You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Στούντιο Σαχτούρη 1
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Anzela$$$
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 533
- Εμφανίσεις 143K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)
Δείτε τα όλα τα μπουρδέλα και τα studio της Πάτρας στον κατάλογο
Κοριτσάρα όμορφη .
Συγκεκριμένα την Γιαννα την κολακεύουν πάρα πολύ οι φωτογραφίες. Εγώ από κοντά είδα μια κοπέλα με πολλά παραπάνω κιλα σε σχέση με τις φωτογραφίες(είναι πιο παλιές)
Αν στις φωτογραφίες φαινόταν αυτό δεν θα ειχα κάνει τον κόπο να ερθω στον χώρο ποσο μάλλον και να την δοκιμάσω στο δωμάτιο.
Ξέρω ότι έχεις αναφέρει ξανά ότι οι κοπέλες είναι που σου δίνουν τις φωτογραφίες παρόλο που εσυ ζητάς περισσότερες. Το ένα δεν αναιρεί το άλλο ωστόσο.
Η διαφάνεια μόνο αξία μπορεί να δώσει παρα οτιδήποτε άλλο.
Οι κοπέλες που έχουν ζωντανές φωτογραφίες από τον χώρο είναι και οι πιο αντιπροσωπευτικές.
Προσωπικα με καλυπτεις στο 100% και οσες φορες εχεις ερθει Πατρα, σε εχω επισκεφθει και δε χανω ευκαιρια να βρεθω μαζι σου!!!
eimaipsolaras
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2024
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
πουτανα σε ξεμουνιασωΣΑΧΤΟΎΡΗ 1 η ΜΑΡΓΑΡΊΤΑ την Πέμπτη τελευταία μέρα
Ntonpinelo
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2022
- Κριτικές
- 13
- Like
- 3.259
- Πόντοι
- 731
Μακάρι να την προλάβω..ΣΑΧΤΟΎΡΗ 1 η ΜΑΡΓΑΡΊΤΑ την Πέμπτη τελευταία μέρα
Κοριτσάρα όμορφη .
Anzela$$$
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2023
- Like
- 3.787
- Πόντοι
- 456
Την Πέμπτη τελευταία μέρα η ΜαργαρίταΜακάρι να την προλάβω..
Κοριτσάρα όμορφη .
Deliveryboy1988
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2022
- Κριτικές
- 2
- Like
- 131
- Πόντοι
- 0
Αντε να μας έρθει η μαργαρίτα τρικαλα !
bartanestis
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Δεκ 2010
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
Αντζελα ποτε θα κατεβεις Πατρα; η πολη εχει αναγκη απο ποιοτικο αισθησιασμο.ΣΑΧΤΟΎΡΗ 1 από σήμερα η ΓΙΆΝΝΑ
mounoskilo
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2017
- Like
- 18
- Πόντοι
- 0
συγνωμη μανταμ αλλα δε δικαιολογουν ολες οι κοπελες που φερνετε τα 40 ευρω, πεφτει αποτομα το επιπεδο, απο θεμα εμφανισης
Και εγώ αυτό πιστεύω. Ότι δεν αξίζουν τα 40 ευρώ. Εγώ προσωπικά προτιμώ να πηγαίνω σε άλλα μαγαζιά.συγνωμη μανταμ αλλα δε δικαιολογουν ολες οι κοπελες που φερνετε τα 40 ευρω, πεφτει αποτομα το επιπεδο, απο θεμα εμφανισης
Anzela$$$
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2023
- Like
- 3.787
- Πόντοι
- 456
Ότι νομίζετε, δικά σας είναι τα χρήματα και τα δίνετε εκεί που θέλετε.Και εγώ αυτό πιστεύω. Ότι δεν αξίζουν τα 40 ευρώ. Εγώ προσωπικά προτιμώ να πηγαίνω σε άλλα μαγαζιά.
Anzela$$$
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2023
- Like
- 3.787
- Πόντοι
- 456
Ας μην ξεκινήσει πάλι αυτή η κουβέντα, τα έχουμε πει αυτά. Άλλωστε δεν σας βάζει κανείς με το ζόρι, η τελική επιλογή είναι δική σας.συγνωμη μανταμ αλλα δε δικαιολογουν ολες οι κοπελες που φερνετε τα 40 ευρω, πεφτει αποτομα το επιπεδο, απο θεμα εμφανισης
mounoskilo
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2017
- Like
- 18
- Πόντοι
- 0
ναι συμφωνω, δε μας αναγκαζει κανενας. εγω το λεω για το καλο του μαγαζιου σας, αν το ειχα εγω πρωτα θα κοιτουσα την εμφανιση. οσο καλη και να ειναι η κοπελα ο αλλος που θα δωσει τα λεφτα δε προκειται να πληρωσει βλεποντας καποια που δεν ειναι αυτο που περιμενε. αλλωστε δεν κανουν ολοι για ολες τις δουλειες ειναι γνωστο αυτο
Anzela$$$
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2023
- Like
- 3.787
- Πόντοι
- 456
Ευχαριστώ για την γνώμη σας, αλλά πιστέψτε με για την κάθε κορίτσι υπάρχει κόσμος που θα την προτίμηση. Και εμένα κάποιος μπορεί να με βρίσκει μπαζο, και για κάποιον άλλον θα είμαι θέα. Γούστα είναι αυτά....ναι συμφωνω, δε μας αναγκαζει κανενας. εγω το λεω για το καλο του μαγαζιου σας, αν το ειχα εγω πρωτα θα κοιτουσα την εμφανιση. οσο καλη και να ειναι η κοπελα ο αλλος που θα δωσει τα λεφτα δε προκειται να πληρωσει βλεποντας καποια που δεν ειναι αυτο που περιμενε. αλλωστε δεν κανουν ολοι για ολες τις δουλειες ειναι γνωστο αυτο
Άντζελα είναι έτσι όπως τα λες εφόσον οι κοπέλες έχουν φωτογραφίες που ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και δεν είναι ούτε πειραγμένες ούτε φωτογραφίες προ ετών.Ευχαριστώ για την γνώμη σας, αλλά πιστέψτε με για την κάθε κορίτσι υπάρχει κόσμος που θα την προτίμηση. Και εμένα κάποιος μπορεί να με βρίσκει μπαζο, και για κάποιον άλλον θα είμαι θέα. Γούστα είναι αυτά....
Συγκεκριμένα την Γιαννα την κολακεύουν πάρα πολύ οι φωτογραφίες. Εγώ από κοντά είδα μια κοπέλα με πολλά παραπάνω κιλα σε σχέση με τις φωτογραφίες(είναι πιο παλιές)
Αν στις φωτογραφίες φαινόταν αυτό δεν θα ειχα κάνει τον κόπο να ερθω στον χώρο ποσο μάλλον και να την δοκιμάσω στο δωμάτιο.
Ξέρω ότι έχεις αναφέρει ξανά ότι οι κοπέλες είναι που σου δίνουν τις φωτογραφίες παρόλο που εσυ ζητάς περισσότερες. Το ένα δεν αναιρεί το άλλο ωστόσο.
Η διαφάνεια μόνο αξία μπορεί να δώσει παρα οτιδήποτε άλλο.
Οι κοπέλες που έχουν ζωντανές φωτογραφίες από τον χώρο είναι και οι πιο αντιπροσωπευτικές.
Αυτό που λες, οντως αντιπροσωπευει την πραγματικοτητα. Δηλαδη οτι υπαρχουν κοπελες για ολα τα γουστα. Τωρα οσον αφορα εσενα, ποιος θα τολμησει να βρει εσενα για παραδειγμα μπάζο αφου εισαι μια ΘΕΑ. Πραγματικα δε παιζεσαι, τοσο σαν χαρακτηρας οσο και το κορμι σου, αλλα και οι υπηρεσιες που προσφερεις!!! Τωρα τι να λεμε, οτι και να πουμε ειναι πολυ λιγο...Ευχαριστώ για την γνώμη σας, αλλά πιστέψτε με για την κάθε κορίτσι υπάρχει κόσμος που θα την προτίμηση. Και εμένα κάποιος μπορεί να με βρίσκει μπαζο, και για κάποιον άλλον θα είμαι θέα. Γούστα είναι αυτά....
Προσωπικα με καλυπτεις στο 100% και οσες φορες εχεις ερθει Πατρα, σε εχω επισκεφθει και δε χανω ευκαιρια να βρεθω μαζι σου!!!
bartanestis
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Δεκ 2010
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
Άτζελα από αύριο Τετάρτη ποια κοπέλα θα είναι στη Σαχτούρη;
Anzela$$$
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2023
- Like
- 3.787
- Πόντοι
- 456
Θα είναι καινούργιο κορίτσι η ΤΑΤΙΆΝΑ, δεν έχει ξανά έρθει Πάτρα. Φωτογραφίες περιμένωΆτζελα από αύριο Τετάρτη ποια κοπέλα θα είναι στη Σαχτούρη;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 136
- Εμφανίσεις
- 18K
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 23
- Εμφανίσεις