτή ποιά είναι?
Αυτή ποιά είναι?
Αυτή είναι last year (έχει φύγει από το μαγαζί από πρόπερσι) . Τώρα έχω ακούσει ότι βολοδέρνει σε κάποιο από τα μαγαζιά του Κολωνακίου.
FROID
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 161
- Πόντοι
- 16
μαλάκες μη γελατε απο ρωσια μερια το κοβω το παλικαρι πριν καμια 15ετια .ο θεος στην φωτο δεν μοιαζει για εραστής όποτε μαλλον βάζει το κλιματιστικό .
Το τρομερο ειναι οτι φορα τις παντοφλες του , μαλλον σκεφτηκε οτι μπορει να πέσει οποτε θα χρειαστει τις παντοφλες για να μην περπατήσει ξυπόλυτος και πατησει καμιά τσίχλα .
Σε λιγα χρονια θα κανουμε κ μεις τετοια ενεκα της κρισης
και η ταριφα στη ζανα θα χει παει καν 6χιλαρο σε δραχμες και το ημερομισθιο κανα τριχιλιαρο το πολυ...
troueno
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 899
- Πόντοι
- 96
............Σε λιγα χρονια θα κανουμε κ μεις τετοια ενεκα της κρισης.................
Εμεις θα κάνουμε την μοναδική δουλειά που ξέρουμε
Υγ Αντε ρε παπαστρούμφ αργει ακόμα αυτη η μετακόμιση ???
Η πλακα με το αποθηκακι ειναι οτι μπορεις να ακουσεις απιθανες ιστοριες απο
Είχε τύχει σε συναγωνιστή, να (τον βάλουν) να περιμένει στο μπαλκονάκι του ακάλυπτου....
kavliaris
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 283
- Πόντοι
- 2.287
Yeap, me too!!!!Και μια άλλη φορά,είμασταν με την Σόνια μέσα και μας ξέχασαν και μας κλείδωσαν μέσα .Η Σόνια πρότεινε να κατέβω απο εκείνη την σκάλα του ακάλυπτου και χωρίς φώτα .Ευτυχώς η Ελενάρα περπατάει και ήταν κοντά,τώρα που το καλοσκέφτομαι ομως,αν είμασταν 15 χρόνια πίσω,μπορεί να καθόμουνα όλο το βράδυ με την εκάστοτε Σονια ,καταραμένα κινητάΕίχε τύχει σε συναγωνιστή, να (τον βάλουν) να περιμένει στο μπαλκονάκι του ακάλυπτου....
janno
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Πω πω τι είπες τωρα, εγώ έχω κάτσει στην κουζίνα και το αποθηκάκι δίπλα πολλές φορές ..... χαχαχαχαχαΜεγάλε αν δεν σε έχουν βάλει στο αποθηκάκι να περιμένεις (κουζίνα και μπάνιο είναι για τους mainstream), δεν έχεις εντρυφήσει στο μαγαζί...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 4K