You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Josex
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 34
- Like
- 4.272
- Πόντοι
- 4.365
"Προσπάθεια" για παρκάρισμα στη Στουρνάρη..
Καθ'όλο το ύψος μικροπωλητές τσιγάρων, ναρκομανής να πέφτουν απ'τη μαστούρα κάτω, αγριεμένοι και εξαθλιωμένοι μετανάστες..
Βάλτε και την ανησυχία για το οτο, χαλάστηκα και έφυγα..
Μήπως να μετακομίζει σιγά-σιγά το ίδρυμα ?
Καθ'όλο το ύψος μικροπωλητές τσιγάρων, ναρκομανής να πέφτουν απ'τη μαστούρα κάτω, αγριεμένοι και εξαθλιωμένοι μετανάστες..
Excalibur
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 55
- Like
- 5.105
- Πόντοι
- 15.565
"Προσπάθεια" για παρκάρισμα στη Στουρνάρη..
εχει και parking με 5 ευρουλακια στα 50 μετρα ...
Kατσε ψηλε κωλογλυφαδα ποιος σε ποιον????
και αφού γλείψει καλά τον κώλο του προηγούμενου , ζήτησε της φιλιά στο στόμα με γλώσσα.
troueno
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 899
- Πόντοι
- 96
και αφού γλείψει καλά τον κώλο του προηγούμενου , ζήτησε της φιλιά στο στόμα με γλώσσα.
Ενω οι άλλες που δίνουμε γλωσσόφιλλα εχουν πιπιλισει τριανταφυλλα και γαρυφαλιες
ο κουλός και ο καυλαρος ειναι μαλλον το ιδιο ατομο και δεν θα περασουν απο την Στουρναρη ουτε για να πάρουν κανα πληκτρολογιο για Η/Υ
ΥΓ Δωστε ρε κανα φιλάκι στα κορίτσια μερα που ειναι , τοσες μερες ααααααααααααααχ Μόνικα αααααααααχ Ζανα , ααααααααααααχ Λία αααααααααααααχ μια ααααααααααααχ αλλη και σημερα που ειναι γιορτη ουτε μια ηλεκτρονική αγαπησιαρικη καρδουλα.
υγ2 η κωλο Βουλα - Βουλιαγμενη - Γλυφάδα ειναι λίγο γκέυ.
kavliaris
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 283
- Πόντοι
- 2.287
Φιλαράκι πέρυσι τέτοια εποχή κατεβαίνω απο το λαδοίδρυμα,έχοντας ρίξει 2 μανίκια και είμαι σε νιρβάνα.Και ναι,μόλις βγαίνω απο την πολυκατοικία και κάνω 3 βήματα βλέπω τη μηχανή με το καπακι της βαλίτσας ανοιγμένο,ότι μου είχανε κατσει μερικά φράγκα απο κάτι μετοχές και είχα πάρει καινούργια.280 Γιούρα,γαμώ την πουτάνα μου"Προσπάθεια" για παρκάρισμα στη Στουρνάρη..
Απο τότε κέντρο για μένα τέλος,ουτως ή άλλως δεν μενω Αθήνα πια.Απλά λυπάμαι για την κατάντια αυτής της πόλης,έζησα εκει 30 χρόνια.
Mystery X
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 9.262
- Πόντοι
- 2.306
Πες τα τύπε μου!!!Ενω οι άλλες που δίνουμε γλωσσόφιλλα εχουν πιπιλισει τριανταφυλλα και γαρυφαλιες
mimikos2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
Παντως με αυτο το ροστερ και με ακατεβατα τα 80 γιουρος,δεν μπορω να καταλαβω πως ειναι γεματο απο τις 10 το πρωι..
εχει και με 60 το συγκεκριμενο , οι περισσοτεροι αυτο παιρνουν πλεον αλλωστε.
βολευει το σημειο που βρισκεται , και να σε δει καποιος να μπαινεις μεσα εκει εχεις αλλοθι την βιοιατρικη που ειναι συστεγαζεται με το κεντρο φυσικης ευεξιας....
θυμαμαι οταν πρωτοπηγαινα με ειχαν σταμπαρει στην γειτονια , και μια μερα ηρθε καποιος και με ρωτησε με διακριτικο και επιφυλακτικο τροπο το εξης: "τι προβλημα εχεις και πας συνεχεια στην βιοιατρικη?" τι να του απαντησω ?
mimikos2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
ενας μια φορα αντι παει στον δευτερο οροφο που ειναι το μασαζερι , πηγε στον τριτο που ειναι η γραμματεια της βιοιατρικης, βλεπει λοιπον της ομορφες κοπελες της υποδοχης εκει, καθεται λοιπον , ερχονται οι κοπελες της υποδοχης τον ρωτανε "πως θα μπορουσαμε να σας εξυπηρετησουμε?" λεει και αυτος απο μέσα του πω πω εξελιγμενα ειναι εδω τα πραγματα, προς στιγμην σκεφτηκε οτι το συγκεκριμενο λαδοτριβειο μηπως δεν προσφερει φουλ προγραμμα, απαντα λοιπον "εχω καποιες ενοχλησεις ποια θεραπευτρια θα μπορουσε με δει" του απαντανε θα σας "δωσουμε ενα παραμπεπτικο να σας η ταδε γιατρος" πωπω λεει και αυτος απο μεσα του πολυ προχω η κατασταση εδω, δινει στοιχεια του και λαμβανει παραμπεμπτικο , πηγαινει στο δωματιο που του λενε που ηταν η γιατρος μεσα βλεπει και το αντιστοιχο μασαζοκρεβατο (κρεβατι εξαταστηριου), και της λεει αγαπη μου γιατι βιαζομαι θα μπορουσαμε να παραλειψουμε το μασαζ και να παμε απευθειας στο θεμα μας, τον κοιτα με απορια αυτη .... και μολις της ειπε οτι θελει και την πιπα χωρις προφυλακτικο .... εκει να δειτε τι εγινε χαχαχαχαχαχαχαχχαχααχαχαχαχα
υγ2 η κωλο Βουλα - Βουλιαγμενη - Γλυφ-ΟΚΩΛ-άδα ειναι λίγο γκέυ.
:o :o :o :o
......... αγαπη μου γιατι βιαζομαι θα μπορουσαμε να παραλειψουμε το μασαζ και να παμε απευθειας στο θεμα μας, τον κοιτα με απορια αυτη .... και μολις της ειπε οτι θελει και την πιπα χωρις προφυλακτικο .... εκει να δειτε τι εγινε
καλό το έρμπαν λέτζεντ
petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.745
- Πόντοι
- 41.813
ενας μια φορα αντι παει στον δευτερο οροφο που ειναι το μασαζερι , πηγε στον τριτο που ειναι η γραμματεια της βιοιατρικης, βλεπει λοιπον της ομορφες κοπελες της υποδοχης εκει, καθεται λοιπον , ερχονται οι κοπελες της υποδοχης τον ρωτανε "πως θα μπορουσαμε να σας εξυπηρετησουμε?" λεει και αυτος απο μέσα του πω πω εξελιγμενα ειναι εδω τα πραγματα, προς στιγμην σκεφτηκε οτι το συγκεκριμενο λαδοτριβειο μηπως δεν προσφερει φουλ προγραμμα, απαντα λοιπον "εχω καποιες ενοχλησεις ποια θεραπευτρια θα μπορουσε με δει" του απαντανε θα σας "δωσουμε ενα παραμπεπτικο να σας η ταδε γιατρος" πωπω λεει και αυτος απο μεσα του πολυ προχω η κατασταση εδω, δινει στοιχεια του και λαμβανει παραμπεμπτικο , πηγαινει στο δωματιο που του λενε που ηταν η γιατρος μεσα βλεπει και το αντιστοιχο μασαζοκρεβατο (κρεβατι εξαταστηριου), και της λεει αγαπη μου γιατι βιαζομαι θα μπορουσαμε να παραλειψουμε το μασαζ και να παμε απευθειας στο θεμα μας, τον κοιτα με απορια αυτη .... και μολις της ειπε οτι θελει και την πιπα χωρις προφυλακτικο .... εκει να δειτε τι εγινε χαχαχαχαχαχαχαχχαχααχαχαχαχα
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 235.855
- Πόντοι
- 46.232
kavliaris
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 283
- Πόντοι
- 2.287
Χωρις προφυλακτικο στον επαγγελματία της υγείας;;;;;;Να αυτα κανετε βρε παλιοπαιδα και μας κακοχαρακτηρίζουν...ενας μια φορα αντι παει στον δευτερο οροφο που ειναι το μασαζερι , πηγε στον τριτο που ειναι η γραμματεια της βιοιατρικης, βλεπει λοιπον της ομορφες κοπελες της υποδοχης εκει, καθεται λοιπον , ερχονται οι κοπελες της υποδοχης τον ρωτανε "πως θα μπορουσαμε να σας εξυπηρετησουμε?" λεει και αυτος απο μέσα του πω πω εξελιγμενα ειναι εδω τα πραγματα, προς στιγμην σκεφτηκε οτι το συγκεκριμενο λαδοτριβειο μηπως δεν προσφερει φουλ προγραμμα, απαντα λοιπον "εχω καποιες ενοχλησεις ποια θεραπευτρια θα μπορουσε με δει" του απαντανε θα σας "δωσουμε ενα παραμπεπτικο να σας η ταδε γιατρος" πωπω λεει και αυτος απο μεσα του πολυ προχω η κατασταση εδω, δινει στοιχεια του και λαμβανει παραμπεμπτικο , πηγαινει στο δωματιο που του λενε που ηταν η γιατρος μεσα βλεπει και το αντιστοιχο μασαζοκρεβατο (κρεβατι εξαταστηριου), και της λεει αγαπη μου γιατι βιαζομαι θα μπορουσαμε να παραλειψουμε το μασαζ και να παμε απευθειας στο θεμα μας, τον κοιτα με απορια αυτη .... και μολις της ειπε οτι θελει και την[size=10pt][size=10pt] πιπα χωρις προφυλακτικο [/size] [/size] .... εκει να δειτε τι εγινε χαχαχαχαχαχαχαχχαχααχαχαχαχα
tsiboukios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 28
- Like
- 25
- Πόντοι
- 616
ΓΚΙΛΦΟ-ΠΡΟ-ΜΕΤΑ-ΜΙΛΦΙΔΙΑ
Το γαμαζί στα όριά του
το ξέρει ακόμα κι η κυρά του !
Το ρόστερ πιανει με το ζόρι βάση
και τ΄άρωμά του, το παλιό, το έχει χάσει !
Κάτι ακούω για επεκτάσεις
σε πιο μεγάλες διαστάσεις
μιά κι ο λαός παρά την κρίση
θέλει μασάζ, με σώς γαμήσι !
Δεν ξέρω αν αυτό θα γίνει
και λίγο άν θα το φτηνίνει,...
Αν μάθω εγκαίρως θα το πω
μαζί σας θα το μοιραστώ !
Ομως για μένα λείπει κάτι,
ας πούμε, ένα ωραίο-νέο άτι,
γιατί είναι συνεχώς τα ίδια,
τα γκιλφο-προ-μετα-μιλφίδια!
Το γαμαζί στα όριά του
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.709
- Πόντοι
- 7.715
ρε πουστη τσιμπουκιε μας πεθανες παλι....ΓΚΙΛΦΟ-ΠΡΟ-ΜΕΤΑ-ΜΙΛΦΙΔΙΑ
Το γαμαζί στα όριά του
petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.745
- Πόντοι
- 41.813
ΓΚΙΛΦΟ-ΠΡΟ-ΜΕΤΑ-ΜΙΛΦΙΔΙΑ
Το γαμαζί στα όριά του